Balsamy do ciała

Larens SOS Skin Care Aroma Intensywnie regenerujący krem do ciała

• 19 stycznia 2024 o 22:15
    Super sos
    Krem Sos Larens z firmy WellU to wspaniałe rozwiązanie na różne problemy skórne, polecam spróbować aby uwieżyć.Produkt stosuję zwłaszcza w pielęnacji moich starszych podopiecznych,ich skóra z wiekiem traci swoją gęstość,jest bardzo sucha co niestety czasami powoduje swędzenie. Przywrócenie właściwego nawilżenia przywróciła moim pacjentom ulgę.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny,efekty niesamowite
    U konsultantki
    86dagaa
    26 października 2020 o 17:43
    Najlepszy krem
    najlepszy krem jaki miałam dotychczas, pomaga mi przy różnych problemach. Kiedy nie wiem czego potrzebuje moja skóra używam Larensa. Świetny do skóry suchej, podrażnionej , zniszczonej, odmrożonej. Nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc.
    Zalety:
    • wydajny
    • skuteczny
  • 3 grudnia 2019 o 18:12
    Ratunek dla bardzo suchej skóry
    Krem kupiłam z myślą o smarowaniu twarzy i ust dziecka, wysuszonych zwłaszcza w okresie jesienno -zimowym czy po zajęciach na basenie, a w rezultacie korzystają z niego: - dziecko, - mama na łuszczycę na łokciach, pomaga, na początku łokcie piekły, teraz jest poprawa kondycji skóry i mniejsze swędzenie, - ja na noc i w dzień jeśli akurat się łuszczę na twarzy w trakcie kuracji retinolem, na skórę dłoni jak były bardzo wysuszone - trochę to trwało zanim krem się wchłonął, ale potem ręce były miękkie i przestały być suche, - partner na wysuszoną i zaczerwienioną, momentami łuszczącą się skórę twarzy.
    Zalety:
    • Bardzo intensywne nawilżenie, wydajność - należy używać bardzo mało produktu, gdyż ma bogatą i tłustą konsystencję.
    Wady:
    • Dla mnie zapach, ale może nie tyle wada, co nie ma dla mnie żadnej wartości dodanej.
  • 28 marca 2018 o 19:13
    Cudowny krem, nawet do skóry atopowej!
    Krem otrzymałam w prezencie i wówczas nie znałam tej firmy. Ma bardzo przyjemną konsystencję i dziwny, choć mi przypadł bardzo do gustu, zapach. Używam go głównie na noc, bo nie wchłania się tak szybko jak inne balsamy, co uważam niewątpliwie za zaletę. Podczas sezonu grzewczego moja skóra jest bardzo wysuszona, niekiedy na dłoniach pojawia się skłonność do AZS, a dzięki temu kremowi udało mi się bardzo szybko odbudować zniszczoną suchym powietrzem skórę. Poza tym jest bardzo wydajny, jedno opakowanie starczyło mi na 3 miesiące ciągłego stosowania.Na pewno kupię ponownie i będę polecać dalej!
    Zalety:
    • Zapach, szybkie efekty stosowania
    Wady:
    • Balsam nie ma wad :)
    karol19
    13 marca 2018 o 14:12
    Super krem!!!
    Krem bardzo mi pomógł na zniszczone, zaczerwienione ręce i suche łokcie. Bardzo szybko wróciły do normy. Zimą doceniłem go jeszcze bardziej, jako krem do twarzy. W pracy spędzam dużo czasu na zewnątrz i krem chronił mi twarz przed mrozem i zimnem. Jest bardzo tłusty, ale mi to nie przeszkadza. Fajnie, że nadaje się i do rąk i do twarzy.