Emulsje, esencje i boostery

Cosrx Advanced Snail 96, Mucin Power Essence Esencja ze śluzem ślimaka

KDK SP. Z O.O.
CosRx Advanced Snail 100 ml Esensja 96% Śluz Ślimaka serum eliksir CosRx
Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100 ml
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Nawilżająca Esencja ze Śluzu Ślimaka 100ml
notino.pl
CosRx Advanced Snail 100 ml Esensja 96% Śluz Ślimaka serum eliksir CosRx

• 11 maja 2025 o 18:24
    Fantastyczny produkt
    Jestem zafascynowana produktami koreańskimi. Produkt ma konsystencję żelową, wodnistą. Ładnie się wchłania i rozprowadza na skórze. Nie ma zapachu. Opakowanie wygodne, duże bo ma aż 100 ml. Cena świetna można na Hebe dostać za około 40 zł. Stosuje je rano pod podkład i naprawdę widzę efekt wygładzenia. Ładnie nawilża , nie powoduje żadnych wyprysków czy problemów skórnych. Delikatny. Będę dalej testować produkty z tej firmy bo ten produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył;)
  • 11 maja 2025 o 15:19
    Produkt niestety nie sprawdził się u mnie,mimmo wielkiego boom w sieci
    Chociaż ten produkt ma mnóstwo pozytywnych opinii, niestety u mnie się nie sprawdził. Za każdym razem, po nałożeniu esencji, mrowiła mnie skóra, co już na początku budziło moje wątpliwości. Po wchłonięciu esencji, skóra stawała się dziwnie skrzypiąca i nie czułam żadnego nawilżenia – wręcz odwrotnie, miałam wrażenie, że skóra jest bardziej ściągnięta niż nawilżona. Próbowałam go stosować w połączeniu z tonikiem mlecznym z Nacomi, co lekko poprawiło wchłanianie, ale mimo tego, niestety nie widzę przyszłości w tej esencji. Produkt jest wydajny, więc skończę buteleczkę, bo szkoda jej wyrzucać, ale raczej nie będę go ponownie kupować.
    Zalety:
    • Dobrze się wchłania przy stosowaniu z innymi produktami
    Wady:
    • Mrowienie skóry po nałożeniu
    • Brak odczuwalnego nawilżenia
    • Dziwne uczucie „skrzypienia” po aplikacji
    Bea_1
    9 maja 2025 o 16:00
    Efekty dopiero po zastosowaniu na wilgotną skórę
    Mam skórę mieszaną z tendencją do niedoskonałości i naprawdę długo nie mogłam się przekonać do tej esencji... aż do momentu, gdy odkryłam kluczowy trik: należy ją nakładać na wilgotną skórę! Kiedy używałam jej na suchą twarz, dziwnie się rozprowadzała i nie widziałam większych efektów. Natomiast po aplikacji na lekko wilgotną cerę - czy to zaraz po myciu, kiedy nie do końca osuszę twarz ręcznikiem, czy po spryskaniu twarzy nawilżającą mgiełką - efekt jest natychmiastowy. Skóra staje się wyraźnie bardziej nawilżona, miękka i elastyczna, a miejsca problematyczne są wyciszone. Esencja świetnie łagodzi podrażnienia, nie zapycha porów i ma bardzo lekką, przyjemną konsystencję. To naprawdę uniwersalny i bardzo wydajny produkt, który w końcu znalazł stałe miejsce w mojej pielęgnacji. Jeśli nie widzisz efektów - koniecznie spróbuj na wilgotną skórę. To robi całą różnicę!
    Zalety:
    • działa świetnie nawilżająco przy stosowaniu na wilgotną skórę
    • łagodzi podrażnienia i nie zapycha porów
    • idealna dla skóry mieszanej i problematycznej
    • bardzo wydajna
    • lekka konsystencja, szybko się wchłania
    Wady:
    • przy aplikacji na suchą skórę działa słabiej i może się źle rozprowadzać
    IvanaLi
    9 maja 2025 o 10:57
    Trochę lubię, trochę nie lubię …
    Trochę lubię, trochę nie lubię … Mam dosyć dziwne odczucia co do tego produktu, bo raz się lubimy, a raz nie. Czasami daje piękne nawilżenie, rozświetlenie, wygładzoną cerę i wszystko jest w porządku, a czasami niestety te rozświetlenie wygląda jakbym miała po prostu tłustą cerę i przy tym daje dziwną nieprzyjemną w odczuciu na skórze powłokę … Niestety czasami też zdarza się, że produkt mnie zapycha. Na plus zdecydowanie wydajność tego produktu, bo szczerze mówiąc już nawet dokładnie nie pamiętam kiedy kupiłam to serum (ale napewno ponad rok temu) i nadal jestem w trakcie pierwszego opakowania. Moim zdaniem cena trochę zawyżona, a produkt przereklamowany …
  • 7 maja 2025 o 12:09
    Drogie niedziałanie.
    Niestety, ten produkt kompletnie się u mnie nie sprawdził. Zachęcona wieloma pozytywnymi opiniami oraz popularnością tej esencji, postanowiłam dać jej szansę. Liczyłam na nawilżenie, ukojenie skóry i poprawę ogólnej kondycji cery. Niestety, efekty były zupełnie odwrotne. Po kilku dniach stosowania zauważyłam pogorszenie stanu skóry – trądzik się nasilił, pojawiły się nowe wypryski, a skóra była bardziej podrażniona niż przed rozpoczęciem kuracji. Mimo że esencja ma lekką, śliską konsystencję i szybko się wchłania, nie zauważyłam żadnych korzyści. Wręcz przeciwnie – mam wrażenie, że tylko pogorszyła sytuację. Produkt odstawiłam i dopiero wtedy skóra zaczęła wracać do normy. Z przykrością stwierdzam, że w moim przypadku COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence okazała się całkowicie nieskuteczna, a wręcz szkodliwa. Nie kupię ponownie i nie polecam osobom z cerą trądzikową i skłonną do podrażnień.