Toniki i hydrolaty

L'Oreal Paris Skin Expert, Rare Flowers, Toner Tonik łagodzący z ekstraktami z róży oraz jaśminu skóra sucha i wrażliwa

L'Oreal RARE FLOWERS TONIK DO SKÓRY SUCHEJ I WRAŻLIWEJ 400ML

apodiss
    6 kwietnia 2022 o 23:26
    Porażka.
    A jakoś miałam przeczucie, że przepiękny zapach i śliczna buteleczka mają za zadanie coś ukryć. Oczywiście brak działania. Dziwna konsystencja, glutowata, słabo wsiąka w wacik. Tonik ślizga się po skórze dając pozorne uczucie nawilżenia, bo już za chwilkę cera jest nieprzyjemnie napięta. Przez to ślizganie się po skórze mam wrażenie, że jest ona nie doczyszczona, nie czuję świeżości i ulgi po całym dniu. Poza tym tonik jest dla cery wrażliwej...jakim cudem to nie wiem, bo moja cera do wrażliwych nie należy a każde użycie toniku powoduje u mnie pieczenie na skórze. Także jedno wielkie oszustwo ze strony producenta. Skusic do zakupu pięknym zapachem i opakowaniem a potem kliencie już się martw. Nie polecam!!!
  • 28 czerwca 2021 o 15:10
    Dla mnie porażka
    Tonik kupiłam jakiś czas temu, pod presją czasu, gdy potrzebowałam czegoś na już. Zaciekawiło mnie opakowanie oraz skusił niesamowity zapach. Tonik jednak nie sprawdza się w swoim zadaniu - jest za to bardzo wydajny.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • wydajny
    Wady:
    • nie sprawdza się jako tonik do demakijażu
  • 24 czerwca 2021 o 11:13
    konsystencja
    Używam tego toniku od jakiegoś czasu, ale niestety nie należy on do moich ulubionych. Ma dziwną konsystencję, lekko żelową. Ładny zapach i dobry skład niestety nie rekompensują mi jego wad. Taniku używam, aby oczyścić skórę i poczuć na niej taką przyjemną świeżość, tutaj tego nie ma, chociaż na opakowaniu jest napisane inaczej. Marzę o tym, aby już mi sie skończył...
    Zalety:
    • Wydajność, zapach, skład
    Wady:
    • konsystencja, działanie
  • 17 lutego 2021 o 10:58
    Tragedia
    Denat na drugim miejscu w składzie. Moja skóra, tłusta więc ciężka do przesuszenia a odkąd używam tego toniku to mam suche, czerwone plamy na twarzy. Żadnego innego kosmetyku nie zmieniłam więc to wina toniku. Zapach i konsystencja na plus ale nie działa tak jak zapewnia producent
    • Konsystencja
    Wady:
    • Skład
  • 31 stycznia 2021 o 22:54
    Jak narazie super????????????
    Tonik jest w lekko żelowej konsystencji co bardzo lubie.dobrze nawilża twarz Nie pieni sie czyli super Szybko wysycha Nie pozostawia lepkości i nawet lekko matowi.. A zapach ma poprostu boski!! Uzależniający! Świeży super zapach bardzo intensywny.
    • Nawilżanie
    • Konsystencjia
    Wady:
    • Opakowanie strasznie sie wylewa
    • Trzeba bardzo uważać przy nalewaniu bo wyleje sie za dużo.