Tusze do rzęs

Kiko Milano Volume Eyes Plus Active Mascara Tusz do rzęs

ww668
    27 września 2021 o 10:56
    Juz lepsze sa tusze od Maybelline
    Tusz mi sie wyjatkowo nie sprawdzil. Posiadam rzesy ktore rosna do dolu i zawsze uzywam zalotki(lokowki do rzes). Ten tusz nie trzyma skretu, zostawia efekt mokrych posklejanych rzes i nie ma zadnego pogrubienia. Z radoscia go wrzucilam do kosza po prawie dwoch miesiacach uzywania.
    Zalety:
    • tani
    Wady:
    • malo czarny efekt
    • nie trzyma skretu
    • robi efekt rzadkich mokrych rzes
    • brak pogrubienia
    • szczoteczka nie rozumiem jaki mial byc jej koncept ale nie funkcjonuje
  • 25 stycznia 2021 o 12:23
    faworyt
    Jestem dość wymagająca jeżeli chodzi o moje rzęsy. Długo szukałam tuszu do rzęs z którego byłabym naprawdę zadowolona. Ten tusz spełnił wszystkie moje oczekiwania. Dzięki zwężającej się szczoteczce tusz dociera nawet do najkrótszych rzęs w kąciku oka. Bardzo ładnie rozczesuje rzęsy a zarazem subtelnie je wydłuża. Nie odbija się na górnej powiece. Dodatkowym plusem jest eleganckie opakowanie, jestem estetką zwracam uwagę na takie rzeczy.
    • nie skleja rzęs
    • mega wydłużenie
    • eleganckie opakowanie
    Wady:
    • brak wad
  • 30 grudnia 2019 o 19:58
    Hit
    Używałam wielu tuszy do rzęs ale żaden nie dawał takiego wow jak ten. Nawet te z górnej polki pozostają daleko w tyle. Idealnie rozdziela i wydłuża rzęsy, nie osypuje się, łatwo się zmywa. Nalozony w dużych ilościach nadal wyglada naturalnie. Nie wysycha w opakowaniu, jedno opakowanie starcza mi na dłużej niż 6 miesięcy. Zawsze do niego wracam. W promocji cena jest wrecz śmieszna.
  • 26 września 2019 o 21:55
    Tusz ideał, chociaż nie jest wodoodporny
    Kupiłam ten tusz za granicą w promocyjnej cenie 4 euro. Nie mam pojęcia, czy i gdzie jest on dostępny w Polsce. Zachęciła mnie atrakcyjna cena, fajny design, wiec sie skusiłam. Zaluje tylko, ze wzięłam jedynie dwie sztuki. Szata graficzna bardzo sie mi podoba- przywodzi na mysl maskary z wyższej półki. Napisy nie scierają sie nawet po kilku miesiącach codziennego używania. Tusz pachnie jak większość maskar, podkreślić musze, ze zapach ten- nieco chemiczny w moim odczuciu- nie jest trwały. Szczoteczka w kształcie stożka najpierw mnie zdziwila. Prędko jednak zmieniłam zdanie na jej temat- pozwala ona bowiem dotrzeć nawet do najkrotszych rzęs. Tusz nie jest wodoodporny, sle i tak uważam go za ideal. Nie osypuje sie, nie kruszy, nie tworzy pandy pod oczami. Trzyma sie na swoim miejscu przez caly dzien, a ponadto daje efekt naturalnie czarnych, perfekcyjnie rozdzielonych, pogrubionych i lekko podkreslonych rzęs. Wyglądają one ładnie, uwodzicielsko, efektownie, ale bynajmniej nie teatralnie. Tusz nie oblepia ich, nie tworzy nieestetycznych grudek. Maskara zmywa sie latwo- wystarczy odrobina płynu do demakijażu oczu. Nie sprawdzałam, czy ten tusz jest dostępny w Polsce w sklepach stacjonarnych. Jeżeli jednak ktoras z Was ma mozliwosc kego kupna, to polecam z całego serca. Jest to maskara wydajna, dajaca efekt pieknie rozdzielonych, podkreconych i pogrubionych rzęs. Nie kosztuje przy tym duzo ( nawet w cenie regularnej), wiec bierzcie w ciemno dziewczyny. Ja kończę właśnie drugie opakowanie.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Podkreśla, podkręca i pogrubia rzesy
    silvy32
    3 lutego 2018 o 12:20
    Polecam!
    Ten tusz pozostał ze mną od pierwszego użycia i obecnie mam już chyba z trzecie opakowanie. Bardzo wygodny w użyciu - lubię jego niezbyt grubą szczoteczkę w kształcie stożka, dzięki której nie mam problemu z dotarciem do kącika oka. Nie osypuje się. Po wytuszowaniu rzęs pozostawiam je kilka sekund do "wyschnięcia" i to wystarczy, żeby przez efekt utrzymywał się przez cały dzień, tak samo jak tuż po aplikacji. Nie jest wodoodporny (więc uwaga na duże opady śniegu, deszczu czy wzruszające filmy :)) i parę razy zdarzyło się, że się rozmazał ale to raczej normalne. Bardzo lubię go również za to, że nie obciąża moich rzęs, nie tworzy "sztucznej, zlepionej kępki", ładnie podkreśla rzęsy. Efekt naprawdę bardzo naturalny (chociaż tutaj myślę, że tak jak i z innymi produktami, tak i z tym tuszem trzeba po prostu się najpierw "oswoić"). Nie pogarsza stanu rzęs nawet przy długotrwałym użytkowaniu. Poza tym łatwo się go zmywa pod koniec dnia, nie trzeba od razu zaopatrywać się w "super mocne" płyny do demakijażu, których osobiście nie znoszę. Jakby tego było mało tusz jest bardzo, bardzo wydajny i przy tym stosunkowo niedrogi. Zdaję sobie sprawę, że ten tusz dla niektórych będzie być może daleki od ideału, ale dla mnie jest naprawdę dobry i warty swojej ceny.
    Zalety:
    • wygodna szczoteczka
    • nie osypuje się
    • nie obciąża rzęs
    • nie tworzy efektu "sztucznej, zlepionej kępki", tylko ładnie podkreśla rzęsy
    • przy długotrwałym użytkowaniu nie powoduje pogorszenia stanu rzęs
    • bardzo wydajny
    • stosunkowo niedrogi
    Wady:
    • zdarza się, że się rozmazuje (ale nie jest to produkt wodoodporny, więc nie jest to jakaś wielka wada)