Kremy i maski do rąk

Soraya #Foodie, Supernawilzający mus do rąk `Melon`

Soraya #Foodie Melon Supernawilżający Mus do rąk 75ml

• 27 maja 2022 o 12:46
    pachnący musik
    Mus do rąk pachnie obłędnie, jest to słodki zapach melona. Jednak mam wrażenie że ma lepką, klejącą się konsystencję. Produkt jest ze mną w pracy, więc używam go kilka razy dziennie po myciu rąk,. Należę do grupy osób, które zawsze muszę mieć przy sobie krem do rąk, by mieć poczucie gładkich i nawilżonych dłoni (od suchych rąk mam ciarki na całym ciele :D ). Tego konkretnego zapachu już raczej nie zakupię, ale nie mówię nie dla innych zapachów tej marki. Produkt zakupiłam w promocji.
    Zalety:
    • zapach, wydajność, ładne opakowanie
    Wady:
    • lepkość
    vtnj123
    1 lipca 2020 o 22:34
    sprawdza się dobrze
    Szukałam jakiegoś ładnie pachnącego kremu. Po przetestowaniu kilku zapachów zakochałam się w tym. Słodki melonowy zapach. Konsystencja jest rzadka jak na krem, ale szybko się wchłania
    • Konsystencja
  • 10 czerwca 2020 o 14:30
    do wyrzucenia :(
    Oczekiwałam lekkiego musu nawilżającego skórę dłoni, a dostałam całkowity bubel. Ale zacznijmy od (niewielu) pozytywów. Opakowanie to standardowa tubka, o całkiem ładnej grafice. W środku mamy produkt o kremowo-żelowej, dość rzadkiej konsystencji i bladopistacjowym kolorze. Zapach słodki, przypominający melona, dość intensywny. Do tego momentu wszystko wygląda zachęcająco, ale później zaczynają się schody. Na dłoniach krem lepi się i pozostawia jakieś takie niemiłe wrażenie. Po nałożeniu przez dłuższy czas mam uczucie jakbym miała brudne dłonie. Nawilżenia nie zaobserwowałam żadnego, a miało być przecież ultra. Reasumując - nie polecam nawet do wypróbowania, jest masa lepszych produktów do dłoni. Liczyłam na nawilżający mus idealny na lato, a dostałam lepką maziaję, po zaaplikowaniu której chce się koniecznie znów umyć ręce i jej pozbyć. Nie jestem w stanie go zużyć więc żegnamy się na zawsze :)
    Zalety:
    • ładna grafika na tubce, klimat słonecznego lata
    Wady:
    • kosmetyk kupujemy ze względu na działanie, a tu nic się nie zgadza. lepi się, pozostawia na dłoniach uczucie dyskomfortu, o nawilżeniu możemy tylko pomarzyć
  • 27 marca 2020 o 2:52
    Mus do rąk
    Ładne opakowanie tak samo jak zapach ale niestety mus niewiele ma tutaj wspólnego z nawilżaniem. Kupiłam ten krem specjalnie aby trochę nawilżyć suche dłonie i niestety bardzo się na nim zawiodłam ponieważ nawilżenie tego musu trwa dotąd aż mus się nie wchłonie w skórę. Potem nie czuć, że w ogóle czymkolwiek smarowałam ręce.
    • intensywny owocowy zapach
    Wady:
    • brak nawilżenia
    Muszuuu
    7 listopada 2019 o 14:50
    Kiepski
    Dostaje 2 gwiazdki, a nie 1 gwiazdkę, bo nie szkodzi. Ale mało co robi, Ani to mus, ani supernawilżający. Owszem, ma fajny zapach, ale działanie słabe. Jest trochę wodnisty, łatwo się rozprowadza na dłoniach, początkowe uczucie daje fajne, że dłonie są gładkie, miękkie, ale jest to bardzo krótkotrwałe. Marne efekty. Może się sprawdza na jakichś bardzo mało wymagających dłoniach, ale u mnie klapa totalna.
    Zalety:
    • ładna szata graficzna opakowania
    • łatwa do otwarcia tubka
    Wady:
    • słabo nawilżał
    • szybko znika z rąk