Cienie do powiek

I Heart Revolution Chocolate Rose Gold Shadow Palette Paleta 16 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2025 o 0:11
    Trwałe cienie
    Super paletka , dostałam ją na święta i bardzo dobrze mi się z nią pracuje. Kolory są mocno na pigmentowane , dobrze się że sobą łączą. Łatwo się je blenduje. Trwałość jest naprawdę dobra jak na paletkę w tej cenie.
    Zalety:
    • Pigmentacja produktu
  • 2 sierpnia 2024 o 13:41
    Cienie średniej jakości
    Miałam spore oczekiwania wobec palety I Heart Revolution, Chocolate Rose Gold Shadow Palette, zwłaszcza ze względu na jej atrakcyjne opakowanie inspirowane czekoladą i różanym złotem. Niestety, moje doświadczenia z tym produktem okazały się mieszane. Paleta oferuje szeroką gamę 16 cieni w ciepłych, różowych i złotych odcieniach, które na pierwszy rzut oka wyglądają pięknie i zachęcają do eksperymentowania z makijażem. Jednak w praktyce, jakość cieni pozostawia wiele do życzenia. Niestety, zauważyłam, że cienie mają tendencję do osypywania się, co sprawia, że aplikacja staje się mniej komfortowa i bardziej czasochłonna. Drobinki produktu często spadają na policzki, co wymaga dodatkowego czyszczenia i poprawiania makijażu. Pigmentacja cieni również nie spełnia moich oczekiwań. Chociaż niektóre kolory mają przyzwoitą intensywność, większość z nich wymaga nałożenia kilku warstw, aby osiągnąć pożądany efekt. To może być frustrujące, szczególnie jeśli zależy nam na szybkim i łatwym makijażu. Plusem palety jest z pewnością jej przystępna cena oraz atrakcyjny wygląd, który przyciąga wzrok i może być miłym dodatkiem do kosmetyczki. Niemniej jednak, jeśli chodzi o jakość, paleta nie spełniła moich oczekiwań. Cienie okazały się średniej jakości, a ich aplikacja bywa problematyczna ze względu na osypywanie się. Podsumowując, I Heart Revolution, Chocolate Rose Gold Shadow Palette to produkt, który wizualnie prezentuje się świetnie, ale niestety jakość cieni nie dorównuje ich opakowaniu. Poleciłabym tę paletę osobom, które szukają przystępnego cenowo zestawu cieni do eksperymentów, jednak dla bardziej zaawansowanych użytkowników, oczekujących wyższej jakości, paleta może okazać się rozczarowaniem.
    Zalety:
    Wady:
    • Osypujące sie cienie
    • Brak trwałości
  • 23 czerwca 2024 o 21:37
    Dobra paleta
    Paletka jest świetna plus za lusterko i podwójny aplikator . Kolory na powiece świetnie się blenduje . Trwałość jest dość dobra a opakowanie estetycznie cieszy oko przypominając tabliczkę czekolady. Paletka jest mega dobrze wydajna. Kolory przepiękne . Zakochałam się w niej .
    Ekin88
    22 maja 2024 o 10:03
    Szybki makijaż
    Cienie do powiek I Heart Revolution, Chocolate Rose Gold Shadow Palette są absolutnie fantastyczne! Ich pigmentacja jest naprawdę mocna, co sprawia, że wystarczy odrobina produktu, aby uzyskać intensywny kolor na powiece. Dodatkowo są one bardzo łatwe do rozetrzenia pędzelkiem, co ułatwia aplikację i blendowanie. Co mnie najbardziej zaskoczyło, to trwałość tych cieni. Nawet po całym dniu noszenia makijażu, cienie trzymają się świetnie i nie rozmazują się. Mogę na nich polegać przez około 8 godzin, co jest fantastycznym atutem. Opakowanie jest równie zachwycające, bardzo pomysłowe i solidne. Doskonale się sprawdza w codziennym użytkowaniu, jest łatwe w użyciu i przechowywaniu. Co najważniejsze, cena tych cieni jest bardzo przystępna, co sprawia, że są one doskonałym wyborem dla każdego, kto szuka wysokiej jakości produktu w atrakcyjnej cenie. Osobiście uwielbiam te cienie do szybkich i delikatnych makijaży, ponieważ pozwalają mi uzyskać subtelny efekt w zaledwie kilka minut. Gorąco polecam je każdemu, kto ceni sobie jakość i wygodę w jednym!
    • trwałość
    • łatwe blendowanie
    Lothris
    26 lutego 2024 o 16:50
    Przyzwoite cienie w solidnym opakowaniu.
    Cienie dostałam w prezencie urodzinowym. Sama bym raczej po nie nie sięgnęła, chociaż nie raz oglądałam się za tymi opakowaniami w kształcie czekolady. Są pocieszne ;) Paletka zawiera szesnaście cieni do powiek w ciepłych kolorach. Podoba mi się, że bazowe (według producenta) kolory mają większa gramaturę. Mam niestety wrażenie, że za dużo jest odcieni zbliżonych do siebie, zwłaszcza po nałożeniu na powiekę. Cienie dobrze się ze sobą blendują i mają niezłą pigmentację. Rzeczywiście można nimi wykonać makijaż na każdą okazję, dzięki cieniom matowym i błyszczącym. Moim ulubionym odcieniem jest ten różowy wyróżniający się rodzynek. Bardzo poprawia humor i potwierdzam, że bardzo ładnie prezentuje się solo z kreską eyelinera :) Jest trwały i dobrze napigmentowany i nie sprawia trudności z blendowaniem, nawet z cieniami innej paletki. Wyrzuciłam przeźroczystą nakładkę z nazwami cieni, więc nie pamiętam jak się który dokładnie nazywa, ale niektóre cienie mają problem z nakładaniem. Np. taka jasna, błyszcząca zieleń nie jest wyrazista na oku i wcale tej zieleni nie widać. Niestety nie wszystko w tej paletce się udało. Trwałość: Co do trwałości należy im się ocena 4, nieraz mam ochotę poprawić oko w ciągu dnia, bo lubią zbierać sebum. W warunkach codziennych, pozbawionych upału trzymają ładny fason około 8 godzin. W upały szybko bledną i zbierają się w zagięciach powieki. Ale nie są też tragiczne. Poza tym są wydajne i szybko się nie wyczerpują z paletki. Opakowanie: estetyczne, ciekawe, dosyć ciężkie. Zawiera aplikator i przydatne lusterko. Stosunek jakości do ceny jest sprawiedliwy.
    Zalety:
    • Ładne i solidne opakowanie z lusterkiem
    • cienie dobrze się blendują
    • stosunek jakości do ceny na +
    Wady:
    • mało zróżnicowane kolory
    • niektóre cienie tracą na "piękności" przy aplikacji.