Maseczki klasyczne

L'Oreal Paris Skin Expert, Czysta Glinka przeciw niedoskonałościom

L'Oreal CZYSTA GLINKA MASKA NA NIEDOSKONAŁOŚCI 50ML

• 21 listopada 2023 o 9:11
    Fajna
    Przyjemna maska, z reszta tak jak pozostałe z tej serii. Skóra po aplikacji jest gładka, odświeżona, przyjemnie ściągnięta. Jednak wydaje mi się, że lepiej z oczyszczaniem twarzy radzi sobie wersja z czerwoną glinką. Maska wychodzi dość drogo bo ma małą pojemność, ale jest nawet wydajna. W promocji się opłaca kupić i sprawdzić jak zadziała. Maska bardzo ładnie pachnie. Dość intensywnie.
  • 18 listopada 2023 o 19:22
    Szybko zasycha a skóra jest po nim czysta i gładka
    Maseczka zamknięta jest w szklanym słoiczku zakręcanym plastikową nakrętka. Konsystencja jest gęsta i dzięki niej produkt nie spływa po twarzy. Zapach ma delikatny ale przyjemny, nie do końca pachnie jak glinka. Więc myślę, że większości przypadnie do gustu. Maseczkę nakładałam na lekko podrażnioną ale także na normalną skórę. Nie zauważyłam aby zadziała źle, wręcz wygładziła nierówności, a niedoskonałości były lekko ukojone. Opakowanie jest bardzo wydajne, bo mi wystarczyło na więcej niż 8 aplikacji na całą twarz.
    Zalety:
    • Szklane opakowanie
    • Delikatny zapach
    • Brak podrażnień
  • 18 listopada 2023 o 19:03
    Super
    To jedna z moich ulubionych maseczek w słoiczku. Ma bardzo przyjemną konsystencję - kremową, dzięki czemu łatwo wydobyć ją że słoiczka i rozprowadzić na buzię. Stosowałam ją głównie na strefę T i bardzo dobrze zdawała egzamin. Skóra po użyciu była oczyszczona, pory zminimalizowane, a zaskórniki dużo rzadziej się pokazywały. Nie zastyga też turbo szybko więc można też normalnie coś w niej porobić w domu, a nie tylko spryskiwać twarz.
    Zalety:
    • Łatwa dostępność
    • Zadowalające efekty
    • Nie zastyga szybko
    Wady:
    • Może być problem z wydobywaniem resztek produktu że słoiczka
    Fiordad
    26 września 2023 o 14:44
    Naprawdę fajna maska
    Maseczka, której efekty widzę od razu! Genialnie oczyszcza, ale nie ściaga twarzy. Stosuję ją na wybrane partie twarzy jako multimasking z maseczką Speedy Smooth z tej samej serii i obie robią robotę. Polecam każdemu!
  • 18 lutego 2023 o 18:55
    Czysta Glinka od L'oreal
    50 ml maseczki zamknięte jest w solidnym szklanym słoiku o grubym dnie co przekłada się na jego nawet sporą wagę. Po odkręceniu produktu , znajduje się tam również plastikowa nakrywka - zabezpieczająca przed wysychaniem produktu(?). Po odkręceniu zakrętek naszym oczom ukazuje się niebieska, ciemno niebieska Maska o konsystencji gęściejszego kremu/masełka. Konsystencja maski pozwala na idealne rozprowadzenie na prawdę nie wielkiej ilości produktu na twarzy. Dzieki swojej konsystencji niema mowy o spływaniu produktu z twarzy. Już nie wielka jego ilość pozwala nam na dokładne pokrycie całej twarzy!  Po krótkiej chwili, po nałożeniu  maski na twarzy czuć ściągnięcie i działanie maski - szybko zastyga. Nie mogę nie wspomnieć również o jej świeżym i na prawdę przyjemnym zapachu co daje nam na prawdę relaksujące odczucia.  Jeśli chodzi o działanie to genialnie oczyszczanie jak również efekt napięcia utrzymuje się również dlugo po aplikacji na twarz. Skóra twarzy po jednym użyciu wygląda na mega wypoczęta a zaskórniki jak podaje producent faktycznie są zredukowane! Co ważne twarz po zmyciu jest bardzo gładka i promienna. Objętość: 50ml  Cena: Ok. 35zl
    Zalety:
    • Myślę,że opis produktu przez producenta zgadza się w 100 %.
    Wady:
    • Jedyna wada może być Cena w stosunku do ilości produktu.