Olejki do ciała

Nuxe Huile Prodigieuse Or Suchy olejek ze złotymi drobinkami

E-Glamour.pl
NUXE Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Dry Oil Face, Body, Hair olejek do ciała 100 ml dla kobiet
Nuxe Huile Prodigieuse Or Suchy olejek z drobinkami złota 50ml 50 ml
NUXE Huile Prodigieuse Or Rozświetlający Olejek do Twarzy, Ciała i Włosów 50ml
e-ZikoApteka.pl
NUXE Prodigieuse OR olejek z drobinkami, 100 ml

Sayroan
    19 listopada 2024 o 21:57
    Piękne drobinki
    Bardzo lubię firmę Nuxe i miałam już wiele ich kosmetyków . Olejków huile też miałam kilkanaście. Opakowanie jest szklane estetyczne. Zawartość to suchy olejek z ładnymi drobnymi drobinkami w złotym kolorze. Olejek przyjemnie pachnie, dobrze natłuszcza a złote drobinki wyglądają ładnie na skórze. Zapewne kupię nie raz.
  • 24 października 2024 o 11:09
    Nuxe Huile Prodigieuse Or .
    Nuxe Huile Prodigieuse Or o pojemności 50ml. To kultowy suchy olejek z drobinkami złota , który ma szerokie zastosowanie w pielęgnacji . Olejek w 96% posiada naturalne składniki w tym 7 olejków roślinnych . Ma delikatny piękny zapach gdzie wyczuwalne są nuty kwiatu pomarańczy , magnolii i wanilii , które się utrzymują przez dłuższy czas . Stworzony dla każdej kobiety w każdym wieku oraz różnych typach skóry . Jest znany na całym świecie ze swoich właściwości pielęgnacyjnych i szerokiego zastosowania w pielęgnacji skóry , twarzy , ciała i włosów . To jest najlepszy suchy olejek jaki do tej pory miałam nie dość że kompleksowo pielęgnuje całe ciało to jeszcze zostawia złotą poświatę . Jest fenomenalny bardzo wydajny wystarczy odrobina aby rozświetlić ciało i twarz , pięknie wygląda na cerze muśnięte słońcem . Położony na włosy pielęgnuje je i pozostawia złote drobinki które mienią się w słońcu . Olejek bardzo dobrze nawilża , wygładza i rozświetla , szybko się wchłania nie zostawia tłustego filmu a nasza skóra jest aksamitna w dotyku . Polecam wszystkim którzy się jeszcze zastanawiają nad kupnem olejku jest rewelacyjny i dla każdej z nas .
    Zalety:
    • Pielęgnuje
    • Nawilża
    Wady:
  • 18 sierpnia 2024 o 8:45
    Francuska Riwiera. Piękne, wręcz nieziemskie kosmiczne rozświetlenie
    NUXE to marka kosmetyków bardzo wysokiej jakości, która nie testuje na zwierzętach, a kosmetyki są wytwarzane we Francji. NUXE postawiła bardzo wysoko poprzeczkę, dla innych tego typu olejków i wcale mnie to nie dziwi. Olejek jest dedykowany do ciała, włosów i twarzy. Zapakowany w szklanym opakowaniu, pięknie prezentuje się na kosmetycznej toaletce,a jego zawartość olśniewa nie tylko swoim własnym, niepowtarzalnym blaskiem, ale i nieziemskim obłędnym zapachem. Konsystencja gęsta, treściwa, wydajna. Efekt na skórze zarówno ciała,czy twarzy jak i włosów jest przepięknie kosmiczny. Nadaje obłędny efekt w postaci przepięknych, złotych drobinek, które nieziemsko emanują, prezentując się niczym blask francuskiego blichtru, frywolności i elegancji. Czuję się po jego zastosowaniu jakbym była we Francji, na lazurowym wybrzeżu, gdzie jest przepych, luksus, bo taki właśnie jest NUXE Nałożony na twarz,od tak, czy dla podkreślenia makijażu przyciąga uwagę, a zastosowany na dekolt i nogi nadaje skórze ciała niesamowicie piękny połysk. Suchy olejek NUXE nie zostawia tłustego filtru, co jest ogromnym atutem. Zapach olejku jest niepowtarzalny, ale umówmy się - tutaj rządzi Efekt. Wcieram odrobinę olejku we włosy, aby je rozświetlić i wówczas czuję się niesamowicie elegancko,ultrakobieco! Dostałam ten suchy olejek w prezencie i to bardzo dawno temu, ale ciągle do niego wracam. NUXE ah, oh Uwielbiam ten efekt!
    Zalety:
    • Francuska marka kosmetyków
    • Nie pozostawia tłustej warstwy
    • Efekt drobinek
    • Przepiękny glow
    • Wydajny
    • Zgodny z opisem producenta NUXE Do twarzy, ciała i włosów
    • Stosuje całorocznie
    Wady:
  • 4 sierpnia 2024 o 10:10
    Cudowny
    Piękny elegancki zapach ♥️ formula olejku jest idealna. Używam od kilku lat i jest to moja miłość . Olejek idealnie nawilża nie zostawiając tłustego filmu dodatkowo drobinki pięknie podkreślają opaleniznę ♥️♥️ zapach utrzymuje się bardzo długo
    Drogeria Super-Pharm
    lunni
    28 lipca 2024 o 23:55
    Love
    Fajny, nienachalny efekt rozświetlenia. Bez imprezowego brokatu. Stosowałam jedynie na ciało i skóra wygląda po prostu na zdrową i promienną, taką wakacyjną. Zapach mi odpowiada, kojarzy mi sie z ciepłą i rozgrzaną słońcem skórą.