Kremy uniwersalne

Miya Cosmetics myWONDERBALM Hello Yellow Nawilżająco-odżywczy krem z masłem mango, do twarzy, rąk i ciała

Krem Miya myWONDERBALM Hello Yellow Nawilżająco-Odżywczy z Masłem Mango na dzień i noc 75ml

• 27 maja 2025 o 10:33
    Moj ulubiony
    Krem do twarzy jest bardzo przyjemny w stosowaniu ponieważ ma lekka konsystencję, fajnie na twarzy sie wchlania, pasuje pod makijaz, super jakość i efekt. Cera jest nawilzona i delikatna.
  • 30 kwietnia 2025 o 20:01
    Nieco słabszy niż kokosowy ;)
    Miałam już kiedyś inny krem z tej serii – kokosowy i tak mi przypadł do gustu, że nie wahałam się, aby sięgnąć i po ten. Chociaż po kilku pierwszych użyciach nie byłam zadowolona, bo miewałam na twarzy dziwne lekko czerwone plamki, które na szczęście szybko zniknęły, więc podejrzewam, że to była jakaś dziwna reakcja na połączenie różnych kosmetyków, które zdarzają mi się bardzo rzadko. Krem jest treściwy, gęsty, ale dobrze się rozsmarowuje i szybko wchłania. Ładnie pachnie. Ale jednak kokosowy był lepszy ;)
    KR12345
    3 kwietnia 2025 o 13:37
    Nie zauważyłam efektów
    Nie przypadł mi do gustu. Nie zauważyłam po nim jakiś szczególnych efektów. Średnio się go rozprowadza, pod koniec ciężko się go wyciska. Raz nałożyłam go facetowi, na nim chyba działał, czuł mocne ściągnięcie czoła.
    Zalety:
    • Wydajny
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • brak efektów
  • 19 marca 2025 o 9:38
    Bardzo się polubiliśmy
    Hello Yellow – nawilżenie, odżywienie i blask! Zazwyczaj sugeruję się opiniami, ale dopóki sama nie przetestuję… to nie uwierzę! Mam suchą skórę, więc znalezienie kremu, który naprawdę dobrze nawilża, to dla mnie priorytet. MyWONDERBALM Hello Yellow od Miya Cosmetics swietnie się u mnie sprawdził Jego lekka formuła z masłem mango, olejem z pestek winogron i ekstraktem z śliwki kakadu intensywnie nawilża, odżywia i wyrównuje koloryt skóry. A co najlepsze? Nie zapycha porów, szybko się wchłania i nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc! Używałam go także na dłonie i sprawdził się rewelacyjnie! Skóra stała się miękka, gładka i doskonale nawilżona. To prawdziwy wielozadaniowy must-have dla suchej skóry!
  • 23 listopada 2024 o 1:15
    Ratuje popękane dłonie
    Kupiłam krem z myślą o pielęgnacji twarzy, jednak okazał się dość średni jak dla mojej tłustej cery. Postanowiłam zużyć go jako krem do rąk i tutaj okazał się wspaniały. Moje popękane dłonie natychmiast po zastosowaniu są ukojone, szybko się wchłania i wygładza skórę. Do twarzy myślę że też mógłby się sprawdzić ale do cer bardziej suchych, ponieważ produkt ten jest bardzo treściwy.