Odżywki do włosów

L'biotica Professional Therapy, Repair Therapy Booster Bioaktywna emulsja do włosów suchych, zniszczonych farbowaniem i koloryzacją

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2022 o 11:56
    Uratował moje włosy
    Jeden z tych produktów która powinna mieć każda KOBIETA w swojej łazience . Emulsja już przy pierwszym użyciu zaczyna działać . Ale po miesiącu użytkownika to dopiero jest strzał w dziesiątkę. Włosy są lekkie,dobrze nawilżone ,końcówki mnie rozdwojone i wysuszone. Emulsja nie uczula ,nie podrażnia skóry głowy. Do tego jest wydajna . Cena to kolo 25 zł jak płaciłam przez internet. A jest to produkt który jest wart każdej ceny. Emulsja jest wydajna , poprawia nie tylko wygląda włosów ale też kolor ! Kolor jest długo piękny , świeży ,taki odżywiony . Ogólnie jest to produkt który skradł moje serce.
    Zalety:
    • Efekt już po pierwszym użyciu
    • Poprawia kolor włosów
    • Odżywia wysuszone włosy
  • 15 lutego 2022 o 21:30
    Używałam krótko, ponieważ błyskawicznie odmienił moje włosy
    Produkt sztos. Niska cena, a działanie natychmiastowe. Moje włosy podniosły się po nim po wielu latach niszczenia. Używałam krótko, ponieważ potem nie mogłam nigdzie znaleźć go w sprzedaży.
    • Skuteczność
  • 18 września 2019 o 15:25
    Nie robi nic
    Zastosowałam ten produkt kiedy miałam włosy w bardzo złym stanie, po dekoloryzacji i kilkukrotnym farbowaniu. Nakładałam go zgodnie z zaleceniem producenta, czyli 10 min przed myciem włosów. Podczas ostatniego płukania wydawało się że włosy są bardziej miękkie i gładkie. Niestety po ich wysuszeniu ich stan nie uległ poprawie. Łatwiej się rozczesywały ale nadal były suche i zniszczone. Booster próbowałam też nałożyć jako odżywkę i efekt był taki sam, a dodatkowo włosy były obciążone. Po każdym myciu myślałam: "może teraz, może tym razem" ale gdzie tam! Zużyłam całe opakowanie i nie widzę żadnej różnicy. Po tylu pozytywnych komentarzach oczekiwałam efektu wow. Nie dość że nie doczekałam się efektu wow, to jeszcze nie doczekałam się praktycznie żadnego efektu. Wielka szkoda :(
    Zalety:
    • piękny zapach
    • ładne opakowanie
    • włosy łatwiej się rozczesują
    • w miarę łatwo dostępny (Hebe)
    Wady:
    • mała pojemność
    • niewydajny
    • zbyt lejąca konsystencja
    • jak za taką wydajność zbyt wysoka cena
    • obciąża włosy
    • nie odbudowuje, nie regeneruje
    Alaku12
    4 czerwca 2019 o 18:25
    Świetna dla kręconych włosów!
    Mam dość mocny skręt, typ 3a. Stosuje się do metody Curly Girl i od dawna szukałam fajnego produktu do włosów, który byłby zgodny z tą metodą, nie zawierał silikonów, alkoholi wysuszających, SLS i parabenów. Ten produkt poleciła mi farmaceutka w Aptece, kupiłam go za JEDYNE 7 zł! Szok! Sprawdził mi się świetnie
    Zalety:
    • Zgodny z metodą Curly Girl
    • Nie obciąża
    • Działa jako myjadło
    • Fajnie nawilża
    • Wygładza
    • Domyka łuskę włosa
    • Fajny skład
    • Nie podrażnia skóry głowy
    • Bardzo delikatny zapach
    • Łatwa aplikacja produktu
    • Duża dostępność w sklepach i aptekach
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Ładnie podkreśla skręt
    • Minimalistyczny design opakowania
    Wady:
    • Zbyt mała pojemność produktu
    • Rozbieżności w cenie, szukajcie w aptekach!
    • Nie jest wydajny
    missimo
    17 maja 2019 o 23:12
    Absolutne cudo
    Nie wiem jak to działa, ale działa cuda. Emulsję zawsze nakładam przed myciem włosów na ok. 20min. Wbrew zaleceniom i tak nakładam na nie potem odżywkę po myciu, bo brakuje mi tego ostatecznego nawilżenia po użyciu szamponu. To, co robi ta emulsja nie da się porównać do niczego innego. Włosy są jak z salonu. Sypkie, świeże, świecące, jędrne. Świetnie się układają i co najważniejsze tworzą taflę. Mimo, że moje niskiepory średnie lubią się z proteinami, to ten balsam w żaden sposób ich nie przeciąża. Co do spraw technicznych, ma gęsto-wodnistą konsystencję, więc niby nakłada się bezproblemowo, ale trochę ciężko dostać mi się do każdego włosa i czasem plączą się przy nakładaniu. Przy zmywaniu problemów nie stwierdzono. Wydajność też zadowalająca. Dla mnie produkt niezastąpiony i nowatorski, szczególnie jeśli potrzebujemy dodać naszym włosom kopa.
    Zalety:
    • niska cena
    • spora wydajność
    • absolutnie cudny efekt włosów jak z salonu
    • naprawdę proteinowy kop, bez obciążenia i suchości typowego dla przeproteinowania
    Wady:
    • nie daje nawilżenia, ale to w sumie żaden problem