Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Yoskine Asayake Pure, Detoksykujący żel do mycia twarzy `Japońska alga`

Dax Yoskine Asayake żel detoksykujący do mycia twarzy 200ml

• 2 marca 2023 o 15:38
    Bardzo dobrze myje, nie podrażnia
    Bardzo dobry produkt. Swietnie myje, dokładnie oczyszcza z resztek makijażu, nic a nic nie podrażnia a do tego pięknie pachnie. Cera jest gładka, mniej się przetłauszcza a pory jakby nieco mniejsze, po dłuższym stosowaniu widać różnice.
    • Wygładza
    • Nie podraznia
    • Zmniejsza pory
    • Dokładnie oczyszcza skórę
    Wady:
    • nie znalazłam:)
  • 19 grudnia 2021 o 20:47
    zel
    zel jest drogi ale mozna dostac go w promocji , bardzo dobrze oczyszcza skore z pozosotalosci makijazu Bardzo dobrze nawilża i wygladza a przy tym nie powoduje uczucia ściągnięcia skóry ma piekny zapach pompka jest wygodna i sie nie zacina produkt jest bardzo wydajny .
  • 17 listopada 2020 o 20:23
    Skuteczny a zarazem łagodny doczyszczacz, ale ta pompka dziwaczna..
    Kupiłam ten żel pod wpływem impulsu, bo rzadko robię zakupy w Super-Pharmie, a w innych drogerniakach jakoś nie rzuciła mi się w oczy marka Yoskine, a to mój pierwszy produkt z tej marki. Wzięłam więc na próbę, akurat był w promocji. Żel kupiłam z myślą domywania pozostałości po micelu jako 2 krok wieczornej pielęgnacji, nie ukrywam, że się sprawdził, ale ogólnie to nic szałowego. Żel ma delikatny algowo-morski zapach, jest bardzo subtelny i dość szybko przestaje go czuć. Żel ma pojemność 200ml i kosztował 23zł w promocji. Żel to plastikowa matowa buteleczka z minimalistyczną grafiką i znajdziemy na niej wyłącznie informacje o sposobie stosowania, spodziewanych efektach, skład itp. Jeśli chodzi o pompkę to przez cały czas stosowania działała w porządku, nie zacinała się, dozowała produkt. Jednak muszę zauważyć, że pompka jest tak skonstruowana, że jest dość niska wobec czego jedna doza produktu tego żelu to tak na prawdę pół dozy i na prawdę mało niż jakbyśmy dozowali produkt np. z innego żelu czy mydła. Do jednego umycia twarzy potrzebowałam 3 doz, co sprawiło, że produkt starczył mi na miesiąc ale jakbym miała go używać 2 razy dziennie to słabo. Formuła produktu to żel, który w kontakcie z wodą wcale się nie pieni, co mi akurat słabo odpowiada. Masując twarz czułam, że żel szybko znika pod opuszkami i choć domywał, to tego komfortu oczyszczenia z pianą mi brakowało. Nie mniej żel jest skuteczny w oczyszczaniu i przy tym łagodny, skóra po osuszeniu ręcznikiem nie jest ściągnięta, wysuszona. Można spokojnie bez pośpiechu zaaplikować tonik i dalszą część pielęgnacji. Jeśli chodzi o efekt domywania resztek po micelu, to sprawdził się super. Domywa resztki, zanieczyszczenia, sebum ogólnie bardzo okej. Żel był bardzo komfortowy również do domywania pozostałości z oczu, nie szczypał w oczy, nie wywołał łzawienia. Czy odblokowuje pory jak obiecuje producent to wątpie, nie zauważyłam by były jakoś doczyszczone inaczej czy lepiej. Nie zauważyłam również szczególnej zmiany na cerze wynikającej z rzekomego działania detoksykującego, wizualnie nie widzę różnicy na swojej skórze. Mimo, że nie zrobił mojej cerze krzywdy - był dobrze tolerowany, nie powodował zwiększonego wydzielania sebum, skrupulatnie oczyszczał to ze względu na brak komfortu stosowania nie skuszę się ponownie.
    Zalety:
    • skuteczny a jednocześnie bardzo delikatny dla skóry: dobrze domywa wszelkie resztki bez podrażnień, uczucia ściągnięcia
    • ładny choć ulotny zapach
    • poręczne opakowanie
    Wady:
    • niska wydajność
    • nie zauważyłam jakiegoś innego (wspomnianego przez producenta) efektu działania tego żelu
    • dziwna pompka, która dozuje małą porcję produktu
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 lipca 2020 o 14:39
    Przyjemny
    Nie podrażnia, nie szczypie w oczy, subtelnie pachnie zieloną herbatą, równie subtelnie oczyszcza. Szału u nie ma, ale jest to bardzo przyzwoity produkt.
    Zalety:
    • Opakowanie z pomką❤️
    Wady:
    • Pompka przezroczyta i niestety zbiera się w niej żel, żółknie nie i nie wygląda estetycznie
  • 14 lipca 2020 o 11:19
    Świetny produkt
    Mam cerę mieszaną że skłonnością do mocnego przetłuszczania, dlatego szukam produktow, które jednocześnie oczyszczą moją skórę po nocy i po całym dniu w pełnym makijażu, ale także nie wysuszą jej i nie będą powodować uczucia ściągnięcia. Ten kosmetyk z japońskimi algami mogę szczerze polecić osobom, które tak jak ja walczą z nieidealna skórą, ale także tym, które szukają kosmetyku delikatnego i nie przesuszajacego do co dziennego używania. Opakowanie jest przeźroczyste więc można zobaczyć ile produktu jeszcze zostało i ma wygodną pompkę. Jest bardzo wydajny i nadaje się także do zmywania lekkiego makijażu. Zapach jest ladny, delikatny i nienachalny. Podsumowując, bardzo lubię ten produkt i na pewno do niego wrócę.
    Drogeria Super-Pharm