Serum i maski do ciała

Vialise Exclusive Anti-cellulite Serum Serum antycellulitowe

Mediaexpert.pl
Verdelab Vialise - 200ml. Krem na cellulit (serum)
ELECTRO.PL
Verdelab Vialise - 200ml. Krem na cellulit (serum)
Verdelove Vialise Serum antycellulitowe 200 ml

• 11 kwietnia 2024 o 0:49
    w końcu coś działa
    przeszłam przez wiele produktów tego typu i bywało.. różnie. raz lepiej, raz gorzej, ale nigdy nie było poprawy do takiego stopnia jak teraz. skóra tak gdzie nakładam serum jest bardziej napięta, gładka i mniej pofałdowana. serum jest też bardzo delikatne w konsystencji, pachnie lekko i jest naładowane dobrymi składnikami aktywnymi. to jest to czego oczekiwałam i to otrzymałam w postaci vialise. jedyne co to opakowanie jest nieprzezroczyste, więc nie widać ile jeszcze zostało tego wszystkiego w środku.
  • 3 lutego 2023 o 17:11
    Jestem zadowolona
    Zakup był poczyniony przez mojego męża gdyż psioczyłam mu o tym, że mnie mój cellulit wkurza a w sumie nic z tym nie gadałam prócz gadania o nim z nim. Ostatecznie otrzymałam vialise którego nie znałam ale z ciekawością zaczełam przeglądać co tam jest w środku, otworzyłam wizaz i okazało się, że nie jest to jakiś no name tylko pojawiają się o nim raz w czasie jakieś opinie. Większość była pozytywna czy to tutaj czy to na innych stronach, więc ochoczo zaczęłam testować. Mam butelkę od 24-go grudnia ale zaczęłam stosować jakoś na poczatku stycznia, bo jeszcze dojadałam resztki ze świąt haha. Teraz już z miesiąc jest odkąd serum nakładam i przez ten okres zauważyłam poprawę w sprężystości skóry, jej napięciu i strukturze. Jest ona wygładzona. To mi się podoba. Patrząc na siebie w lustrze widzę zmiany które poczyniłam w czasie tego miesiąca.
    Eveen
    1 sierpnia 2022 o 14:41
    Opinia o serum antycellulitowym
    Jest to krem który kupiłam z ciekawości po przeczytaniu opinii o nim w kilku miejscach. Zaciekawił mnie na prawdę długi i bogaty skład. Zawsze sprawdzam co kosmetyk ma w środku i tutaj zaciekawiły mnie algi, bluszcz pospolity, bylica, kasztanowiec, kofeina, ruszczyk kolczasty i rutyna. Na prawdę wyglądało to ciekawie i kusząco. Zamówiłam i nie żałuję. Bardzo lekki, bardzo przypominający z wyglądu żel z holiki z aloesem. Na prawdę coś szybko wchłaniającego się w skórę, bo nie klei się. Ma on przeźroczysty kolor z lekko mętnym podbiciem. Co ważne nie brudzi ubrań. Działanie ma tez bardzo fajne. Osobiście używam derma rollera z 0,5 mm igiełkami tytanowymi i raz na jakiś czas plus na co dzień robię drenaż limfatyczny. Taki zestaw czyli masaże i vialise robią mi na prawdę ładną różnicę w strukturze skóry, bo widze że fałdy na nogach są znacznie mniejsze. Nie chodzi tylko o pozycję stojącą, ale też w czasie chodzenia było widać u mnie cellulit a obecnie jest on widoczny znacznie mniej.
  • 29 maja 2022 o 20:28
    Nie działa
    Kupiłam serum zachęcona pozytywnymi opiniami na wizażu. Od razu zamówiłam 4 opakowania z oryginalnej strony, bo wtedy były w korzystniejszej cenie. Serum używałam prawie codziennie najpierw szczotkujących skórę szczotką z naturalnego włosia z rossmana. Nie zauważyłam prawie rzadkiego efektu. To był jeden z moich najgorszych zakupów kosmetycznych. Nie miałam dużego cellulitu, ale i tak nie zmniejszył się po zużyciu 4 opakowań. W końcu poszłam się na kilka zabiegów do kosmetyczki i dopiero one przyniosły rezultat. Nie polecam, nigdy więcej go nie kupię.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa
  • 13 października 2021 o 17:33
    dobre dla ciała
    Krem Vialise posiada bardzo delikatne, zachęcające do kupna opakowanie. Jeśli chodzi o pojemność, to było dla mnie niespodzianka aż 200 ml. Dzięki pompce dozującej kosmetyk jest wydajny. Zapach kremu jest ziołowy, a konsystencja jest miła i dobrze się wchłania, nie pozostawia lepkiej w dotyku skóry. Mam skórę atopowa, a produkt, po dość krótkim stosowaniu nie wywołał u mnie, żadnych podrażnień i przesuszeń, z czego się bardzo cieszę. Naturalne składniki składają się na bezpieczeństwo kosmetyku. Zauważyłam wygładzenie i uelastycznienie skóry zwłaszcza na udach. Patrząc w lustro mogę powiedzieć, że wygląd mojej skory znacznie się poprawił. Stosuje więc dalej wierząc, że będzie jeszcze lepiej.