Maseczki w płachcie

Garnier Pure Charcoal, Oczyszczająca maska na tkaninie z węglem i ekstraktem z czarnej herbaty

notino.pl
Garnier GAR GSN Maska tkanina Black Algae 32g
Garnier Maska w Płacie Pure Charcoal Black
Garnier GAR GSN Maska tkanina Black Algae 32g
Garnier Skin Naturals Czarne Algi Maska do twarzy 28 g

d_t_b
    10 grudnia 2024 o 14:53
    Moja mieszana cera ją uwielbia.
    Czarny płat, który nie dodaje wizualnie urody i może niejednego wystraszyć :) działa na tyle dobrze, ze niejednokrotnie sięgnęłam po niego. Płat jest dobrze wycięty, jest dość gruby i nie ma tu miejsca, że coś nam się rozerwie podczas aplikacji. Dobrze nasączony idealnie można usadowić na twarzy. Nic nam jednocześnie nie spływa, nie kapie. Super nawilża i to jest od razu wyczuwalne. Odpręża i ujednolica też skórę. Staje się wypoczęta i zrelaksowana. Doskonale oczyszcza i zwęża rozszerzone pory skórne, które są zmorą mieszanej cery. Lubię do niej wracać.
  • 14 maja 2024 o 11:32
    Fajnie nawilża
    Bardzo dobra - skóra nawilżona i mięciutka Maskę dostałam w prezencie. Prezent oczywiście okazał się trafiony!! Ta maska jest jedną z najlepszych jakie miałam, a miałam ich sporo bo uwielbiam sobie robić maseczki :D Ogólnie lubię maski, które później mogę po prostu zerwać - bez zmywania. Jest to mega wygodne, a na dodatek fajnie, że produkt ma czas na wchłonięcie. Płachta jest duża, dobrze przylega do skóry twarzy. Może przy nosie zbyt odstawała, ale to myślę, że kwestia założenia.
  • 15 kwietnia 2024 o 20:50
    Przyjemna , oczyszczająca i wygładzająca maska
    Gruba czarna płachta , dobrze nasączona płynem . W czasie trzymania płachty na twarzy , nie wysycha w czasie trzymania na twarzy . Mam wrażliwą , suchą skórę na twarzy . Czasem jest zanieczyszczona , zwłaszcza na nosie oraz brodzie . Twarz po zastosowaniu była miękka , gładka i wygładzona . Pory był delikatnie zmniejszone . Bardzo mi się podobał efekt po zastosowaniu . Na pewno kupię sobie kolejną, bo ta mi się bardzo spodobała .
    Zalety:
    • Dostępność
    • Gruba Płachta
    • Wygładzenie skóry
    Wady:
  • 7 stycznia 2024 o 20:04
    Dobra maseczka
    Używa od:próbka
    Maseczka zamknięta jest w standardowej saszetce. Tkanina dobrze przylega do twarzy. Mocno nasączona. Kolor tkaniny czarny. Maseczkę nałożyłam na oczyszczoną twarz na 15 min. Po tym czasie nadal była wilgotna także to duży plus. :) Maseczka zawiera węgiel i czarną herbatę. Maseczka delikatnie wygląda skórę, koi i oczyszcza. Maseczka spełniła moje oczekiwania. Fajna do użycia przed większym wyjściem. Delikatnie oczyści, wygładzić i ujednolica koloryt skóry. Zalety; Wygładza Oczyszcza Nie podrażnia
  • 27 grudnia 2023 o 21:25
    Maska w płachcie z węglem i ekstraktem z czarnej herbaty
    Nie można odmówić tej maseczce skuteczności, ponieważ skóra po niej była oczyszczona i nawilżona. Płachta jest dobrej jakości, dobrze przylega do twarzy, więc można swobodnie w niej chodzić i nic się nie zsuwa. Jedyny minusik to zapach maseczki, który niezbyt do mnie przemawia – nie jest on brzydki, po prostu Garnier ma wśród swoich produktów ładniejsze kompozycje zapachowe. Ja tę maseczkę miałam w kalendarzu adwentowym i cena była korzystna, natomiast w cenie regularnej raczej jej nie kupię.
    Zalety:
    • Oczyszcza i nawilża skórę
    • Dobrze trzyma się na twarzy
    • Płachta dobrze nawilżona produktem
    Wady:
    • Cena regularna (ok. 14 zł)

Zobacz także inne Maseczki w płachcie