Pianki do włosów

Nivea Hair Styling Pianka Volume Care 150 ml
NIVEA Volume Care Pianka do Włosów 150ml

• 26 września 2024 o 12:32
    Mniej skleja niż inne
    Całkiem niezła pianka w porównaniu do innych które stosowałam - usztywnia ale nie skleja aż tak włosów jak niektóre, łatwiej też ją przeczesać/ułożyć włosy. Same włosy nie są też po niej aż tak suche jak bywało. Opakowanie wystarcza na dość długo, piana jest zbita, nie rozlewa się w palcach. Zapach jak zapach - po prostu pianki
    Zalety:
    • zbita piana - nie rozpływa się w palcach
    • mniej skleja włosy niż inne, mniej wysusza włosy
    brendi
    5 czerwca 2024 o 11:54
    To pierwsza pianka po którą chętnie sięgam
    Lubię ją :) To pianka sprawdzona i jak mi się spieszy to sięgam właśnie po nią w pierwszej kolejności. Jest delikatna, ładnie dodaje objętości a włosy wyglądają nadal świeżo, lekko i swobodnie. Oczywiście daje taki minimalny efekt "grubszych, gęstszych" włosów, ale mi to nie przeszkadza . Czyli nie są sypkie, a troszkę uniesione i utrwalone. Polecam! Tak po prostu, bo nie ma co tu dużo pisać. Każde cienkie włosy ją docenią.
  • 25 kwietnia 2024 o 23:14
    Ładnie utrwala i nadaje objętość
    Pianka do włosów Nivea to solidny wybór dla tych, którzy cenią sobie prostą i skuteczną pielęgnację włosów. Dzięki niej moje włosy zyskały delikatną objętość i lekkość, a jednocześnie pozostają naturalne w dotyku. Jestem zadowolona z rezultatów, jakie uzyskałam oraz z łatwości aplikacji produktu. Polecam każdemu, kto poszukuje produktu do stylizacji o łagodnym działaniu i przyjemnym efekcie.
    Zalety:
    • Ładny zapach, zadowalający efekt
  • 21 kwietnia 2021 o 19:54
    Podkreśla skręt moich włosów
    Nivea oferuje cała serię do pielęgnacji, ochrony, stylizacji aby sprawić w warunkach domowych niezwykle efekty. Coraz częstsze stosowanie spowodowało, że śmielej potrafię zrobić moją czuprynę. Skręt włosów jest dzięki piance podkreślony a nawet delikatne fale są uwydatnione, grubsze, ładniejsze. Przyznaję że bardzo ułatwia i unosi u nasady, pogrubia włosy i dlatego daję produktowi wysoką notę. Włosy są miękkie, przyjazne, miłe w dotyku. Poręczne opakowanie ułatwia aplikowanie pianki. Jej kształt naprawdę jest fenomenalny. Zgodny z opisem producenta Nivea,a nawet więcej. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Design
    • Zgodny z opisem producenta
    • Działanie
    • Piękne miękkie włosy
    • Pogrubia
    • Unosi
    • Pianka jest bardzo wydajna
    • Dostępność w Drogerii Hebe. W Drogerii Rossmann i na stronie internetowej Nivea.
    • Atrakcyjna cena, często promocyjna
  • 4 kwietnia 2019 o 13:46
    Wszystko fajnie pięknie, ale gdzie to utrwalenie???
    plusy: + przyjemny zapach + nie skleja + odrobinę zwiększa objętość minusy: - słabo utrwala - nieco obciąża inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - dozownik dozuje za dużo pianki + szeroka dostępność

Zobacz także inne Pianki do włosów