Wody toaletowe damskie

Oriflame Lucia Bright Aura EDT

BlueBun
    20 września 2024 o 9:38
    Świeżak a la Light Blue D&G ? Nie tego oczekiwałam
    Przyznaje, że kupiłam w ciemno. Kierując się nutami z katalogu. Liczyłam na ładny ,trochę wiosenny kwiatowo-owocowy zapach. Trochę słodkich kwiatów i trochę kwaskowatych porzeczek. A dostałam świeżak na podobę Light Blue D&G. Świdruje na początku w nos (!) i dopiero po paru minutach łagodnieje. Znam przyjemniejsze odpowiedniki LB D&G .Ten jest za ostry (na początku) dla mnie. Tak to jest z zakupami w ciemno. Butelka urocza..błękitna woda i ta gwiazdka. Cena w katalogu ok. Trwałość też dobra.
    Zalety:
    • urocza butelka
    • cena w porządku
    Wady:
    • Ostra nuta na początku, świdruje w nos i powoduje ból głowy
    • Czego innego się spodziewałam co innego dostałam-oriflame powinno w katalogu opisywać wszystkie nuty zapachu a nie 3 wybrane co może zwieść.
    AnaSky
    1 grudnia 2023 o 22:16
    Lekki, na lato idealny
    Zakupiłam ten zapach skuszona mega promocją, ładnym flakonem i tą jasną aurą ;) Flakon rzeczywiście dość ładny, sam zapach delikatny. Troche kwiatowy, ale nie w ten intensywny, duszący sposób - jest to kwiatowość subtelna. Są też nuty świeże, co bardzo lubię. Mój nos rzeczywiście wyczuwa skórkę cytryny i zielone jabłko. Jest lekki i przyjemny, jednak mało trwały. Niby wiadomo - to woda toaletowa, ale jednak za jego cenę regularną spodziewałabym się czegoś więcej...
    massska
    26 kwietnia 2021 o 7:32
    Lekki, wiosenny zapach
    Zapach przywołujący wiosnę. Lekko kwiatowy i jabłkowy. Jest odświeżający i daje energię. Niestety jest nietrwały, tylko na kilka godzin. Dostałam go w prezencie i myślę że jak go wypsikam kupię kolejny, bo przyjemnie przywołuje wiosnę. Flakon podoba mi się swoją lekkością. Spray psika wygodną szeroką mgiełką.
  • 10 kwietnia 2021 o 15:00
    Zwyklak na wiosnę
    Jakieś takie mydlano-wodniste. Czuć niezapominajkę, bardzo wdzięczny zapach. Do tego cytrusy... i taką mydlaną nutę. Rześki zapach wiosna-lato, ale bez fajerwerków
    Zalety:
    • bardzo delikatny zapach
    • ładny flakon
  • 3 października 2020 o 13:34
    Niesamowity
    Zapach jest bardzo trwały, na skórze utrzymuje się u mnie około8-10 godzin i przez cały ten czas rozwija się i jego intensywność nie słabnie. Wystarczy rozpylić odrobinkę na szyi koło uszu i na nadgarstki przez cały dzień cieszy piękny zapach kwiatów, przełamany nieśmiałą słodyczą. oprócz mnie zachwyca także całe moje otocznie, jest delikatny i przyciągający uwagę. elegancki pasujący i do pracy jak i na spotkania z przyjaciółmi, a także na imprezę, zachwyca zawsze i wszędzie. Oprócz pięknego i trwałego zapachu ma też śliczny flakonik, przezroczysty z wytłoczoną gwiazdką. Rozpyla bardzo delikatną mgiełkę, która wystarcza na aplikację odpowiedniej ilości perfum i dzięki czemu jest bardzo wydajny. Polecam.
    • trwałość wiele godzin
    • flakonik
    • rozpylacz bardzo drobnej mgiełki
    Wady:
    • brak wad