Balsamy do ciała

Nivea Body Souffle Coconut and Monoi Oil Olejek w kremie, Suflet do ciała ` Kokos i olejek monoi`

E-Glamour.pl
Nivea Coconut & Monoi Oil śmietanka do ciała 200 ml

• 6 listopada 2024 o 20:42
    Piękny zapach!
    Po skończeniu jednego opakowania balsamu Nivea Body Kokos i Olejek Monoi jestem naprawdę zachwycona! Przede wszystkim – zapach jest cudowny! Delikatny kokos i kwiat monoi sprawiają, że aplikacja balsamu to prawdziwa przyjemność, a zapach długo utrzymuje się na skórze. Sam balsam świetnie nawilża i szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co jest dla mnie bardzo ważne. Moja skóra jest miękka, gładka i wygląda na odżywioną. Na pewno sięgnę po kolejne opakowanie, bo to jeden z najlepszych balsamów, jakie miałam, a jego używanie to czysta przyjemność!
    • nawilżenie
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • Szkoda, że nie jest bardziej wydajny
  • 12 kwietnia 2024 o 18:52
    Ah ten zapach!
    Balsam zamknięty został w słoiczku o pojemności 200ml. W konsystencji jest świetnie wyważony i ma cudowny zapach kokosa ! Dodatkowo zawiera małe, żółte granulki, które znikają podczas aplikacji. Kosmetyk łatwo się rozprowadza i świetnie się wchłania. Szybko znika ze skóry ciała pozostawiając po sobie satynowe uczucie oraz bardzo dobre nawilżenie. Zapach unosi się w całym pomieszczeniu i zostaje wyczuwalny na długo na skórze . Kocham ! Produkt w żaden sposób nie wywołał reakcji alergicznych ani podrażniających. Jestem nim bardzo mocno zauroczona ❤️.
    Zalety:
    • Cudowny zapach, świetnie nawilża i szybko się wchłania
    Wady:
    • Brak !
    apodiss
    26 lipca 2023 o 11:48
    Świetny!
    Przyznam, że kupiłam ten produkt tylko i wyłącznie ze względu na ładne opakowanie i "suflet" w nazwie :))). Nie wiedziałam czego się spodziewać ale jestem bardzo mile zaskoczona. Krem jest delikatny ale treściwy i wydajny. Bardzo dobrze nawilża moją przesuszoną skórę i długo utrzymuje efekt, co jest dla mnie bardzo ważne. Podoba mi się, że skóra po użyciu produktu jest miękka,odżywiona i zdrowa. Nie pozostawia tłustej warstwy chociaż mógłby się szybciej wchłaniać jak dla mnie ;). Jeśli chodzi o zapach to na całe szczęście nie jest on typowy jak w 99% produktów Nivea. Jest delikatny, kokosowy ale jak dla mnie trochę mulący. Ale apetyczny mimo wszystko No a opakowanie to mówi samo za siebie. Urocze, wygodne w użyciu, lubię takie perełki :) polecam!
  • 23 maja 2023 o 23:57
    Przyjemne lekkie nawilżenie
    Na kosmetyk ten skusiłam się po dobrych doświadczeniach z wersją kwiatów wiśni. W cenie regularnej bym nie kupiła, bo jednak przy swojej małej pojemności 200ml i słabej wydajności suflet wychodzi drogo. Na promocji można się jednak skusić na zakup. Raczej zawodu nie będzie. Ja się nie zawiodłam, co więcej wersja kokosowa bardziej przypadła mi do gustu, bo chociaż konsystencja i działanie takie samo to zapach delikatnie kokosowy jest tu wyczuwalny (wersja wiśniowa wiśnią mi nie pachnie). Suflet zamknięty w plastikowym odkręcanym słoiczku ma biały kolor z zatopionymi żółtymi kuleczkami, które podczas rozsmarowywania na ciele pękają i stapiają się z resztą. Konsystencja lekkiego kremu Nivea. Szybko się wchłania, nie lepi się, nie tłuści. Jest mega przyjemny w użytkowaniu a zapach kokosa utrzymuje się przez dłuższy czas na ciele. Skóra staje się miękka i nawilżona chociaż jest to nawilżenie odpowiednie dla skóry normalnej (z przesuszami na skórze suflet ten sobie nie poradzi). Szkoda tylko, że tak szybko się kończy. Na szczęście promocje zdarzają się całkiem często, więc na pewno się jeszcze kiedyś skuszę.
  • 12 lipca 2022 o 16:08
    Uwielbiam !
    Niedawno skusiłam się na zakup tego masła/balsamu do ciała i to był strzał w 10 ! Zaczynając od cudownego zapachu , który skradł moje serce od razu ! Następnie jestem zachwycona prostym i ładnym opakowaniem bez udziwnień. Kokos to mój faworyt zdecydowanie. Konsystencja masełka pomieszanego z balsamem to idealne rozwiązanie dla mnie. Nie klei się po nim skóra. Szybko się wchłania.
    • Jakość
    • Trwałość zapachu