Skóra, włosy, paznokcie

Vitapil Biotyna + Bambus, Tabletki

Skuteczność:
  • 30 kwietnia 2024 o 16:28
    Bardzo lubię te tabletki
    Od dawna szukałam czegoś co mi pomoże na wypadanie włosów. No i nalazłam. Same tabletki są dość duże, więc z tym niektórzy mogą mieć problem. Natomiast jeżeli już się przywyknie do nich to to zaprocentuje. W moim przypadku włosy mniej wypadają, są bardziej lśniące, pojawiło się wiele nowych włosów, które są łatwe do zauważenia, bo odstają od reszty :D Dla mnie bardzo skuteczne.
  • 26 listopada 2023 o 18:24
    Nie działa
    Zużyłam kilka opakowań dawno temu. Więcej nie kupię. Zalety: – mnóstwo nowych włosów Wady: – brak wpływu na skórę, włosy i paznokcie – drogi Nic wielkiego nie robi.
  • 29 kwietnia 2022 o 14:48
    duże tabletki ale działją
    na początku zdziwiłam się tym jak wielkie są te tabletki, ale nie są one trudne do połknięcia. zdecydowanie vitapil u mnie najlepiej się spisał jeżeli chodzi o pomoc przy wypadaniu włosów po przebytym koronawirusie. podoba mi się również dawkowanie czyli 1 tab. dziennie. często spotykałam się z opją brania 2 tab. dziennie, gdzie dla mnie to już jest takie męczące zwłaszcza, że opakowania takich tabletek nie są zazwyczaj zbyt duże. vitapil ma dużą ilość tab. w opakowaniu co sprawia, ze starcza nam ono na dłużej. moje wrażenia sa bardzo pozytywne. zauważyłam, że tab. te pomogły mi we wzroście nowych młodych włosków, a te które już na głowie posiadałam mniej mi wypadają po tej kuracji. paznokcie też mimochodem zauważyłam, że mniej się rozdwajają i też mniej łamią, co prędzej miałam problem dość duży z ich zapuszczeniem.
    Netili
    29 kwietnia 2022 o 11:39
    Porażka
    Jak ktoś ma wrażliwy układ pokarmowy to nie powinien wogole ich stosować, te tabletki są za mocne, (pewnie dlatego że były duże i nie do przełknięcia), mimo to codziennie je brałam z myślą że może się po nich nie pochoruje a ociężałość na żołądku przejdzie, myliłam się skończyło się na wizycie u lekarza tak mnie one urządziły, co do działania nie zauważyłam poprawy, włosy nie przestały wypadać, szkoda pieniędzy i zdrowia na nie, zdecydowanie nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • Wszystkie możliwe
    Vixxy
    21 lutego 2022 o 16:46
    Niezła robota
    Jestem po użyciu jednego opakowania które starczyło na dwa miesiące i muszę przyznać ze jestem pod wrażeniem skuteczności produktu. Zaczęły wychodzić nowe włoski tzw. baby hair oraz zauważyłam ze włosy zaczęły się błyszczeć. Ich ogólna kondycja się polepszyło. Co mnie również pozytywnie zdziwiło to zauważyłam poprawę cery oraz skory ciała. Zrobiła się gładsza i nawilżona ( a mam problem ze suchością skóry). Na pewno wrócę do tego produktu oraz polecam z czystym sumieniem. Jedyny minus to wielkość tabletek.
    Zalety:
    • Skuteczność, cena
    Wady:
    • Wielkość tabletek
    • Skuteczność
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie