Serum do włosów

Skrzypovita Pro, Serum przeciw wypadaniu włosów

e-ZikoApteka.pl
SKRZYPOVITA PRO Serum przeciw wypadaniu włosów 125 ml
Skrzypovita Pro Serum Przeciw Wypadaniu Włosów 125 ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2025 o 10:55
    Zerowe działanie
    W połączeniu z innymi kosmetykami serii Skrzypovita przeciw wypadaniu włosów, liczyłam na spore efekty. Niestety efekt po ponad 3 miesiącach jest rozczarowujący. Zero poprawy w temacie wypadających włosów ( a wypada mi ich dużo ), całkowicie zerowe pojawienie się baby hair'ów . Generalnie - nie robi nic. Konsystencja bardzo lekka , wodnista, nie obciąża moich delikatnych włosów ( chociaż tyle ) które są bardzo podatne na obciążenia co nie zmienia faktu, że nic nie wnosi w poprawę jakości włosów.
  • 17 stycznia 2025 o 21:05
    Niby okej ale...
    Mam mieszane uczucia co do tego serum. Na plus na pewno zasługuje jego lekka konsystencja, która dobrze się rozprowadza i nie obciąża włosów ani skóry głowy. Włosy po użyciu wydają się bardziej nawilżone i miękkie w dotyku, co jest miłym efektem. Niestety, jeśli chodzi o działanie przeciw wypadaniu włosów, nie zauważyłam większej różnicy. Mimo regularnego stosowania rezultat był mniej widoczny, niż się spodziewałam. Może potrzeba więcej czasu, by zauważyć pełne efekty, ale na ten moment rezultat mnie nie do końca przekonuje. Ogólnie serum jest przyjemne w użyciu, ale jako produkt do walki z wypadaniem włosów nie spełniło moich oczekiwań w pełni.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, łatwa w aplikacji.
    • Nie obciąża włosów ani skóry głowy.
    • Włosy są bardziej nawilżone i miękkie.
    Wady:
    • Brak widocznych efektów w redukcji wypadania włosów.
    • Potrzeba dłuższego czasu stosowania, by zauważyć rezultaty.
    • Może nie sprawdzić się jako samodzielne rozwiązanie problemu.
  • 15 września 2023 o 17:26
    Jest ok
    Produkt faktycznie działa przy regularnym wcieraniu oraz masażu głowy. Polecam stosować wcierkę kilka godzin przed myciem - a nie po myciu jak piszą na opakowaniu bo:- 1. to wcierka alkoholowa i może przesuszyć głowę, 2 gdy używałam go po myciu, włosy były przyklapnięte. Uważam że wcierka jest całkiem niezła, ma dobry skład i można ją wypróbować zwłaszcza gdy jest na promocji.
    Zalety:
    • wysyp babyhair
    • wygodne opakowanie
  • 9 sierpnia 2023 o 18:32
    Mi pomaga
    Zdecydowanie pomaga. Zauważalna zmiana w wyglądzie włosów już po pierwszych użyciach serum. Włosy przestały mi wypadać i stały się zdrowsze. Serum ma dobry skład, w tej cenie trudno znaleźć coś co działa lepiej.
  • 28 maja 2023 o 20:24
    Nie działa
    Na mnie nie działał tak jak pisał producent. Na pewno szkody moim włosom nie zrobił. Włosy się nie przetłuszczaly ani nie były oklapniete. Butelka z atomizerem jest porządna. Nie kupię więcej gdyż nic nie działa.
    Zalety:
    • Butelka
    Wady:
    • Brak działania