Balsamy do ciała

Balea 15% Urea Sofortpflege Milch 2in1 Balsam do ciała z mocznikiem 15 %

• 31 października 2024 o 21:06
    Ratunek dla suchej skóry
    Ten balsam jest serio świetny. Nawilża solidnie, szybko i na długo. W moim przypadku wystarczy używać go co drugi dzień. Jedyne, co mnie w nim drażni to zapach. Pachnie jakimś tanim mydłem, na szczęście nienachalnie. + Działanie + Wydajność + Cena - Zapach - Dostępność
    DermaB
    7 marca 2020 o 10:47
    Prawdziwe nawilżenie i odnowa skory
    Balsam-must buy będąc w Berlinie lub Wiedniu :) kosztuje grosze, kupisz go wszędzie, działa jak należy. Krem ma konsystencje mleczka, wiec szybko się wchłania, nie jest tłusty, delikatnie i ładnie pachnie, a skóra odwiedza się pięknym, zadbanym wyglądem. Mleczko ma działanie 2 w 1: regeneruje i pielęgnuje skore. Działa bosko: nawilża, zmiękcza, pachnie, szybko się wchłania i ujędrnia skore. Jeśli nie lubimy balsamów - z tym mleczkiem zechce nam się ich używać, bo skóra wyglada na jego zastosowaniu pięknie, a w dotyku jest bardzo miękka i przyjemna :) Opakowanie proste, skład prosty ale konkretny, wegański. Perełka dla skory ciała, polecam!
  • 18 lutego 2020 o 7:18
    Rewelacja
    Najlepszy balsam jaki kiedykolwiek miałam.Skóra nawilżona już po pierwszym użyciu,nie podrażnia nawet po goleniu, wchłania się bardzo szybko. Delikatny zapach, dla mnie prawie bezzapachowy, lekka konsystencja.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • koi podrażniona skórę
    • doskonale nawilża
    kroofy
    27 grudnia 2016 o 20:27
    Genialny do bardzo suchej skóry
    Moja skóra ma tendencje do odwodnień i często w kombinacji z nie odpowiednimi żelami pod prysznic bardzo sucha, zwłaszcza zimą. Większość balsamów się przez to fatalnie wchłania lub zamiast wchłaniać po prostu wyparowywuje ze skóry. Balsam Balea 15% Urea jest również dość ciężki i długo się wchłania jednak widać wyraźną różnicę po jego użyciu, skóra staje się miększa i bardziej elastyczna. Przy dłuższym używaniu staje się ona mniej napięta i swędząca. Pomimo, że wchłania się dość długo, nie zostawia klejącej się warstwy, ja lubię dodawać do niego odrobinę olejku arganowego co dodatkowo podbija efekt nawilżenia. Balsam jest bardzo wydajny, mnie spokojnie wystarczył na cały okres zimowy przy czym nie stosuję go na całe ciało. Opakowanie jest poręczne, łatwo dozuje się wybraną ilość produktu. Z minusów oprócz długiego wchłaniania jest dostępność, można go dostać w jednej z najlepszych drogerii w Krakowie na Długiej lub przez interenet