Wody toaletowe męskie

Oriflame Men's Collection, Citrus Tonic EDT

• 15 kwietnia 2021 o 12:37
    Zapach dla młodego, aktywnego mężczyzny.
    Zapach Citrus Tonic wpadł w moje ręce dawno temu, gdy jeszcze byłam konsultantką i często były dzienne promocje lubiłam coś zakupić dla siebie lub narzeczonego z palety perfum Oriflame. Flakonik jest podłużny o prostokątnym kształcie zakończony koreczkiem i atomizerem. Atomizer nie zacina się oraz dozuje odpowiednią ilość produktu, nie plując a rozpylając delikatną mgiełkę. Zapach jest bardzo świeży, cytrusowy, ja i mój narzeczony lubimy takie zapachy, ale głównie wiosną i latem, najbardziej pasują mi do tych pór roku oraz przede wszystkim oceniłabym te perfumy jako zapach dzienny. Nie bardzo kojarzy mi się z wieczorem. Po rozpyleniu zapachu silne odczuwana jest czerwona pomarańcza, po kilku minutach ujawnia się drewno. Nie jest to zapach skomplikowany, jest prosty ale ładny. Świetnie nada się na wiosenne spacery czy nawet wypad na siłownię, ponieważ nie jest ostry. Czuć ciągle delikatną świeżość jak po prysznicu :) Produkt jest średnio wydajny, na pewno starczy na kilka miesięcy, chociażby z tego względu że nie na każdą okazję się nada. Perfumy te bardziej oceniłabym jako mgiełkę dla mężczyzn, ponieważ nie utrzymuje się jakoś długo i trzeba się dopsikać :D W promocji jako codzienny zapach mogę polecić, ale jeśli oczekujecie cytrusowego WOW w stylu Aqua Di Gio na pewno nie te drzwi :)
    Zalety:
    • świeży zapach, cytrusowy
    • dla młodego mężczyzny
    • proste, ale miłe dla oka opakowanie
    • cena promocyjna
    • łatwość aplikacji
    • rozpylacz nie pluje produktem
    Wady:
    • mogłyby się utrzymywać dłużej
    • nie na każdą okazję
    • jest to raczej prosty zapach
    • średnia wydajność
    • Flakon
    U konsultantki
    monu92
    11 stycznia 2020 o 11:21
    Dla młodego mężczyzny.
    Świeża, cytrusowa kompozycja. Bardzo orzeźwiający zapach. Woda toaletowa moim zdaniem dla młodego mężczyzny. Nadaje się na ciepłe pory roku, do użytku na co dzień. Nawet nieźle utrzymuje się na skórze, bo spokojnie przez kilka godzin. Fajny, prosty flakon.
    • Flakon