Spraye do włosów

Isana Style 2 Create, Heat Protect Spray Spray termoochronny do włosów (stara wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 stycznia 2024 o 12:40
    Porażka
    Produkt moim zdaniem totalny niewypał. Już pomijając fakt że nie spełnia zadania i nie chroni włosów przed temperaturą to dodatkowo w moim odczuciu niszczy włosy. Ten spray nie zrobił kompletnie nic pozytywnego na moich włosach. Mimo, że nie chroni przed temperaturą, to mógłby chociaż wspomóc rozczesywanie czy wygładzać. Niestety moje włosy po tym sprayu to jedno wielkie siano, którego nie da się rozczesać. Włosy są szorstkie i matowe. Jedyny plus to cena i opakowanie.
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie
    Didisoo
    1 marca 2022 o 17:50
    Średni
    Spray termoochronny do włosów kupiłam już kawałek czasu temu w drogerii Rossmann skuszona dość niska cena. Spray znajduje się w buteleczce z atomizerem o pojemności 200 ml. W okresie zimowym dość często susze włosy suszarka bądź je po prostu dosuszam, ponieważ nie wychodzę z domu właśnie w tym okresie z mokrymi lub niedosuszonymi włosami. Plusem stosowania produktu jest to, że włosy są bardziej podatne na układanie, spray daje im połysk i wyglądają ładnie.Niestety muszę się nie zgodzić z opinia producenta, ze spray daje termoochronne przed wysoka temperaturą włosy jednak są dość sianowate i ulegają zniszczeniom.
  • 17 stycznia 2021 o 22:21
    Trudno powiedzieć czy chroni
    Codziennie lub prawie codziennie prostuję włosy, więc staram się je jakoś chronić. Prawdę mówiąc trudno mi powiedzieć, czy ten spray rzeczywiście działa, bo i tak cały czas muszę nawilżać włosy, gdyż są bardzo suche. Jednak na pewno produkt ten powoduje to, że włosy się nie elektryzują, więc chociaż taki plus. Zapach jest bardzo delikatny, a sam produkt całkiem wydajny. Cena jak najbardziej do zaakceptowania. Kupię ponownie, choć jednocześnie będę szukać tego rodzaju produktu, po użyciu którego jednak będę widzieć pozytywny efekty.
    Zalety:
    • powoduje, że włosy się nie elektryzują
    Wady:
    • nie widzę efektów jego stosowania
  • 11 stycznia 2021 o 18:01
    Chroni włosy.
    Szukając ochrony przed wysoką temperaturą lokówki, trafiłam na spray Isana. Producent obiecuje ochronę i izolacje aż do temperatury 220stopni. Spray łatwo się dozuje, zapach jest silny i przypomina lakier do włosów. Używam sprayu przed stylizacją na ciepło, jeśli chodzi o suszarkę do włosów, można przystąpić do suszenia odrazu po spryskaniu włosów sprayem. Jeśli chodzi o prostownice lub lokówkę, trzeba spryskac włosy trochę wcześniej ponieważ spray pozostawia włosy mokre. Spray napewno nie zapewni 100% ochrony, jednak dużo pomaga w stylizacji na ciepło. Jestem zadowolona. Napewno do niego wrócę. Spray zakupiłam w Rossmannie za około 10zl. Ma 200ml, Jest wydajny.
  • 25 grudnia 2020 o 16:24
    Nie chroni włosów
    Sięgnęłam po ten spray ze względu na niską cenę, ale niestety to jego jedyna zaleta. Jeszcze ma sprawny atomizer i dobrze się nim operuje, ale to by było na tyle z plusów. Trochę skleja włosy, ale rozczesywałam je, więc to nie był wielki problem. Niestety kompletnie się nie sprawdził, jeśli chodzi o ochronę włosów. Rzadko sięgam po prostownicę: raz na tydzień albo na dwa tygodnie, a mimo jego używania, zauważyłam bardzo rozdwojone końcówki włosów, co nie miało miejsca, gdy używałam innego sprayu termoochronnego. Mam jeszcze pół butelki, ale stosowanie go nie ma najmniejszego sensu, więc muszę się go pozbyć.
    Zalety:
    • niska cena; dobry atomizer; wygodna butelka
    Wady:
    • wysusza włosy; nie chroni przez wysoką temperaturą