Korektory pod oczy

AA Wings of Color All Day Long, Multi Concealer Multi korektor

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 października 2024 o 19:16
    Co do korektorów do twarzy jestem naprawdę wymagająca. Posiadam spore i mocno widoczne cienie pod oczami, dodatkowo nie brakuje mi zaczerwienień na skórze, dlatego też najbardziej lubię tę mocno kryjące propozycję, chociaż nie ukrywam, że bardzo ważna jest dla mnie jednocześnie lekka formuła oraz trwałość. Korektorów używam podczas każdego wykonywanego przez siebie makijażu, dlatego też dobrze, aby był neutralny dla skóry. Tym razem zdecydowałam się na propozycję od marki AA Wings of Colour, a dokładnie na kosmetyk z serii o nazwie All Day Long. Udało mi się zakupić go będąc w drogerii Rossmann. Produkt został zamknięty w opakowaniu w formie malutkiej tubki. Cena regularna produktu wynosi około dwudziestu złotych. Opakowanie posiada białą barwę, za pomocą złotej oraz czarnej czcionki umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład czy zalecany sposób użytku. W rolę aplikatora wciela się tutaj gąbeczka, ja osobiście wolę tradycyjne aplikatory ale tutaj dawała ona sobie radę. Kosmetyk zakupiłam w najjaśniejszym z możliwych odcieni. W składzie korektora znajdziemy między innymi ekstrakty z białej herbaty i róży stulistnej, co bardzo mi się podoba, ponieważ nie łatwo jest znaleźć stacjonarnie kosmetyki z zakresu makijażu o dobrym składzie. Niestety produkt sam w sobie nie zrobił na mnie aż tak dobrego wrażenia. Poziom krycia określiłabym tutaj jako lekki, trwałość także nie jest zadowalająca, nawet po przypudrowaniu. W ciągu dnia korektor zanika i wybija na światło dzienne wszelkie zaczerwienienia. Daje lekko rozświetlające wykończenie, dość ładnie łączy się z podkładem. Korektor od marki AA jest dość dobrym kosmetykiem, jednak nie mnie nie zrobił imponującego wrażenia. Moim zdaniem wiele brakuje mu do ideału, jest aż za bardzo naturalny. Powinien doskonale się sprawdzić fanom makijażu make up no make up. Ja jednak oczekuje większego krycia i trwałości.
    • Konsystencja
    • Dostępne odcienie
    • Aplikator
    • Poziom krycia
  • 14 kwietnia 2022 o 0:27
    Po prostu nie
    Nie marnujcie sobie pieniędzy na produkt, który w ogóle nie kryje! A właściwie to bardziej podkreślił mi cienie i zmarszczki pod oczami :( może i nawet trochę przesuszył, pomimo użycia mocno nawilżającego kremu pod oczy z ceramidami :( są znacznie lepsze korektory w tej cenie więc tego radzę unikać jak ognia!
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko
  • 31 lipca 2021 o 18:57
    Taki sobie
    Multi korektor kupiłam pod wpływem opisu na opakowaniu, gdzie producent zapewnia o skuteczności krycia przebarwień na skórze oraz cieni pod oczami. Korektor ma dość płynną konsystencję. Kolor 01 Ivory, który kupiłam jest idealny dla mojej jasnej skóry, jednak niestety poziom krycia Multi korektora jest żaden. Po zaaplikowaniu produktu wg zaleceń producenta korektor wtapia się w skórę całkowicie znikając niczym bezbarwna baza nie korygując zupełnie niczego. Korektor należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od daty jego otwarcia. Opakowanie produktu jest estetyczne.
    Zalety:
    • nie koryguje przebarwień i cieni pod oczami
    Wady:
    • nie koryguje przebarwień i cieni pod oczami
  • 29 czerwca 2021 o 16:34
    Bardzo średni korektor....
    Wciąż jestem na etapie znalezienia odpowiedniego korektora pod oczy,zakupiłam jak zwykle z ciekawości . Opakowanie w tubce utrzymane w biało- złotych kolorach. Kolor 03 Ivory bardzo ładny,jasny kolor który pózniej robi się szary. W składzie znajdziemy właściwości pielegnujące i nawilżające ekstrakty z białej herbaty ,róży i alantolinę ,to chyba jedyny plus. Konsystencja dość rzadka i jest trudność z wydobyciem odpowiedniej ilości produktu. Korektor posiada delikatne krycie ,wchodzi w zmarszczki mimiczne,nie nadaje sie dla kobiet 40+. Od razu po aplikacji jest dobrze,problem zaczyna sie po paru godzinach,okolice pod oczami wyglądają okropnie,choć nie mam sińców pod oczami to po tym korektorze mam.Dodatkowo skora staje sie szara i uwydatnione jest wszystko co chcemy przykryć. Dla mnie porażka!
  • 21 maja 2021 o 13:24
    Taki sobie
    Dość wodnisty korektor, którego używałam tylko pod oczy. Bardzo delikatny, nie kryje na mur beton, ale daje rozjaśnienie i nieźle dopasowuje się do cery. Czasem zostawał w załamaniach i wysuszał skórę wokół oczu (mimo dość mocnego nawilżenia pod okiem). Przyczepię się też do opakowania - jest wydajne, ale płyn rozlewa się z tubki.
    Zalety:
    • kolor
    • nie podrażnia
    Wady:
    • może wysuszać okolice oczu i zbierać się w załamaniach