Suche szampony

Pantene Pro-V, Volume Booster, Dry Shampoo Suchy szampon

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ewciaax
    17 stycznia 2024 o 10:56
    Bez szału
    Pantene, Pro-V, Volume Booster, Dry Shampoo niestety nie spełnił moich oczekiwań i nie jest dla mnie odpowiedni. Choć ma lekką konsystencję, to niestety pozostawia na moich włosach nieprzyjemny, kleisty film. Dodatkowo, zapach produktu jest intensywny i sztuczny, co dla mnie jest uciążliwe. Efekt podnoszenia objętości jest minimalny, a moje włosy pozostają matowe i trudne do ułożenia. W rezultacie, Pantene, Pro-V, Volume Booster, Dry Shampoo to kosmetyk, który nie spełnił moich oczekiwań pod względem wydajności i estetyki włosów.
  • 16 stycznia 2024 o 23:31
    średni
    Bardzo przeciętny szampon, może nie jest najgorszym produktem na rynku, ale za tą cenę spodziewałam się czegoś lepszego. Odświeża włosy, jednak efekt jest raczej krótkotrwały. Zdarza się też niestety, że zostawi na włosach biały osad i trzeba się napracować, żeby go usunąć. Zapach przyjemny.
    pysiam
    23 września 2021 o 12:25
    ulubiony
    Skutecznie odświeża włosy, gdy nie mam warunków do ich umycia. Mogę odroczyć mycie nawet o dobę, co jest dla mnie bardzo dobrym wynikiem. Mam ciemne włosy i zaraz po użyciu skrobia z tapioki jest na nich nieco widoczna, ale użycie suszarki albo dokładne rozmasowanie produktu na włosach usuwa problem. Szampon pięknie pachnie i rzeczywiście dodaje objętości. Działa to na zasadzie usztywnienia włosów i uniesienia ich u nasady. W każdym razie u mnie efekt jest spektakularny i utrzymuje się aż do umycia włosów. Jedynym minusem szamponu jest jest niska wydajność, ale to chyba cecha wspólna wszystkich suchych szamponów.
  • 28 września 2020 o 10:00
    Niezbyt
    Szampon jest bardzo kiepski. Nie pomaga w awaryjnych sytuacjach. Włosy są odświeżone jedynie na chwilę, lepią się i nie mają większej objętości. Zapach jest w miarę ok, przeciętny. Dużym minusem jest również fakt, że zostawia biale ślady na włosach, co wygląda bardzo nieestetycznie. Dużo lepiej spisują się suche szampony innych firm.
  • 28 września 2020 o 9:21
    Przeciętny
    Suchy szampon od Pantene wypada zdecydowanie gorzej niż szampony tradycyjne tej marki. Stosowałam go tylko kilka razy a już wiem, że się nie polubimy. Po pierwsze włosy potraktowane tym szamponem są świeże jedynie przez krótki czas. Objętości nie widzę w ogóle a wiem, że inne suche szampony to potrafią. Poza tym krótko po zastosowaniu zaczyna swędzić skóra głowy. Zapach również nie porywa, jest po prostu przyzwoity. Jedyny plus jaki zauważyłam to brak białych śladów po aplikacji. Ogólnie rzecz biorąc nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • nie pozostawia białych śladów
    • ma ładne opakowanie
    Wady:
    • nie dodaje objętości
    • słabo odświeża włosy
    • powoduje swędzenie skóry głowy

Zobacz także inne Suche szampony