Olejki do włosów

CHI Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil Miss Universe Odżywczy olejek bez spłukiwania

• 15 lipca 2021 o 18:48
    Może być ;)
    Ogólnie jestem wielbicielką jedwabiu Silk Infusion, ale lubię testować inne odżywki CHI. Uważam, że praktycznie każda z nich sprawia, że włosy są miękkie i nabierają blasku. Ta podobnie. Jest bardzo wydajna, wystarczy naprawdę mała kropla nałożona od połowy długości włosów lub też bardzo oszczędnie od nasady (żeby ich nie przetłuścić). Ma bardzo przyjemny zapach, umila stosowanie. Nie wiem, czy kupię ponownie, bo lubię testować wszelkiej maści olejki i odżywki do włosów.
    zjakos
    13 listopada 2017 o 18:37
    Nie zawiera alkoholu! ❤️
    Uwielbiam wszelkiego rodzaju olejki, dlatego ciekawiło mnie jak ten się sprawdzi. Tej jesieni moje włosy są wyjątkowo suche i szorstkie i jakoś żadne odżywki specjalnie ich nie odżywiają, dlatego sięgnęłam po ten olejek.
    Zalety:
    • Pięknie pachnie,
    • Niewielka ilość nawilża końcówki włosów,
    • Wygładza włosy nie przetłuszczając ich,
    • Skutecznie zabezpiecza włosy przed działaniem czynników zewnętrznych,
    • Nie zawiera alkoholu! ❤️
    Wady:
    • Po ilości olejków miałam nadzieję, że będzie mocniej nawilżać.
    • Raczej nie odbudowuje struktury ale na zniszczone i przesuszone końcówki nadaje się rewelacyjnie.
    endzel
    11 października 2017 o 10:39
    dobry
    Uwielbiam olejki do wlosów, w szczególności produkty CHI. Olejek używam codziennie w niewielkiej ilości na końcówki, po użyciu są one nawilżone i wygładzone. Produkt nie obciąza wlosów.
  • 31 sierpnia 2017 o 12:17
    dobry dla końcówek
    Mam już z tej firmy jedwab do włosów, więc byłam ciekawa tego produktu, jakaś odmiana dla włosów. Zapach jest bardzo ładny, długo utrzymuje się na włosach. Odżywki używam tylko na końcówki włosów, jest tłusta ale nie przetłuszcza włosów. Końcówki są bardziej odżywione, nie plączą się i są gładkie. Produkt jak najbardziej wpadł w moje gusta, gdyż lubię wszelkie nowości do włosów a tutaj dodatkowo produkt zdał egzamin.
  • 22 czerwca 2017 o 14:20
    fajny
    Olejek dostalam od swojej fryzjerki w prezencie i jestem z niego bardzo zadowolona. Swietnie radzi sobie z suchymi koncowkami. Zapobiega ich rozdwajaniu ,czasami dodaje ten olejek do maseczki z nafta i z zoltkiem i efekty powalaja:) wlosy sa sypkie, miekkie i pelne blasku