Szampony do włosów

Ziaja Limitowane Lato, Micelarny szampon włosy zniszczone, suche, kręcone

Bodyland.pl
Ziaja micelarny szampon włosy zniszczone suche

• 16 maja 2025 o 16:21
    Trochę wysusza włosy
    Bardzo lubię kosmetyki Ziaji i z tej serii kupiłam ten szampon oraz maskę lamelarną. Mam falowane, zniszczone włosy i myślałam, że ten zestaw zadziała idealnie. Na pewno na plus jest to, że szampon bardzo dobrze się pieni i przyjemnie pachnie. Super jest też opakowanie, można wykorzystać produkt do końca i widać, ile go zostało, moim zdaniem tuba sprawdza się lepiej niż butelka. Szampon ładnie oczyszcza skórę głowy, po wielu szamponach mam problem z suchością i swędzeniem, a tutaj nie czuję niczego takiego. Miałam jednak problem z tym, że włosy przy skórze były bardziej poplątane i suche, co zwykle się nie zdarza. Musiałam nakładać maskę z serii lub jakąś inną odżywkę także na włosy tuż przy głowie, czego nie powinno się robić, bo wtedy włosy szybciej się przetłuszczają. Niska cena jest na pewno zachęcająca i super jest dla mnie to, że nie mam po nim suchej skóry głowy, ale nie radzi sobie z moimi zniszczonymi włosami, nieważne w jaki sposób próbowałabym łączyć szampon z maską lub odżywką (były poplątane i nierozczesywalne bez tony odżywki w sprayu). Jednak myślę że by się dobrze sprawdził osobom, które nie mają bardzo zniszczonych ani suchych włosów, bo ładnie czyści skórę głowy i odbija włosy od nasady.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • funkcjonalne opakowanie
    • dobrze oczyszcza skórę i odbija włosy od nasady
    Wady:
    • nie radzi sobie z włosami skłonnymi do puszenia i plątania
    • wysusza włosy przy skórze
    • trzeba używać dużo odżywki, która częściowo psuje efekt ładnego oczyszczenia
  • 18 lipca 2024 o 17:01
    Fajny fajny
    Bardzo fajny szampon bardzo wydajny bardzo się pieni i nie wysusza włosów jest wydajny cudowny bardzo dobrze oczyszcza włosy i jest mega tani o lekkim przyjemnym zapachu
  • 18 lipca 2024 o 16:03
    Bardzo dobry dla kręconych, naturalnie, włosów
    Micelarny szampon do włosów zniszczonych, suchych i kręconych od Ziaja to produkt, który zaskakuje swoją skutecznością i delikatnością. Jest to doskonałe rozwiązanie dla osób, które borykają się z problemem zniszczonych, suchych włosów o naturalnej strukturze kręconej. Włosy są dokładnie oczyszczone, bez nadmiernego przesuszenia. Dodatkowo, szampon przywrócił zdrowy wygląd i elastyczność włosów. Jego delikatna formuła nie obciąża włosów, nie pozostawiając uczucia obciążenia czy tłustości. Po jego użyciu włosy są miękkie w dotyku, lśniące i łatwe w rozczesywaniu
  • 22 kwietnia 2024 o 16:30
    Ziaja szampon micelarny do włosów suchych i zniszczonych kręconych
    Ziaja szampon micelarny do włosów suchych i zniszczonych kręconych świetnie dba o moje włosy. Świetnie nawilża ułatwia rozczesywanie podkreśla skręt loków. Ułatwa pielęgnację zniszczonych poplątanych włosów. W zestawie jest również balsam i maska do włosów wszystko razem działa jeszcze lepiej. Znajduje się w wygodnej tubie z zakrętką typu klik. Jest bardzo wydajny świetnie się pieni i pięknie pachnie .Niedrogi, łatwo dostępny. Można kupić w drogeriach typu Rossmann czy chyba oraz w sklepach firmowych Ziaja. Polecam serdecznie ????
    Zalety:
    • Skuteczny wydajny ładnie pachnie
    Wady:
  • 24 lutego 2024 o 9:54
    Najlepszy!
    Używałam w życiu bardzo wielu szamponów, ale micelarny marki Ziaja podbił moje serce absolutnie! Mam poważny problem z przetłuszczającą się mocno skórą głowy, przy jednoczesnym problemie suchych, z natury kręconych włosów, farbowanych od kilku lat na blond. Szampon Ziaji okazał się wybawieniem - doskonale oczyszcza skórę głowy, a włosy po myciu są świeże, nieobciążone, przyjemne w dotyku. Szamponu używam codziennie w połączeniu z maską z serii Kozie Mleko - dla mnie połączenie idealne! Włosy są odżywione, świeże, łatwo się je rozczesuje i układa w trakcie suszenia. Szampon ma przepiękny, delikatny, zupełnie niedrażniący zapach - jest to dla mnie bardzo ważny aspekt. Konsystencja jest taka "w sam raz" - dobrze się rozprowadza, nienadmiernie się pieni, łatwo się spłukuje. We wszystkich produktach Ziaji bardzo lubię ich minimalistyczne grafiki na opakowaniach i bardzo korzystne ceny.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • dobra konsystencja
    • odświeża, nawilża i odżywia włosy
    • niska cena