Spraye do włosów

Tigi Bed Head, Small Talk Odżywczy preparat do stylizacji

Tigi Bed Head Small Talk Krem Dodający Objętości 240ml
TIGI Small Talk krem dodający objętość, energię i styl 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 października 2024 o 13:47
    Najpierw zachwyt, potem rozczarowanie
    Kupiłam ten produkt po przeczytaniu świetnych recenzji, jednak rzeczywistość okazała się rozczarowująca. Mam włosy sięgające poniżej łopatek, naturalne, błyszczące, miękkie i lekko falowane. Na plus: przyjemny zapach, produkt faktycznie zagęszcza włosy i utrzymuje objętość u nasady, a także jest wydajny. Jednak minusy są o wiele ważniejsze! Po pierwsze, produkt bardzo przesusza włosy! Po dwóch tygodniach nie poznawałam swoich jedwabistych, błyszczących włosów – stały się cienkie, oklapnięte, matowe. Końcówki zaczęły się rozdwajać. Po drugie, produkt skleja mi włosy do wieczora, a z tyłu pojawia się kołtun, czego wcześniej nie było! Po nocy włosy przy szyi są kompletnie splątane. Nie polecam tego produktu. Do uzyskania objętości u nasady (z czym faktycznie dobrze sobie radzi) można znaleźć inne środki, nawet w ofercie Tigi. Teraz jestem w trakcie regeneracji włosów, ale najprawdopodobniej będę musiała obciąć ich dużą część z powodu rozdwojonych końcówek.
    Zalety:
    • Objętość u nasady
    • Przyjemny zapach
    • Zagęszczenie włosów
    • Minimalne zużycie
    Wady:
    • Wysusza włosy
    • Skleja
    • Włosy tracą miękkość i blask
    • Wieczorem i po nocy włosy się plączą
    W perfumerii
  • 27 czerwca 2021 o 15:35
    fajny produkt ktory bardzo polubilam
    mam cienkie delikatne przetluszczajace sie wlosy przesuszonoe itd . Kupilam poniewaz chcialam nadac moim wlosom objetosc odbic troche od nasady zeby przedluzyc ich swiezosc. Powiem tak trzeba uwazac z iloscia bo moze obciazyc wlosy na moje wystarcza jedna pompeczka. Bardzo ladnie pachnie , powoduje ze wlsoy sa odrobine sztywniejsze odrobine mocniej odbite od nasady ale bez przesady nie widze jakiejs kolosalnej roznicy. Widze roznice w dotyku wlosa sa sztywniejsze ale jakby mocniejsze a jednoczesnie bardzo miekkie i fajnie podaja sie ronym zabiegom stylizacyjnym tzn w moim przypadku podkrecaniu na szczotke
    rozawi
    10 kwietnia 2021 o 19:38
    Jest super!
    Nigdy nie miałam produktów Tigi Bed Head, a słyszałam o nich dużo dobrego. Zawsze trochę odstraszała mnie cena, ale pewnego dnia zauważyłam w Rossmannie Tigi Bed Head Small Talk w cenie 9,99 zł. Szybko sprawdziłam, że ma on dodać objętość włosom, więc wzięłam bez wahania. Szkoda, że na opakowaniu nie ma dokładnie opisanego jak go używać, musiałam to sprawdzić na zagranicznych blogach. Po myciu włosów i wyciśnięciu z nich nadmiaru wody cały czas w pozycji z głową w dół nakładam jedną pompkę na włosy. Później suszę je suszarką cały czas głową w dół. W ten sposób sprawdza się u mnie najlepiej. Daje bardzo fajną objętość moim cienkim włosom za ramiona. Bardzo mi na tym zależało, ponieważ moje włosy są często oklapnięte i przylizane. Nie sprawia, że włosy są posklejane, albo bardzo sztywne, nie wyglądają też na tłuste. Efekt nie jest porażający, tylko naturalny. Mi się bardzo podoba i jeśli trafię jeszcze kiedyś na dobrą okazję to na pewno go kupię :) To mój pierwszy produkt do zwiększenia objętości, nie wiem jak ja mogłam wcześniej bez niego funkcjonować. Po użyciu Small Talk od razu czuję się ładniejsza i mam ochotę cały czas przeglądać się w lustrze. Moja fryzura jest wtedy boska. A, i zapach jest obłędny - coś jak winogronowo-jagodowe cukierki. Utrzymuje się na włosach.
    Zalety:
    • owocowo-cukierkowy zapach
    • rzeczywiście zwiększa objętość
    • nie niszczy włosów
    • łatwość w używaniu
    Wady:
    • cena regularna
  • 26 listopada 2020 o 20:48
    Jagodowy przyjemniaczek. Mówię mu: "Tak"!
    Mam włosy cienkie i delikatne, więc często walczę o ich objętość. Nie zawsze jest to wygrana bitwa. Długo szukałam produktu, który ich nie obciąży, a jednocześnie sprawi, że ich objętość mnie zadowoli, bo będzie zauważalna. Traf chciał, że wybrałam Small Talk i zakochałam się. Najpierw w zapachu, który nie ma sobie równych. Dla mnie to aromat jagód, połączony z mlekiem. Aż chce się jeść, a nie stosować na włosy. Ale i tam daje sobie radę. Każdorazowo po myciu włosów używam tylko jedną pompę tego produktu i udaje mi się wyczarować fajną fryzurę. Preparat ma biały kolor, jest nieco kleisty, ale po zastosowaniu go na włosy i wysuszenia ich suszarką ta kleistość znika na rzecz fajnie uniesionej fryzury. Co ważne, produkt ten nie obciąża cienkich włosów ani ich nie skleja! Wręcz przeciwnie.Moje włosy po jego użyciu sprawiają wrażenie nawilżonych i odżywionych. Stosuję go od kilku lat i nic nie wskazuje na to, że się pożegnamy.
    Zalety:
    • obłędny zapach
    • nie obciąża włosów
    • unosi włosy
    • nadaje im mocy i objętości
    • fajna wydajność
    Wady:
    • Regularna cena nie jest niska
  • 28 listopada 2019 o 15:10
    idealnie dyscyplinuje włosy
    zacznę od zapachu, bo jest piękny :) jeżeli chodzi o sam produkt to idealnie dyscyplinuje moje włosy, mam kręcone i fajnie podkreśla skręt włosa, ale nawet jak chcę je wyprostować to włosy nie są narażone na temperaturę. pordukt starcza na dosyć długo, ja nie mam dużej ilości włosów więc jedna pełna pompka zdecydowanie mi wystarcza . Cena jest ok, ale mogłaby być niższa :D
    Zalety:
    • dostępność produktu
    • ilość produktu
    • ujednolicenie skrętu