Balsamy do ciała

Hagi Naturalny balsam z masłem mango i olejem chia

Hagi Naturalny Balsam z Masłem Mango i Olejem Chia 200ml
topestetic
Hagi Balsam Do Ciała Naturalny balsam do ciała z masłem mango i olejem Chia 200 ml

xGabyx
    2 stycznia 2024 o 17:18
    balsam ok, ale zapach...
    Produkt pozostawia lekką warstwę, ale nie jest tłusty. Dobry na zimę. Przy mojej nieproblematycznej skórze nawilżenie i odżywienie jest całkiem ok. Czasem szczypie używany po goleniu. Minusem dla większości okaże się zapach, dosyć specyficzny, ziołowy. Na szczęście nie utrzymuje się długo. Balsam jest dobry, ale nie kupiłabym ponownie za tą cenę.
  • 26 listopada 2023 o 22:00
    Zwykły balsam
    Zalety: – średni (nawilżenie i natłuszczenie jak dla mnie słabe) Wady: – niewydajny – zapach może być – drogi – wąski otwór pompki Nie warto, taki sobie.
  • 13 czerwca 2021 o 19:55
    Mało mango
    Kupując balsam liczyłam na piękny zapach mango a tak naprawdę z mango ma niewiele. Balsam pachnie dość specyficznie, nie mogę napisać że brzydko ale jeśli ktoś używał innych balsamów hagi to chyba się ze mna zgodzi że nie pachną one jak drogeryjne perfumowane kosmetyki :) Produkt ma trochę rzadką konsystencje, szybko sie wchłania i nie zostawia filtru. Dobrze nawilża skórę, nie uczula ani nie przesusza skóry. Cena dość wysoka żeby kupować po regularnej cenie ale na promocji na pewno jeszcze nie raz po niego sięgnę.
  • 3 marca 2021 o 13:02
    spodziewałam się czegoś innego
    Na wstępie powiem, że jestem fanką imbiru, korzennych zapachów, a przede wszystkim mango w każdej postaci, ale ten balsam okazał się dla mnie średniakiem. Na początku myślałam, że produkt z opisem MASŁO MANGO będzie pachniał w pierwszej kolejności tym przepysznym owockiem. Niestety nie. Pachnie imbirem w przytłaczający nawet, jak dla mnie sposób. Ma bardzo specyficzny zapach, nie był on za przyjemny. Cena jest też dosyć spora. Pomimo, że kocham kosmetyki z naturalnymi składami, nie ma w nim nic nadzwyczajnego. Działanie: skóra była nawilżona, ale bez rewelacji. Szybko się wchłaniał, zostawiał dosyć przyjemny film na ciele.
    Wady:
    • intensywny, chemiczny imbirowy zapach
  • 25 września 2020 o 22:02
    Za wysoka cena za taką jakość
    Naturalny balsam z masłem mango i olejem chia od Hagi Cosmetics udało mi się znaleźć w Rossmanie za jedyne 20 złotych ze względu na zniszczone opakowanie. Niesamowicie się ucieszyłam, ponieważ regularna cena takiego balsamu to 56,99. Jest to moje pierwsze spotkanie z marką, czy uważam je za udane? Otóż i tak, i nie... *** Balsam zamknięty jest w ładnym opakowaniu z pompką, ale z plastiku, a spodziewałam się, że będzie szklane. W konsystencji jest leciusieńki i wchłania się ekspresowo, nie zostawia żadnej tłustej czy lepkiej warstwy. Zapach? Myślałam, że będzie to intensywne mango, a tutaj niespodzianka! Jest to coś bardziej ziołowego z lekką nutką cytrusów, tak bym to opisała, co mi jak najbardziej odpowiada, ale niestety utrzymuje się na ciele tylko chwilkę. A teraz najważniejsze, czyli działanie... No i tutaj przeżyłam ogromny zawód, niby nawilżenie jest, lecz według mnie bardzo krótkotrwałe! Skóra jest ukojona i wygładzona przez kilka godzin, a później mam wrażenie, że równie sucha co wcześniej. Stosuję balsam dzień w dzień, zbliżam się wielkimi krokami do końca, co przyznaję bardzo mnie cieszy. Muszę również wspomnieć, że jest niewydajny, bo na jedną nogę potrzebuję aż trzech pełnych pompek. Jest on dedykowany dla skór suchych oraz normalnych, więc może te drugie będą zadowolone, lecz suche na pewno nie. *** Podsumowując: ogromnie się cieszę, że nie kupiłam tego balsamu w cenie regularnej. Już nawet za 15 złotych znam lepsze balsamy, chociażby od Gift Of Nature. Jestem ogromnie rozczarowana, ale wiadomo - u każdego sprawdzi się inaczej.