Płukanki do włosów

Delia Cameleo, Rose Blond, Płukanka do włosów różowa

notino.pl
Delia Cosmetics Cameleo Płukanka do włosów różowa z wodą różaną 200ml SO_109885
Delia Cameleo

Nasi użytkownicy zostawili 152 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 kwietnia 2025 o 11:14
    Uratowała mi włosy
    Kupiłam tą płukankę z myślą o redukcji zielonego odcienia na farbowanych włosach. Niestety przy domowej koloryzacji coś poszło nie tak i na końcówkach pojawił się niechciany zielony odcień. Wyczytałam w internecie że skuteczna może być właśnie różowa płukanka. Pomyślałam, że spróbuję i faktycznie pomogło. Zielony odcień znikł. Płukanka jest dość mocna, trzeba uważać z proporcjami, ale nie wysusza włosów. Czasem lubię sobie tak po prostu przepłukać nią włosy, żeby je trochę ochłodzić. Bardzo polecam spróbować, płukanka jest wydajna, tania i daje pożądany efekt. Na pewno kupię ponownie.
  • 6 września 2024 o 15:29
    Świetna i tania
    Świetna płukanka, faktycznie można stopniować moc tego koloru. Sposób w jaki polecam jej używać to bardzo dokładnie wymieszać z maską/odżywką do włosów i nałożyć taką mieszankę na suche włosy pasmo po paśmie przed myciem. Schodzi wtedy dłużej ale zauważyłam że stosowana na mokre włosy bardzo nierównomiernie łapie i bardziej robi kolorowe pasemka, a nałożona z maską na suche włosy koloryzuje bardzo równomiernie. Świetnie się sprawdza jeśli mamy farbowany blond, który wypłukuje się nie do żółtego, a do zielonkawego koloru (u mnie tak się zdarzyło, może dlatego że w farbach których używałam było dużo niebieskiego pigmentu). Wtedy naprawdę kilka kropli do porcji odżywki super ten zielony kolor neutralizuje, podczas gdy niebieskie płukanki jeszcze bardziej nadają tego bagiennego odcienia. Płukanka trochę wysusza włosy i tu kolejna zaleta mieszania z odżywką która ten efekt niweluje.
  • 4 września 2024 o 11:44
    Odświeżenie koloru
    Od kilku miesięcy farbuję włosy na bordowe odcienie, dlatego chcąc utrzymać kolor postanowiłam wspomóc się różową płukanką. Testowałam ją rozcieńczając z wodą lub z łącząc z maską/odżywką do włosów. Fajnie, że można używać jej według własnych preferencji i stosować na różne sposoby. Na pewno intensywniejszy efekt można uzyskać na włosach rozjaśnianych. Płukanka skutecznie odświeża kolor, dodając różowego połysku. Włosy po jej zastosowaniu są przyjemne w dotyku i wygładzone. Na minus opakowanie, z którego bardzo niewygodnie się korzysta, dlatego przelałam płukankę do butelki z atomizerem. Trzeba też uważać przy aplikacji, bo płukanka mocno farbuje i brudzi. ZALETY Odświeża kolor włosów Nadaje ładny różowy odcień Możliwość stopniowania efektu Pielęgnacyjne działanie Wydajność Niska cena WADY Opakowanie
  • 5 sierpnia 2024 o 22:11
    Gorąco polecam!
    Jako miłośniczka eksperymentów z kolorem włosów, zdecydowałam się wypróbować różową płukankę Delia Cameleo Rose Blond i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem! Płukanka Delia Cameleo ma przyjemną, lekką konsystencję, która łatwo rozprowadza się po włosach. Dodałam kilka kropel do letniej wody i natychmiast zauważyłam, jak moje włosy ciemny blond zaczynają nabierać subtelnego różowego odcienia. Intensywność koloru można regulować, co jest ogromnym plusem – od delikatnego pastelowego różu po bardziej intensywny odcień, w zależności od ilości płukanki użytej w procesie koloryzacji. Jednym z największych atutów tej płukanki jest jej właściwość pielęgnująca. Moje włosy stały się bardziej błyszczące, odżywione i pełne życia po każdym użyciu. Kolor uzyskany dzięki płukance Delia Cameleo stopniowo się zmywa, co pozwala na zabawę z odcieniami bez długoterminowego zobowiązania. Wydajność płukanki jest imponująca – kilka kropel wystarcza na uzyskanie efektownego rezultatu. Można ją stosować zarówno na całe włosy, jak i na pojedyncze pasemka czy końcówki, co daje wiele możliwości stylizacji, w tym efekt ombre. Delia Cameleo Rose Blond to doskonała opcja dla tych, którzy chcą dodać odrobinę koloru do swoich włosów w sposób subtelny i bezpieczny. Proces aplikacji jest prosty, a efekty są fantastyczne – odżywione, błyszczące włosy z delikatnym różowym akcentem. Jej przystępna cena i wydajność czynią ją świetnym wyborem do regularnego odświeżania koloru i pielęgnacji włosów.
  • 2 sierpnia 2024 o 18:18
    Włosy kochają przyjmowanie tego koloru
    Moje włosy są naturalnie brązowe, a przody mam rozjaśnione, co sprawia, że kolor płukanki na tych partiach wygląda naprawdę efektownie. Sposób użycia Zdecydowałam się dodać płukankę do odżywki, co jest świetnym sposobem na jednoczesne farbowanie i pielęgnację włosów. Dzięki temu kolor równomiernie się rozprowadza, a moje włosy pozostają nawilżone i zdrowe. Mieszanie płukanki z odżywką to delikatniejsza metoda aplikacji, która nie przesusza włosów, co jest dla mnie bardzo ważne. Efekt Na moich rozjaśnionych pasmach różowy kolor wygląda bardzo intensywnie i świeżo. Na brązowych partiach jest subtelniejszy, ale dodaje im ciekawego blasku. Kolor utrzymuje się na moich włosach przez około 5-7 myć, przy czym najintensywniejszy jest w ciągu pierwszych 2-3 myć. To świetne rozwiązanie, jeśli chcesz na krótko zmienić swój wygląd i nie martwić się trwałością koloru. Uwaga Podczas aplikacji należy być ostrożnym, ponieważ płukanka może łatwo zabarwić powierzchnie w łazience. Polecam zabezpieczyć szafki i inne elementy, ponieważ różowy barwnik jest dość intensywny i może zostawić plamy, które trudno usunąć. Podsumowując, różowa płukanka z Cameleo to świetna opcja, jeśli chcesz eksperymentować z kolorem włosów. Pamiętaj tylko, aby uważać na otoczenie podczas aplikacji! Jeśli interesuje Cię więcej szczegółów o produkcie, możesz znaleźć je na stronie producenta Cameleo.
    Zalety:
    • jakość