Szampony do włosów

OnlyBio Szampon do włosów suchych i zniszczonych

Laboratorium Naturella Onlybio Szampon Do Włosów Suchych I Zniszczonych 250 ml

• 20 listopada 2023 o 7:11
    Świetny szampon do suchych, puszących się włosów
    Szampon ma lekką, przyjemną, żelową konsystencję. Dobrze rozprowadza się na włosach i skórze głowy. Nie powoduje podrażnień. Delikatnie oczyszcza, nawilża, wygładza i ujarzmia moje suche włosy mające tendencję do puszenia. Po nim są okiełznane i wyglądają na zdrowsze. Szampon kupiłam w mniejszej wersji o pojemności 200 ml z zamknięciem na klik. To bardzo wygodne opakowanie.
  • 29 marca 2022 o 23:07
    Słaby
    W moim przypadku się nie sprawdził. Mam rozjaśniane blond włosy. I są oczywiście suche i zniszczone. Szampon okazał się dla mnie za słaby. Średnio pachnie. Zapach nie do końca w moim typie. Konsystencja żelowa, przezroczysta, dość gęsta. Bardzo słabo się pieni. Średnio domywa. Włosy są po jego użyciu twarde. Ciężko się rozczesują. W ogóle ich nie nawilża. Do tego trzeba go dużo nabierać, więc jest też niewydajny. Ja jestem na nie.
  • 6 września 2021 o 18:56
    Lekki i naturalny
    Szampon kupiłam że względu na jego bardzo naturalny skład. Przede wszystkim moim pierwszym wrażeniem jest to, że jest on bardzo lekki - trochę wręcz za rządki jak dla mnie, przez co zużyłam go bardzo bardzo szybko. Moje włosy po nim nie były nawilżone, jednak spełniał swoją funkcję, czyli myl włosy. Krzywdy mi nie zrobił, a za tak dobry skład zawsze należy się ogromny plus.
    Zalety:
    • Skład szamponu
    Wady:
    • Słaba wydajność
  • 24 kwietnia 2021 o 13:54
    Polecam!
    Jestem zadowolona to jest mój najlepszy szampon jaki do tej pory używałam , jest łagodny nadaje włosą lekki połysk przyjemnie sie nim myje włosy, są miekkie i nawilżone.
    Zalety:
    • skuteczność
    • odbudowuje włosy
    • dający włosom połysk
  • 8 marca 2021 o 21:30
    Ideał wśród szamponów ❤Hit!
    Jest to chyba moj pierwszy szampon marki OnlyBio kupiony przypadkiem w hipermarkecie na promocji. Wzięłam go bez zastanowienia widząc tylko na opakowaniu certyfikat Cosmos Ecocert i napis :przeznaczony do włosów suchych. Czyli takich jak moje. Są wiecznie spuszone, wysokoporowate i trudne do ogarnięcia. To wystarczyło aby wylądował w koszyku. Szamponow nigdy za wiele, to podstawowy produkt do codziennej pielęgnacji. Przy mojej 4 osobowej rodzinie idą jak woda. Moj szampon jest w mniejszej wersji 200 ml czyli miękkiej tubie z zamykaniem na klik. Grafika miła dla oka w tonacji brązowo miętowej. Zawiera opis i skład. A skład jest króciutki jak na szampon i aż miło popatrzeć. Zresztą jeśli zobaczycie certyfikat Cosmos Ecocert na opakowaniu możecie brać taki kosmetyk z zamkniętymi oczami. To nie takie proste aby go uzyskać. Konsystencja bezbarwna, nie jest ani rzadki ani gesty jest lekko żelowa, nie przecieka przez palce. Zapach delikatny, bardzo subtelny mnie przypomina dziecięcy szampon Bambino. W każdym bądź razie jest bardzo relaksujacy. Działanie : Jak na szampon naturalny pieni się rewelacyjnie , miekką, aksamitną pianką aż nie chce się go spłukiwać. Od szamponu nie oczekuję wiele, bo jest chwilę na włosach, ma po prostu myć i myje bardzo dobrze, spłukuje się też dobrze. Zostawia włosy mięciutkie, odbite od nasady i co dla mnie ważne nie splątane ! Na głowie nie ma siana z przesuszenia. Delikatnie czuć nawilżenie. Ja włosy myję co drugi dzień i zachowują świeżość aż do następnego mycia. Szampon nie powoduje przyspieszonego wydzielania sebum. Dla skóry głowy tez jest bardzo delikatny. O wydajności nie będę się tu rozpisywać bo kazda ma inne włosy, inaczej ta wydajność będzie na długich włosach inaczej na krótkich. Mnie zadowala. Cena adekwatna do działania. Jestem tym szamponem zauroczona, pod każdym względem. Nawet mąż ktory do szamponów nie przywiązuje uwagi mówi mi, że uwielbia go. Taki przyjemny codzienniaczek , choćbyśmy myły nim codziennie włosy, krzywdy nam nie zrobi. Uwielbiam jego aksamitność jaka daje na włosach. Bardzo Wam polecam, musicie go wypróbować ❤ Ja z pewnością będę go kupować. Dałabym HIT ale już nie mam :)
    Zalety:
    • dobrze myje
    • piekny delikatny zapach
    • krótki skład
    • poręczne opakowanie
    • idealna konsystencja
    • nawilża
    • nie podrażnia skóry głowy
    • cena adekwatna do działania.
    Wady:
    • wady ? Nie posiada