Balsamy do ciała

Yoskine Tsubaki Slim Body, Koncentrat z kwasem glikolowym 'Zabieg wyszczuplająco-wygładzający'

Dax Cosmetics
Yoskine Tsubaki Slim Body Zabieg wyszczuplająco-wygładzający z kwasem glikolowym

• 14 lutego 2022 o 13:27
    Przyjemny balsam codzienny ale ale nie ujędrniający
    Mam problem z oceną tego kosmetyku. Kupiłam go raczej ciekawa kosmetyków Yoskine do ciała, nie obiecując sobie specjalnego efektu wow. Generalnie należę do tej grupy ludzi, którzy niespecjalnie wierzą w magiczne działanie kosmetyków wyszczuplających a podstawą w tym temacie zawsze jest dla mnie ruch, dieta , masaż oraz balsam jako działanie stymulujące ale nie wyszczuplające samo w sobie. Kosmetyk Yoskine ma to działanie wypisane na opakowaniu a jak jest naprawdę ? Naprawdę jest to bardzo fajny, nawilżający balsam. Używało mi się go bardzo przyjemnie i uważam, że pod tym kątem kosmetyk przewyższa niejeden z grupy tzw kosmetyków luksusowych. Ma fajne, zgrabne opakowanie, świetną ( jakby peptydową ) konsystencję i super zapach . Wydajność też bardzo na plus. Niestety ciężko było mi dopatrzyć się działania wyszczuplającego ani ujędrniającego , poniekąd dlatego, że w nie nie wierzę plus moja skóra była w naprawdę dobrym stanie ,kiedy miałam do czynienia z tym balsamem. Myślę jednak, że dla osób , które kupują tego typu kosmetyk w celu poprawy jędrności może się pojawić rozczarowanie, gdyż moim zdaniem kosmetyk po prostu tylko doskonale nawilża ale to wszystko. Ja jako osoba ogólnie zadowolona z działania dałabym mu 5 gwiazdek, ale ze względu na obietnicę producenta o ukierunkowanym działaniu odejmuję gwiazdkę , gdyż może to być mylące dla potencjalnych kupców. Dla mnie wystarczyło by napisać zabieg nawilżający a i tak bym do niego wróciła :)
    Zalety:
    • fajna konsystencja, zapach , przyjemność używania
    Wady:
    • brak deklarowanego efektu ujędrnienia
  • 9 lutego 2022 o 13:57
    Fajny balsam nawilzajacy, ale na pewno nie wyszczuplajacy
    Fajny balsam nawilżający ale bez efektów ujedrnienia czy wyszczuplenia. Stosowalam przez 2 miesiące po porodzie i nie przynosił oczekiwanych efektow, poza naprawdę dobrym nawilzeniem skóry. Efekt lekkiego schlodzenia po nałożeniu pomógł też w wieczornym ukojeniu i relaksie. Lubię go jako balsam nawilżający ale bez dodatkowych efektów, przez co cena wydaje się wygórowana, ponieważ balsamy z Neutrogena jeszcze bardziej nawilżający a ceny są niższe.
    Zalety:
    • Nawilzenie skóry.
    • Efekt wyciszenia i relaksu.
    • Fajny efekt schlodzenia po nałożeniu produktu. Wydajność.
    Wady:
    • Brak efektu wyszzcuplenia i ujedrnienia skóry.
    Medea05
    31 stycznia 2021 o 20:44
    Bardzo dobrze ujędrnia
    Koncentratu Yoskine Tsubaki używam na zmianę z olejkiem z tej serii. I jestem zachwycona! #MOJA SKORA *przesuszajaca się, zwlaszcza zima *wymagajaca nawilżania *od czasu do czasu traktowana chlorem basenowym * z rozstepami * wiotka, muszaca znosic naprzemienne tycie i chudniecie YOSKINE: + ujędrnia - naprawde skora wydaje sie byc w lepszej kondycji, ciało bardziej zbite, gładsze +nawilża, zostawia po sobie przyjemne uczucie +lekka konsytenccja, łatwo sie rozprowadza, dobrze się wchłania +nie wiem czy wyszczupla, ale mi w polaczeniu z cwiczeniami widocznie zmniejszylo cellulit -cena - wysoka, co prawda moze proporcjonalna do dzialania, ale bez promocji nie wiem czy bym sie skusila na zakup -opakowanie- odkrecanie opakowanie i zakrecanie gdy masz dłoniew kremie jest irytujace i malo wygodne. przydlaoby sie inne zmakniecie Bardzo polecam dla ujedrnienia skóry!
    MagFifi
    1 stycznia 2021 o 15:43
    Śliczny zapach i fajne działanie
    Zabieg wyszczuplająco-wygladzający z kwasem glikolowym polubililiśmy się. Jest to preparat chronobiologiczny który działa nocą podczas kiedy my smacznie sobie śpimy. Balsam zawiera zaawansowany koncenrat wyszczuplający sylwetkę a jego właściwości polegają na tym by odmłodzić i wygładzić naszą skórę. Opakowanie jest ładne i poręczne A jego konsystencja o lekko różowym kolorze ,dobrze się rozprowadza i szybko wchłania dając uczucie przyjemnego chwilowego chłodzenia. Balsam ma przepiękny zapach który spodoba się chyba każdej z Was ja się w nim zakochałam od pierwszego użycia???? Stosujemy go wieczorem na skórę ciała w szczególności na miejsca przeznaczone do wyszczuplania. A czy naprawdę wyszczupla to ciężko mi stwierdzić myślę że coś tam trochę działa w tym kierunku. Napewno skóra jest po nim mega pachnąca, miękka i gładka w dotyku. Zauważyłam też że stała się bardziej jędrna i nawilżona. Jak dla mnie produkt wart polecenia i ja go Wam polecam.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładny zapach
    • Skóra miękka i gładka w dotyku
    • Ujędrniona
    • Trochę wyszczupla.
    • Dostępność
  • 8 października 2020 o 13:59
    Zwykły balsam :)
    Tak, jak w tytule - zwyczajny balsam do ciała. Może i wygładza, za sprawą kwasu glikolowego, ale nie robi absolutnie nic więcej. Ćwiczę regularnie, więc liczyłam, że jednak coś dopomoże. Niestety się przeliczyłam, zresztą jak z wszystkimi balsamami tego typu. Zużyłam około 3 opakowania, bo chciałam dać mu szansę wykazać się przy dłuższym używaniu. Taaaa...