Peelingi do twarzy

Isana Young, Aktiv Kohle, Peeling Peeling z aktywnym węglem

Catraq
    30 stycznia 2025 o 22:31
    Isana peeling z aktywnym węglem
    pozostawia skórę świeżą i matową. Drobinki peelingujące są delikatne, ale efektywne, ale myślę że dla cery wrażliwej i suchej będzie za mocny i może podrażnić. Po użyciu skóra jest gładka i dobrze oczyszczona, jednak może lekko ściągać, dlatego warto nałożyć nawilżający krem.
  • 3 lipca 2024 o 15:54
    mocny
    Isana Young Aktiv Kohle Peeling (Peeling z aktywnym węglem) okazał się dla mnie trochę za mocny. Kuszące było wypróbowanie go na skórę głowy, jednak obawiam się, że również tam będzie zbyt intensywny. Produkt jest trudny do równomiernego rozprowadzenia, co może być uciążliwe podczas aplikacji. Niemniej jednak, jest bardzo wydajny, co stanowi jego dużą zaletę.
  • 7 maja 2024 o 14:10
    Średniawka
    Kupiłam, ponieważ potrzebowałam produktu, który usunie suche skórki z nosa, nie czytałam opinii, zachęciła mnie cena oraz fakt, że na półce zostało tylko kilka sztuk. Używałam go głównie na nosie, gdyż tam potrzebowałam działania, starałam się usunąć nim skórki które wyglądały nieestetycznie. Udało mi się to w 70%. Produkt ten bardzo ciężko się rozprowadza oraz zmywa z twarzy. Delikatnie wygładza skórę, jednak nie pozbywa się tych wszystkich martwych skórek, tak jak powinien. Plus za wydajność - nie mogę go wykończyć od kilku miesięcy. Nie kupię ponownie, ale myślę że sprawdzi się u osób, które potrzebują tylko wygładzenia.
    Zalety:
    Wady:
    • nie usuwa wszystkich skórek tak jak powinien
    • ciężko się zmywa
  • 2 listopada 2023 o 8:46
    Bardzo dobry produkt.
    Mój pierwszy produkt Isana i do tego hit! Dlaczego? Cena bardzo przystępna, dostępność w drogeriach duża, a działanie naprawdę dobre! Ale zaczynając od początku, produkt zamknięty jest w tradycyjnej tubce, ma pojemność 100ml i jest bardzo wydajny, przede wszystkim dzięki gęstej konsystencji, nawet bardzo gęstej. Bardzo dobrze spełnia swoją rolę - dopełnia proces oczyszczania skóry twarzy, peelinguje, złuszcza martwy naskórek. Nie zauważyłam przy tym, żeby wysuszał czy podrażniał moją skórę. Polecam.
  • 2 listopada 2023 o 7:02
    Peeling z aktywnym węglem
    Peeling do twarzy oczyszczający z aktywnym węglem i moje mieszane uczucia co do niego. Znajduje się w tubce o pojemności 100 ml i jest dość wydajny. Natomiast aby dostać się do produktu, gdy jest go jeszcze sporo trzeba przeciąć opakowanie bo nie ma innej możliwości, żeby go wydostać. Konsystencja jest zbita, w kolorze czarnym z delikatnymi drobinkami i o mało wyczuwalnym zapachu. Nie podrażnia wrażliwej skóry, ale czy dobrze sobie radzi z martwym naskórkiem, myślę że tak sobie. Natomiast nie wysusza skóry i to dość mocno doceniam. Czy wrócę jeszcze do tego peelingu, sama nie wiem. Cena jest niska więc wartko wypróbować.
    Zalety:
    • brak podrażnień
    Wady:
    • średnie działanie