Rozświetlacze

Oriflame Giordani Gold, Rozświetlający puder w perełkach (nowa wersja)

• 17 czerwca 2021 o 13:05
    Nie polecam
    Cena za jaka mozna go kupic w UK- powala. I to na kolana. Pamietam, ze kiedys te kulki byly bardzo popularne i wiele osob je zachwalalo, wiec z czystej ciekawosci zakupilam ten oto rozswietlajacy puder w perelkach. Porownujac go do poprzedniej wersji mial byc lepiej napigmentowany. Dawac jeszcze lepszy efekt rozpromienionej cery, ladnie podkreslic policzki czy dekolt i byc przyjazny w aplikacji. No i sie zawiodlam. Zaczne od opakowania. Tych kulek troche tam jest. Samo opakowanie nie jest wysokie, wiec jakies mocniejsze ruchy pedzla wymiota je z opakowania. Zdarzylo mi sie juz kilka razu szukac kulek po dywanie. Dostalam rowniez okragla pacynke w zestawie, ktora nie wiem jak mialabym operowac na twarzy, ale to nic. Nie przeszkadza mi to. Najwiekszy problem zaczal sie z aplikacja. Nie wazne jak dlugo i jak mocno staralam sie nabrac pedzlem choc odrobine produktu, to i tak mialam wrazenie, ze nic sie nie dzieje. Nie zobaczylam zadnego rozswietlenia, podkreslenia ani blasku- po prostu nic. Stwierdzilam, ze sprobuje go rozetrzec w palcach i niby cos tam bylo, ale jesli moje palce przy mocniejszym nacisku nic z nich nie wycisnely, to jak to ma zrobic pedzel? Myslalam, ze chociaz wyrowna mi koloryt skory, ale nic to nie dalo. Tak samo jak aplikacja na mokry podklad. Za taka cena mozna dorwac o wiele lepsze produkty, ktore zwyczajnie beda tansze i dadza lepsze efekty. Nie polecam.
    Wady:
    • nie robi doslownie nic
    PAUNI
    11 czerwca 2021 o 21:15
    Raczej nie
    Perełki kupiłam ponieważ posiadam takie brązujące i róż, z których jestem bardzo zadowolona. Lubię też taki rodzaj pudrów. Ten natomiast nie za wiele potrafi... wygląda ciekawie, ma rozświetlać. Aplikuję omiatając go pędzlem. Nie widzę zbytniej poświaty a na pewno nie jest to efekt glow. Jedynie utrwała podkład, wygładza ale nie taki był zamysł tych perełek.
    U konsultantki
  • 11 lutego 2021 o 20:00
    Nie warto
    Produkt nie daje praktycznie żadnych efektów. Nakładałam go za pomocą pendzla jak również dołączonej gąbeczki jednak za każdym razem efekt był mizerny. Postanowiłam rozkruszyć znajdujące się w opakowaniu perełki, dopiero wtedy zaczełam dostrzegać puder na skórze. Drobinki te przypominają jednak drobinki brokatu. Nie takich efektów oczekuje od roświetlacza. Poza eleganckim opakowaniem i ładnym zapachem nie dostrzegam innych zalet. Cena regularna w katalogu jest ogromna.
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie,
    • ładny zapach.
    Wady:
    • brak efektów,
    • cena.
    U konsultantki
  • 26 maja 2018 o 16:07
    bubel
    Dawno nie używałam produktu który jest tak beznadziejny. On po prostu nie robi absolutnie nic! Nie ma na twarzy żadnego efektu. Dla sprawdzenia nałożyłam go również dość dużo na dłoń i nie widzę nic, oprócz jakiś drobinek jak bym sobie coś przez przypadek wysypała na rękę. Produkt jest bardzo drogi jak na jakiego "jakość." Bardzo się cieszę, że nie płaciłam za niego, ponieważ dostałam go w prezencie. Nie warty nawet złotówki.
    Zalety:
    • ładny zapach
    Wady:
    • wszytko inne niż zapach
    303ss
    1 marca 2018 o 20:22
    Fajny kosmetyk
    Produkt ten na prawdę bardzo fajnie rozświetla twarz. Daje doskonały, nieprzesadzony efekt promienistej i zdrowej cery. Można stosować jedynie na policzki jako rozświetlacz, ale też i na całą twarz jako puder oraz wykończenie makijażu. Jest trwały, utrzymuje się na skórze cały dzień. Cena wydaje się być wysoka, jednak jest super wydajny i z pewnością będzie mi służył bardzo długo.