Maseczki w płachcie

Missha Pure Source, Cell Sheet Mask 'Rice' Bawełniana maseczka ryżowa

• 30 listopada 2018 o 20:12
    Bardzo jestem z niej zadowolona
    Duże wrażenie zrobiła na mnie tkanina, ponieważ stworzona została w 100% z bawełny. Daje ona niesamowite uczucie miękkości i delikatności, co już na wstępie wyróżnia ją na tle innych maseczek. Płachta jest bardzo dobrze nasączona esencją na bazie ryżu. Ma przyjemny zapach. Delikatnie przywiera do skóry dostarczając jej niezbędnych składników odżywczych. Dobrze wyprofilowany kształt maseczki sprawia, że esencja dociera nawet w najmniejsze zakamarki. Całość jest bardzo dobrze nasączona. Moja skóra wchłonęła esencję bardzo szybko, przez co odniosłam duże wrażenie, że moja cera bardzo tego nawilżenia potrzebowała. Ponadto wykazuje silne działanie rozjaśniające i nawilżające, a także dogłębnie wygładza skórę, pozostawiając ją miękką i pełną blasku. W Pure Source Cell Sheet Mask Rice urzekło mnie również, to że nie pozostawia lepkiej warstwy po aplikacji, muszę przyznać bardzo tego nie lubię. Bardzo dobrze wypada na tle innych maseczek tego typu, cena jest bardzo korzystna. Na pewno jeszcze do niej wrócę.
  • 26 października 2018 o 9:49
    słodki ryż
    Dziwią mnie mieszane recenzje tego produktu, bo według mnie jest to bardzo dobra maseczka, w dodatku firma Missha ma konkurencyjne ceny,. Maseczki w płacie to moja ulubiona forma pielęgnacji. -bardzo dobre nawilżenie -delikatny zapach -płat jest bardzo mocno nasączony -spokojnie starczy na dekolt -płat nie zsuwa się z buzi, dobrze się trzyma -tania ( ja kupiłam za 6zł)
  • 27 stycznia 2018 o 12:24
    przeciętniaczek
    Używa od:próbka
    Skład tej maseczki nie powala, działanie też nie. Esencja jest gęstsza niż typowa, więc ciężko było mi wybrać z saszetki resztę, by wsmarować w dekolt i ręce. Natomiast nie można powiedzieć, że jest jej za mało, maska jest porządnie nasączona :) Skóra po użyciu jest nawilżona i rześka, ale makijażu bym na to nie była w stanie nałożyć. Na drugiej pozycji w składzie jest ciekły wosk, więc tym, którzy mają trądzik polecam zmyć reszki maseczki po wchłonięciu, żeby nie było nowych niespodzianek. Maseczka zostawia woskowy film, czuć to na dłoniach. Na plus bardzo fajnie dopasowana tkanina, trochę grubsza, ale w ogóle nie sztywna. Ja mam zwykle problem z tym paseczkiem pod nosem, na maseczkach płachtowych wypada mi zwykle na dolnej wardze, natomiast w tym przypadku tylko zahaczył o górną, więc za płachtę duży plus! Nie wrócę do niej, są fajniejsze maski niepłachtowe w tej cenie.
    Ciapna
    20 sierpnia 2017 o 10:32
    dobra maska
    Maska wpływa korzystnie na cerę. Skóra jest po niej delikatnie nawilżona i rozjaśniona. Najważniejsze dla mnie jest to, że nie zostawia na skórze lepkiej mazi, którą ma się ochotę zaraz zmyć. Bardzo lubię maski Misshy. Ta nie jest moze spektakularna, ale bardzo porzadna i nie przetłuszcza skóry.
    Zalety:
    • delikatnie koi i nawilża
    • nie pozostawia tłustej, lepkiej warstwy na skórze
    Wady:
    • dziwny zapach

Zobacz także inne Maseczki w płachcie