Kremy i mleczka do włosów

Tigi Bed Head, After Party Smoothing Cream Krem wygładzający

E-Glamour.pl
hairstore.pl
notino.pl
Tigi Bed Head After Party wygładzanie włosów 50 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 15:05
    Pełne rozczarowanie
    ???? Opis produktu: To krem do stylizacji, który według producenta ma wygładzać, nabłyszczać i zapobiegać puszeniu się włosów. Jego lekka formuła powinna ujarzmiać niesforne kosmyki, nadając im jedwabistą miękkość i zdrowy blask. ???? Charakterystyka: ✔ Design: Różowa buteleczka o zabawnym, oryginalnym kształcie. ✔ Zapach: Owocowy, intensywnie słodki – może się podobać, ale nie każdemu. ✔ Konsystencja: Kremowa, perłowa, lekko lepka. ???? Moje włosy: Mam suche, porowate włosy, które często się puszą. Kupiłam ten krem na notino.pl za 45 zł, licząc na to, że wygładzi i ujarzmi końcówki. ???? Moje wrażenia: Naprawdę chciałam, żeby ten produkt się sprawdził, ale niestety kompletnie nie spełnił moich oczekiwań. Cieszę się, że mogłam go przetestować, ale na pewno do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • 1. Ładne opakowanie.
    • 2. Przyjemny zapach.
    Wady:
    • 1. Obciąża i przetłuszcza włosy.
    • 2. Lepka konsystencja.
    • 3. Mało wydajny.
    desade
    5 lutego 2024 o 14:51
    Dziwna sprawa
    To jeden z lepszych kosmetyków do włosów jaki mi się trafił. Mam falowane, gęste i suche włosy, a on je świetnie ogarnia. Dlaczego mnie to dziwi? Bo ma kiepski skład :-o Zapach mi się podoba. Nie mam bulwersu w związku z kształtem butelki. Aplikacja też jest spoko - forma pompki, więc nic nie zostaje w środku po zużyciu. Minusem dla mnie jest, oprócz składu, cena w stosunku do ml. Raczej na niego poluję w promocji.
    • Działanie
    • Butelka
    • Skład
  • 20 stycznia 2024 o 22:05
    Hit!
    Najlepszy krem do wygładzania włosów jaki stosowałam w czasie kiedy rozjaśniałam włosy. Moje włosy bardzo puszyły się i mało jaki produkt dawał sobie z nimi radę. Po zastosowaniu włosy jedwabiście miękkie i gładkie. Krem ma aksamitną konsystencję i piękny zapach. Całość zamknięta w tubce z pompką. Kolor opakowania rzuca się w oczy z daleka, także ciężko go ominąć na półce. Aplikacja jest wygodna, aczkolwiek wydobycie końcówki kremu wymaga troszkę „naklikania się”. Stosowałam regularnie kiedy mieszkałam w Wielkiej Brytanii i krem był dostępny praktycznie w każdym sklepie i drogerii. Nie wiem jak wygląda dostępność w Polsce ale z całego serca - polecam. Efekt jest niepowtarzalny, do tej pory nie „odkryłam” żadnego produktu, który dawałby podobny rezultat.
    • Konsystencja
    • Maksymalne wygładzenie
  • 5 stycznia 2024 o 0:34
    Super wygładzający produkt!!
    Mam blond, lekko kręcone włosy i ten produkt ratuje mi życie podczas stylizacji od ponad 2 lat. Wygładza, nabłyszcza i zmiękcza włosy. Nakładam na jeszcze lekko wilgotne włosy po całości, następnie suszę i na koniec jeszcze odrobinę dodaję na suche włosy, żeby ujarzmić końce.
    • Mega wygodne opakowanie
    • Lekka, niesklejająca konsystencja
    • Łatwość stylizacji
  • 22 sierpnia 2023 o 23:01
    Rewelacyjny produkt!
    To jest mój HIT w pielęgnacji włosów. Wykorzystałam już dwa opakowania i na pewno kupię go ponownie. Krem ma bardzo lekką konsystencję i przyjemny zapach. Mam włosy delikatne, cienkie, kręcone i na moich włosach ten produkt mega się sprawdza. Zawsze stosuję go na umyte, trochę wysuszone włosy, nigdy na drugi dzień. Po stosowaniu moje włosy są bardzo miękkie bez rozdwojonych końcówek. A do tego opakowanie jest bardzo wygodne z pompką.
    • wygładzenie