WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na dzień

Organic Surge Daily Care, Super Intensive Moisturiser Intensywnie nawilżający krem do twarzy na dzień

• 11 listopada 2019 o 10:06
    W sam raz na raz
    Liczyłam, że krem będzie dobrze nawilżał, ale niestety dla mojej skóry jest niewystarczjący (skóra sucha). Zapach jest raczej neutralny, trochę wybiją się nuta zapachowa geranium. Pozostawia na twarzy wartstwę (dla mnie nie był to problem, ale niekóre osoby za tym nie przepadają).Po zużyciu jednego opakowania mogę powiedzieć, że nie zapchał mi cery, ale biorąc pod uwagę, że krem ten miał głównie nawilżać, to niestety jestem rozczarowana.
    Zalety:
    • Neutralny zapach
    Wady:
    • Nie nawilżał wystarczająco
    • Można kupić lepszy krem w niższej cenie
    • Był mało wydajny
  • 31 grudnia 2017 o 20:11
    Świetny.
    Krem, jak większość rzeczy z tej firmy, ostatnio, kupiłam w TK Maxxie. Jest to również kolejna rzecz tej firmy, z której jestem bardzo zadowolona. Kosmetyk ma świetny skład, zamknięty w szklanym słoiczku. Zapach jest bardzo naturalny, przyjemny, po aplikacji czuć go jeszcze chwilę przy nosie. Konsystencja produktu jest bardzo treściwa. Krem nie wchłania się od razu, lekko maże sie po twarzy, ale to wynika z braku sztucznych silikonów. Gdy jednak juz się wchłonie, pozostawia buzię cudownie zmiekczoną, ukojoną. Nie wywołuje żadnych podrażnień, a po zużyciu cąłego słoiczka zauważyłam, że skóra po myciu jest mniej przesuszona. Produkt absolutnie wart swojej ceny - nawet tej regularnej. Polecam.
    Zalety:
    • nawilżenie,
    • wydajność,
    • zapach,
    • szklany słoik,
    • zapach,
    • skład.
    Wady: