Płyny do demakijażu

bebeauty Matujący płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z ekstraktem z pigwy i cytryny

Mvjaaaa
    6 października 2024 o 10:57
    Fajny produkt
    Bardzo fajny, tani i wydajny płyn micelarny. Nie podrażnia skóry, dobrze domywa makijaż. Ma bardzo przyjemny, delikatny zapach. Nie zauważyłam niestety efektu matowienia za co daje mały minus.
    • Działanie
    Wady:
    • Brak matowienia
    Inne
    Kokos3k
    13 maja 2023 o 19:02
    Nie dla mnie
    Płyn ten ma dla mnie dość nieprzyjemny zapach, który utrzymywał się na skórze przez dłuższy czas. Dodatkowo, jego konsystencja jest dość kleista i tłusta. Jeśli chodzi o zmywanie makijażu to spelnia swoją rolę. Płyn kosztował mnie jakieś 7 złoty więc nie jest mi jakoś bardzo szkoda.
    Zalety:
    • Dobrze zmywa makijaż
    Wady:
    • Kleista i tłusta konsystencja
    • Nie przyjemny zapach
    Drogeria Jasmin
    patkakz
    11 lipca 2022 o 12:53
    W porządku
    Używa od:próbka
    Ten płyn micelarny miałam okazję testować podczas ostatniej wizyty u mojej siostry, kiedy zapomniałam zabrać swój z domu. Buteleczka jest dosyć spora, ma wygodną zatyczkę a otwór jest dobrej wielkości aby nie wylewać zbędnie zbyt dużej ilości płynu. Zapach moim zdaniem prawie niewyczuwalny. Myślę, że można pochwalić ten płyn za skuteczność ponieważ bardzo dobrze zmył zarówno podkład jak i wodoodporny tusz do rzęs. Jak dla mnie dużym minusem tego płynu jest to, że sakramencko szczypie w oczy. Trzeba bardzo uważać aby nie dostał się do oka bo uczucie jest okropne. Myślę, że kosmetyk tego typu powinien być delikatniejszy ponieważ dostanie się go do oka prędzej czy później jest nieuniknione. Skóra po zastosowaniu płynu jest lekko suchsza ale nie przerażająco sucha.
    Zalety:
    • dobrze usuwa makijaż
    • wydajne opakowanie
    Wady:
    • szczypie w oczy
    GirlEm
    11 marca 2022 o 22:55
    Dobry produkt za niską cenę
    Dlaczego warto zwrócić na niego uwagę? Otóż: ✅ jest łatwo dostępny, ma atrakcyjną cenę i ma dużą pojemność , ✅ ogromny plus za skład! - 99% składników pochodzenia naturalnego, ✅ produkt wegański, ✅ ma przyjemny zapach, choć nie każdemu może przypaść do gustu, jeśli nie lubi zapachowych produktów, ✅ skutecznie rozpuszcza nawet najtrwalsze kosmetyki, ✅ nie podrażnia, nie uczula, nie wysusza, ✅ łagodzi podrażnienia dzięki dodatkowi aloesu i ekstraktowi z alg. Podsumowując: Jest do bardzo dobry produkt, dostępny dla każdego. Dodatkowo przemawia do mnie (poza skutecznością) fakt, że jest to produkt wyprodukowany w Polsce. Bardzo dobrze się go używa, jest zaskakująco skuteczny, a demakijaż stał się czysta przyjemnością! Jeżeli ten kosmetyk nie znalazł się w Twojej kosmetyczce, to koniecznie musisz go wypróbować!
  • 2 marca 2022 o 8:21
    Ok
    Bardzo fajnie zmywa makijaż. Daje sobie radę nawet z kosmetykami wodoodpornymi. Neutralny zapach, brak podrażnień. Nawet oczy są bezpieczne. Mogę tylko polecić