Wody perfumowane damskie

Sublim's Heart 22 EDP

4 na 51 opinię

Mikmal
    14 marca 2018 o 13:29
    Otwórz swoje serce, daj się ponieś...
    Sublim's herart. Nowość, którą muszę mieć. Zakupiłam w drogerii internetowej. Cena 99 zł za 100ml uważam bardzo korzystna. Opakowanie Piękny, klasyczny szklany klocek. Przeźroczysty. Krótko mówiąc prostota w eleganckiej postaci. Miły akcent słodyczy tego opakowania dodaje kwiatuszek przepleciony przez szyjkę atomizera. Zatyczka tworzy całość. Klasyczny klocek. Idealnie skomponowana całość. Zupełnie w moim klimacie. Zapch Pierwsze moje skojarzenie. Będzie to moja opcja na romantyczne kolacje... Intensywnie wyczuwalna subtelność i romantyczność, którą wydobywa kwiatowo- owocowa kompozycja <3. Na pierwszy waleczny plan tego zapachu wychodzi pomarańcza z pachnącą mandarynką i twardym orzechem kokosowym. Kolejno na estradę wychodzi akord kwiatu pomarańczy, który śpiewa romantyczną pieśń z jasminem, cedrem, kwiatem yang i sandałowcem. Cały występ podsumowuje ambra, najsłodsza postać wanilii i szampańskie piżmo. Szalona zarazem niespotykana kompozycja. Zapach bardzo przypadł mi do gustu. Trwałość Uważam za dobrą. Zapach niestety po kilku godzinach wietrzeje. Jednak nie jest to problem użycie tego zapachu sama przyjemność. Chętnie po niego sięgam.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałość troszkę kiepsko
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie