Płyny do higieny intymnej

Femfresh Everyday Care Daily, Płyn do higieny intymnej: nawilżający, odświeżający

lotka20
    29 czerwca 2020 o 22:26
    Bardzo fajny
    Kiedyś kilka razy używałam tego produktu i jakoś nie przypadł mi do gustu,a ostatnio znów po niego sięgnęłam i jakoś się do niego przekonałam. PH strefy intymnej jest utrzymane prawidłowo, jest dobrze oczyszczona i świeża i pozostawia poczucie komfortu. Nie wielka ilość produktu wystarczy aby dobrze oczyścić strefę intymną, średnio się pieni co dla mnie jest plusem. Zapach produktu jest również bardzo przyjemny.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny, starcza na bardzo długo
  • 11 marca 2020 o 20:39
    Mój ulubiony!
    Używam już od kilku lat i wracam ciągle do nową butelkę. Jest gęsty, a żelowa konsystencja sprawia, że jest bardzo wydajny. Bardzo dobrze odświeża strefę intymną, a przy tym jest bardzo łagodny i delikatny. Uważam, że nie podrażni nawet najbardziej delikatnej, wrażliwej i wymagającej skóry. Nie powoduje żadnego uczucia ściągania czy pieczenia. Nie podrażnia nawet po depilacji. Delikatnie myje pielęgnując jednocześnie wrażliwą skórę. Sama butelka wywołuje uśmiech na mojej twarzy, ten brzoskwiniowy kolor ładnie prezentuje się na półce, a i sama butelka wykonana jest z solidnego, nie tłukącego się, przeźroczystego plastiku. Zapach też mi odpowiada - delikatny i kwiatowy. Uważam, że warto go spróbować choćby ze względu na zawartość w nim naturalnych składników takich jak nagietek czy sok z aloesu.
    Zalety:
    • delikatny
    • skutecznie odświeża
    • bardzo wydajny
    • gęsta, żelowa konsystencja
    • nie podrażnia
    Wady:
    • nie ma
  • 9 grudnia 2017 o 21:20
    Niezły!
    Płyn kupiłam na wyprzedaży w drogerii. Przyznam, że do zakupu skusił mnie jego brzoskwiniowy kolor. Zapach jednak nic wspólnego z nim nie ma- jest lekki, niemal, że neutralny. Opakowanie z zatyczką, którą trzeba odciągnąć do góry przed aplikacją. Nie było to jakieś specjalne utrudnienie, korek szybko się otwierał, a produkt nie przelewał. Konsystencja jest żelowa, nieco płynna. Dobrze się rozprowadza i pieni. Ważne, że nie leje się między palcami, a więc produkt nie idzie na zmarnowanie ;) Przechodząc do działania żel dokładnie oczyszcza i odświeża skórę. Nie podrażnia i przyjemnie nawilża. Jest delikatny, więc myślę, że poradził by sobie i z wrażliwą skórą. Wydajność na plus ;) Produkt stosowało mi się na tyle przyjemnie, że zdecydowałam się na zakup drugiej butelki, tym razem w wersji fresh :)
    Zalety:
    • wydajny
    • ładne opakowanie i kolor
    • dobrze oczyszcza, odświeża, nawilża
    • nie podrażnia
  • 4 listopada 2017 o 20:26
    Dobry
    Używam ten żel od prawie że 6 lat, jednak naprzemiennie z innymi. Pamiętam poznałam go jak przyjechałam do Anglii i na półkach w sklepach ze świecą szukać jakichś innych płynów do pielęgnacji intymnej, jest tylko Femfresh i jakieś chyba jeszcze 2 rodzaje (a w Polsce całe półki). Używałam go sobie, aż mi dosłownie bokiem wyszedł, no bo ileż można? Zaczęłam wtedy robić sobie zapasy Ziajowych żeli do higieny w Polsce. Ale do rzeczy: żel pachnie tak sobie, nic drażniącego, ale szału też nie ma. Oczyszcza i odświeża bardzo dobrze, lekko się pieni, a przy tym jest całkiem wydajny, ale wszystkie żele do higieny mam wrażenie, że są wydajne, więc ten po prostu pod tym kątem nie odstaje od reszty. Opakowanie troche upierdliwe, bo trzeba wyciągać ten korek do góry, wolę produkty z pompką, które można tylko wcisnąć i już mamy, a nie się bawić w otwieranie dziubków, czy klikanie czegoś i potem przechylanie butelki i wylewanie za dużo. Dla mnie pompka rządzi :) Generalnie polecam ten produkt, bo złego słowa o nim nie mogę powiedzieć - spełnia swoje zadanie, jest niedrogi i nie podrażnia, a o to chodzi, jednak wolę Ziaję, bo ma większy wybór zapachów i pompkę w opakowaniach.
  • 27 października 2017 o 19:43
    Mieszane uczucia
    Ten kosmetyk kupiłam w Biedronce za niecałe 6 zł I muszę przyznać,że mam co do niego mieszane uczucia... Żel posiada butelkę o pojemności 250 ml i otwiera się przez pociągniecie korka do góry. Konsystencja jest żelowa i nie potrzeba dużej ilości,aby się umyć. Niestety zapach jest okropny.... Spodziewałam się czegoś bardziej znośnego... Gdyby nie zapach to były całkiem fajny produkt.