Serum do twarzy

It's Skin Hyaluronic Acid, Moisture Serum Nawilżające serum z kwasem hialuronowym

It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum 40 ml
It's SKIN Hyaluronic Acid Moisture Serum do Twarzy 40ml

• 12 września 2023 o 14:17
    Delikatne skuteczne serum do twarzy
    Delikatne serum ,które pięknie rozświetla skórę. Walka z przebarwieniami to długa droga więc nie widzę jeszcze diametralnej różnicy. Lubię zapach serum kojarzy mi się z elegancją i kosmetykiem ekskluzywnym. Na pewno nie wyrządzi nikomu krzywdy,nie zapycha,nie uczula,rozświetla. Świetnie współgra z innymi kosmetykami z serii.
    xiyaa
    6 lipca 2023 o 19:33
    Najlepsze serum nawilżające!
    Serum to dorwałam w Hebe w promocji z ostatniej szansy, za bodajże 45zł? To był strzał w 10. Jedno z najlepszych serum jakie miałam. Świetnie pachnie - tak delikatnie, ale elegancko. Sama konsystencja jest ciekawa, coś jak emulsja. Produkt miło rozprowadza się po twarzy. Nie zapycha, nie podrażnia oraz jest idealny pod makijaż - nie rolluje się z innymi produktami do pielęgnacji. Serum jest z pompką, która oddaje cały produkt aż do samego końca. Produkt świetnie nawilżył twarz, była idealna wręcz i pięknie pachniała. Zawsze dobrze produkt się wchłaniał, także nie pozostawiał jakiś dziwnych śladów na twarzy. Jeden z must-have w swojej kosmetyczce, jeśli ktoś potrzebuje serum do nawilżenia. Szkoda mimo to, że coraz częściej znika od z półek sklepów. Mam nadzieje, że go nie wycofują :(
    • wykonanie buteleczki
    • świetnie nawilżenie
    • brak podrażnień
    Wady:
    • ciężki produkt do zdobycia w Polsce
  • 21 stycznia 2023 o 12:25
    Silnie nawilżające serum upiększające
    Jest to moje kolejne serum marki It's Skin. Wcześniej zużyłam wiele butelek serum kolagenowego, które ma nieco inne działanie. Serum kolagenowe ma właściwości napinające i wygładzające delikatne zmarszczki oraz wyrównujące koloryt, natomiast serum hialuronowe przede wszystkim bardzo mocno nawilża skórę. Nie jest to jednak nawilżenie po którym skóra się wyświeca, ale jest ona satynowa i piękna. I jak napisano w opisie kosmetyku na Wizażu "promieniuje naturalnym blaskiem". Mam cerę mieszaną, dojrzałą. To serum pasuje zarówno na noc jak i na dzień. Nakładając je na dzień można osiągnąć dodatkowo lekki efekt glow. W jednym z komentarzy ktoś napisał, że serum jest za lekkie dla dojrzałej skóry. Nie potwierdzam tego. Dodatkowo w okresie zimowym, grzewczym kiedy skóra narażona jest na spadek wilgoci to serum jest pomocne: rozprawia się z problemem przesuszonej skóry czyniąc ją miękką. Serum nadaje skórze wypoczętego wyglądu i ogólnie poprawia jej stan. Jest to serum odpowiednie zarówno na noc jak i na dzień. Dość wydajne, o lekkiej konsystencji. Butelka szklana, klasyczna. ładnie wygląda na toaletce. niewątpliwą zaletą serum jest także ładny, lekki zapach.
    Zalety:
    • wygładza strukturę skóry
    • redukuje drobne zmarszczki
    • delikatnie rozjaśnia
    • poprawia elastyczność skóry
    • przywraca skórze blask
    • mocno nawilża
    • skóra wygląda po tym serum na wypoczętą
    • daje delikaty efekt glow
    • dobre pod makijaż
  • 15 lutego 2022 o 11:47
    Polecam
    Serum kupiłam na promocji inaczej pewnie bym się na niego nie zdecydowała. Zapach bardzo delikatny, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Nie mam po nim uczucia ściągnięcia skóry. Jest wydajny, nawilża.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie podrażnia i nie uczula
    • Nie mam po nim uczucia ściągniętej skóry
    • Nadaje się pod makijaż
  • 26 marca 2021 o 20:49
    Świetne serum!
    Serum kupiłam, ponieważ ufam marce It’s skin i kolejny raz się nie zawiodłam. Zaczynając od opakowania - eleganckie, szklane, takie które wygląda na drogie. Konsystencja? Lekka, ale nie leista. Szybko się wchłania, nie lepi się ani nie roluje. Dzięki temu można używać o każdej porze dnia (przykładowo pod makijaż). Efekty? Odmieniona nawilżona skóra. Moja cera ma skłonność do przesuszania się, to serum to „naprawia”. Raczej nie mam skłonności do podrażnień więc i tu obyło się bez niespodzianek. Kończąc mimo dosyć wysokiej ceny (mi udało się kupić w Kontigo na promocji) bardzo polecam to serum, każda osoba która chce dobrze zadbać o cerę powinna zaopatrzyć się w ten kosmetyk.
    • Nawilżenie
    Wady: