Maseczki w płachcie

Eveline Cosmetics Charcoal Pore Minimizing Treatment, Charcoal Nose Strips 8 in 1 Węglowy zabieg odblokowujący pory 8 w 1

• 22 lutego 2025 o 16:33
    Słaby produkt.
    Produkt ten kupiłam z myślą o moim chłopaku, który ma problem z wągrami na nosku. W opakowaniu znajdują się dwa dobrze zabezpieczone plasterki, w czarnym kolorze. Trzeba uważać podczas odklejania plasterka od plastikowej folii zabezpieczającej. Producent zaleca aplikować plaster na zwilżoną skórę- nie bez powodu, gdyż plaster lepiej się wtedy klei. Aplikacja jest bardzo prosta- przyklejamy plaster na nos (oczywiście po oczyszczeniu i zwilżeniu) dokładnie go dociskając, czekamy określony czas (15-20min) i odklejamy (co jest bezbolesne). No ale jak to było u nas.. Przy pierwszej aplikacji plaster wyciągnął niewielką ilość wągrów i w sumie nie zrobił nic poza tym. Przy drugiej aplikacji plaster bardzo mocno się przykleił i usunął całkiem sporą część wągrów, dzięki czemu nos rozjaśniał. Nie polecam aplikować tego produktu podczas kąpieli. Podsumowując, nie jest to najgorszy produkt jeśli chodzi o oczyszczenie nosa z wągrów ale szału nie robi (w sumie to mało robi). Moim zdaniem jak za taką cenę powinien być skuteczniejszy, dlatego raczej więcej nie sięgnę po niego ponownie..
  • 10 sierpnia 2024 o 16:19
    Plastry węglowe to produkt przeznaczony do dogłębnego oczyszczania skóry nosa z zanieczyszczeń, wągrów i nadmiaru sebum. Jako osoba borykająca się z problematyczną strefą T, postanowiłam przetestować te plastry, aby sprawdzić ich skuteczność. Myślę, że to całkiem dobry sposób na doraźne oczyszczenie skóry, ale nie dają one spektakularnych efektów. OPAKOWANIE Plastry Eveline są zapakowane w schludny kartonik z ładną grafiką. Same plastry są nieumieszczone w pojedynczych saszetkach, co jest praktyczne i higieniczne. Instrukcja użycia jest szczegółowo rozpisana, co ułatwia ich prawidłowe zastosowanie nawet dla osób, które wcześniej nie miały styczności z tego typu produktami. PLASTRY Aplikacja plastrów jest prosta i szybka. Wystarczy oczyścić nos, zwilżyć go wodą i nałożyć plaster, dociskając go do skóry. Plaster dobrze przylega, nie zsuwa się i nie odkleja w trakcie oczekiwania. Po około 10-15 minutach, gdy plaster wyschnie i stwardnieje, można go delikatnie usunąć, zaczynając od krawędzi. Po zdjęciu plastra skóra nosa była wyraźnie gładsza, a pory mniej widoczne. Efekt oczyszczenia był zadowalający, ale jdnak krótkotrwały i nie taks spektakularny jak obiecuje producent. Jednak regularne stosowanie plastrów co kilka dni pomaga utrzymać skórę w lepszej kondycji. Plastry zawierają aktywny węgiel, który znany jest ze swoich właściwości oczyszczających i detoksykujących. Cena plastrów Eveline jest przystępna. Jedno opakowanie wystarcza na kilka tygodni regularnego stosowania, co sprawia, że jest to ekonomiczny wybór. PLUSY Oczyszczają skróę nosa Są praktyczne i łątwe w użyciu Nie odklejają się podczas aplikacji
  • 9 listopada 2023 o 21:34
    Oczyszczają
    Oczyszczające plastry na nos otrzymałam jako dodatek do zamówienia. Z ciekawością przetestowałam, choć nie mam jakiś mocnych problemów z zaskórnikami na nosie. W papierowym pudełku znajdziemy 2 sztuki plastrów, każdy zamknięty w folię. Aby użyć plastra należy oczyścić i mocno zwilżyć nos, a następnie odkleić plastik od plastra i przykleić go na nos. Odczekać 10-15 minut aż plaster wyschnie i dopiero go odrywać. Jeżeli źle zwilżymy nos, to plaster tak naprawdę nie zadziała odpowiednio. Po odklejeniu uzyskamy oczyszczony nos z zaskórników i odświeżony. Zapach nie jest przyjemny, ale do wytrzymania. Myślę, że plastry są warte uwagi, dla osób które mają problemy z wągrami na nosie.
  • 30 czerwca 2020 o 0:31
    Jak na plasterki tego typu to działa
    Mam cerę mieszaną, i mimo już skończonych 30 lat, nadal borykam się z niedoskonałościami, rozszerzonymi porami i wągrami. Płatki na nos marki Eveline znalazłam w moim pudełku nagradzającym aktywność na Wizaż. Ucieszyłam się, bo mimo , że już dawno nie używałam tego typu produktów, to pamiętałam , że je lubiłam i już kiedyś rozglądałam się w sklepie by znów wypróbować jakiś plaster oczyszczający pory. Produkt sam wpadł mi w rękę. Zorientowałam się sama , że paczka zawiera 2 plasterki tylko na nos a cena to niecałe 10 złotych. To taka normalna cena tego typu produktów. Sam plaster jest dość duży , zabezpieczony w plastikową torebkę imitująca aluminium. Przyklejony na przeżroszystej folii. Miękki , materiałowy. W swojej konstrukcji to taki typowy plaster nasiąknięty węglem. Pachnie świeżo, trochę glinką. Sposób użycia- oczyszczamy skórę, zwilżamy wodą i przyklejamy plaster mocno dociskając. Czekamy aż wyschnie, około 15-20 minut i ostrożnie odklejamy od brzegu nosa. Ja nie miałam żadnego przykrego wypadku- plaster odkleił się prawidłowo, stał się bardziej sztywny, szorstki, ale usunął sporo wągrów. Jest skuteczny. Na plasterku ukazał się cały brud i wyglądało to niemal jak na reklamie- usunięte w większości przypadków całe- aż wyciągnięty do końca, pozostawiając małe , puste, czyste pory :) . Mimo, że nie jest to najmilszy widok, to jednak jakoś ucieszyłam się, że w tak prosty sposób pozbyłam się około 1/3 wągrów na nosie. Efekt jest. Nie usunął wszystkiego, ale efekt 1/3 bardzo mnie zadowolił. Plastry mają korzystną cenę, są dobrze wykonane a co najważniejsze działają i świetnie spełniają swoje zadanie. Myślę, że sięgnę po nie podczas kolejnych zakupów. Ubolewam nad tym, że nie ma większych opakowań. Ja polecam. Świetny produkt.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 6 czerwca 2019 o 17:04
    Węglowe plastry na nos.
    Zalety:
    • aplikacja
    • działanie
    Wady:

Zobacz także inne Maseczki w płachcie