WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Nabla Shade & Glow, Pudrowy rozświetlacz

Ciapna
    17 maja 2021 o 20:23
    Porażka na całej linii
    Oceniam odcień Baby glow. Co za porażka! Tak, jest to pudrowy produkt, ale gdybym wiedziała, że jest aż tak pudrowy, nigdy w życiu nie wydałabym na niego pieniędzy. W ogóle go nie używam. Miałam kilka prób, ale z czasem po prostu zrezygnowałam. Kupiłam wkład z Baby glow na promocji. Na początku jeszcze udawało mi się nałożyć go pędzlem i musnąć policzki, natomiast z czasem produktu nie było widać ani na twarzy ani na pędzlu. Od dłuższego czasu jest po prostu produktem w wyprasce, który nie ma koloru, nie ma zastosowania. Strata pieniędzy i szkoda zachodu.
  • 2 maja 2020 o 15:28
    za mały rozmiar rozświetlacza
    Posiadam rozświetlacz w odcieniu Angel. Nie spodziewałam się, że produkt będzie wielkości cienia do powiek, jest tak mały, że przez to trudno jest go nabierać dużym pędzlem. Mam swoje "ale" odnośnie samego opakowania/kasetki. Spód kasetki powinien być nieco grubszy, przez to łatwiej byłoby opakowanie otworzyć. Magnes jest dość mocny i trzeba przyłożyć nieco siły aby dostać się do środka. Poza tym oczywistym jest, że opakowanie powinno być zdecydowanie większe niżeli jest. Odcień jest ciekawy, niestandardowy. Na policzku tworzy delikatna taflę, satynowe drobinki ładnie się mienią. Rozświetlacz sprawdzi się u kobiet, które nie lubią nachalnego błysku na twarzy, ale nie chcą również aby było nudnie, bo rozświetlacz ma piękny opalizujący efekt na skórze. Można go budować na policzkach, czyli nałożyć więcej niż jedną warstwę bez obawy, że trzeba będzie usuwać makijaż z twarzy. :) Lubię go nakładać opuszkami palców na powieki żeby stonować lub rozjaśnić ciemniejsze cienie; tutaj rozświetlacz sprawdza się wymienicie. Nie roluje się, nie obsypuje, dzielnie trzyma się powieki przez cały dzień. Po kilku miesiącach nieregularnego stosowania zostało już niewiele produktu, wątpię abym kupiła go ponownie, głównie ze względu na rozmiar. Kasetkę najpewniej wykorzystam na inny cień z Nabli.
  • 9 marca 2020 o 23:06
    Słaby efekt
    Posiadam od roku Angel i niestety nie jest to anielska tafla. Cena za wysoka jak za efekt lekkiego migoczenia drobinek. Szybko znika z twarzy. Plus za aplikację w magnetycznej kasetce. Używam go sporadycznie pod oczy, jednak jest prawie niewidoczny.
    Zalety:
    • Aplikacja do kasetki magnetycznej
    • Kolory
    • Wydajny
    Wady:
    • Słaby efekt
    canbria
    24 października 2019 o 13:06
    Baby glow
    To mój pierwszy rozświetlacz firmy Nabla i cóż... muszę przyznać, że o wiele bardziej podoba mi się efekt jaki daje Mary Lou Manizer. W moim odczuciu rozświetlacz kiepsko nabiera się na pędzel, trzeba się trochę z nim posiłować, żeby jakiś błysk był widoczny na policzku ;) Daje baaardzo subtelny efekt, ciężko z nim przesadzić, można go delikatnie budować. Żeby wydobyć z niego ciut mocniejszy błysk polecam nakładać go bardziej zbitym i precyzyjnym pędzlem. Produkt daje subtelną taflę, pojedyncze drobinki nie są zauważalne. Można go używać także jako cienia na powieki, fajny do rozjaśniania wewn. kącików. Rozświetlacz posiadam w firmie wkładu, w porównaniu do rozświetlaczy innych firm jest mały. Dostałam go od koleżanki i dobrze, bo gdybym go kupiła, byłabym bardziej zniesmaczona.
    Zalety:
    • subtelny, bardzo naturalny blask
    • nadaje się jako cień do powiek
    Wady:
    • słaba dostępność
    • słabe transferowanie produktu na pędzel
    • mała pojemność
  • 29 grudnia 2018 o 19:22
    Baby Glow - tylko na lato
    Po tym jak zauroczył mnie róż z Nabla postanowiłam skusić się na kolejny produkt i kupiłam rozświetlacz. ■Oczywiście kupowałam online, a co za tym idzie wybór odcienia jak zawsze jest ryzykowny. ■Rozświetlacz ten: ▪nie ma żadnych drobinek ▪tworzy ładny, naturalny blask na skórze. ▪jest trwały ■Jest jednak jeden minus - to właśnie kolor, ponieważ jest delikatnie złoty. ■Myślę, że latem będzie wyglądał przepięknie, natomiast teraz zauważam ten kolor na skórze, a tego w rozświetlaczach nie lubię. ■Na pewno nie sprawdzi się u osób o bardzo jasnej karnacji - bo po prostu kolor będzie widoczny. ■Dlatego rozświetlacz ten musi poczekać na odrobinę opalenizny na mojej skórze