Kremy i maski do stóp

Perfecta Body, Total Repair, Krem - kompres do stóp i pękających pięt

• 3 maja 2023 o 11:12
    Perfecta, Body, Total Repair, Krem - kompres do stóp i pękających pięt
    Bardzo fajny produkt, który nawilża i skóra jest mięciutka. Przy regularnym stosowaniu naprawdę można doprowadzić swoje stopy do cudownego stanu jak i dłonie są mięciutkie nawilżone i odżywione. Nie potrzeba dużo produktu jest wydajny i skuteczny.
    Zalety:
    • wydajny
    • działanie
    • nawilża i zmiękcza
    Wady:
    • BRAK
    Ariessa
    28 lutego 2021 o 14:38
    Misja ratunkowa
    Moje stopy na co dzień nie sprawiają problemów, wystarczają im lżejsze kremy. Jednak zimą przesuszają się bardziej i krem Perfecta okazał się strzałem w dziesiątkę. Jest tłuściutki, może nie jak wazelina, ale w moim odczuciu blisko mu do tego. Solidnie natłuszcza, zostawia wyczuwalny film, ale w kryzysowych sytuacjach właśnie o to chodzi. Przez większość roku preparat o takiej konsystencji byłby dla mnie trudny do zaakceptowania, ale teraz jest idealnym kremem s.o.s, gdy skóra jest niekomfortowo sucha i napięta. Wmasowuję wieczorem grubszą warstwę, nakładam skarpetki i jest dobrze.
  • 14 lutego 2021 o 11:02
    Całkiem dobry krem
    Krem ma przyjemny zapach, jest średniej konsystencji. Ja staram się go używać codziennie wieczorem. Jak już skóra stanie gładka, miękka i nawilżona można robić to co dwa dni. Oczywiście nie należy zapominać o peelingu stóp przynajmniej dwa razy w tygodniu. Krem wchłania się wolno, ale na noc nie robi mi to różnicy. Producent zmienił opakowanie kremu, teraz jest to niebieska tuba o pojemności 120 ml.
  • 24 lipca 2020 o 15:17
    Dla mnie najlepszy ratunek na stopy!
    Tą maskę do stóp stosuję już naprawdę długo i jest to już moje chyba 2 albo 3 opakowanie. To tylko może świadczyć o tym, że naprawdę jestem bardzo zadowolona z tego produktu, skoro używam go od lat. I raczej nie zamierzam tego zmieniać. Krem znajduje się w prostej, błękitno - złotej tubie. Otwarcie jest bezproblemowe i działa jak najbardziej sprawnie. Pojemność tego kremu to 100 ml i śmiało mogę powiedzieć, że jest to sporo, gdyż kosmetyk jest bardzo wydajny. Jedno opakowanie wystarcza mi na wiele miesięcy. A cena? Banalnie niska, bo kosztuje około 6 złotych! Produkt jest bardzo łatwo dostępny, myślę, że można go znaleźć w większości drogerii, nie tylko stacjonarnych, ale też tych online. Ja akurat najczęściej kupuję go w Rossmanie. Konsystencja mimo, że jest gęsta to z drugiej strony bardzo lekka. Świetnie się rozprowadza. Oczywiście jak to krem, zostawania śliską powłokę, więc parę minut jesteśmy uziemieni, ale to normalne. :) Ja najczęściej stosuję go przed pójściem spać, kiedy już leżę w łóżku, lub kiedy mam chwilę powiedzieć w ciągu dnia. Krem ma bardzo delikatny, przyjemny zapach, bardzo typowy dla kosmetyków Perfecty. Musze też wspomnieć o tym, że krem zawiera mocznik 20%. A dodatkowo znajdziemy też w nim D-Panthenol. Te składniki nie są przypadkowego i faktycznie wspomagają działaniem tego produktu. ✔️ Skóra jest zdecydowanie nawilżona ✔️ Produkt nie tylko wygładza, ale również zmiękcza naskórek ✔️ Stopy są naprawdę gładkie i przyjemnej w dotyku ✔️ Dzięki temu, że zawiera D-Panthenol dodatkowo chroni skórę i łagodzi jej podrażnienia Naprawdę uwielbiam ten produkt i na razie nie zamierzam go zamieniać na żaden inny. Uwielbiam w nim to, że pierwsze efekty widać od razu no i są one długotrwałe, zwłaszcza kiedy stosujemy go regularnie. Poradził sobie mimo, że moja skóra jest dosyć wymagająca, bo często jest popękana. W takich kosmetykach jednak ważna jestvta regularność i bycie konsekwentnym, bo choćbyśmy mieli najlepszy krem na święcie, to jeśli będziemy go aplikować raz w tygodniu, to raczej żadnych efektów się nie doczekamy. U mnie sprawdza się doskonale i z pewnością będę go dalej używać. ❤️
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • łatwo dostępny
    • tani
    • zapewnia wysokiej nawilżenie
    • zmiękcza
    • skóra jest gładka
    • przyjemny w aplikacji
    • ładny zapach
    • praktyczne opakowanie
    • idealna konsystencja
    • zawiera mocznik
    • przy regularnym stosowaniu efekty są długotrwałego
  • 19 maja 2020 o 10:15
    Złuszczanie i nawilżanie
    Krem zmiękcza, nawilża i zluszcza skòrę stóp w tym pięt. Pozostawia miłe uczucie świeżosci. Ładnie pachnie. Ekonomiczny i wydajny. Polecam. Konsystencja lekka pomiedzy kremem a żelem. Nie tłusty.
    Zalety:
    • Nawilżanie.
    • Złuszczanie.
    • Zmiękczanie.
    • Szybkie wchłanianie.