Kremy uniwersalne

Naturativ 360°AOX, Krem do twarzy

MagFifi
    18 listopada 2022 o 1:07
    Cudowny zapach , świetne działanie
    Krem AOX 360° to mój cytrusowy umilaczek w codziennej pielęgnacji Zawiera w składzie kompozycje olejów z nasion wiesiołka, lnianki siewnej i z pestek winogron bogatych w kwasy omega 3-6-9, które łagodzą, nawilżają, regulują wydzielanie sebum oraz regenerują i działają antyoksydacyjne. Wzbogacony został o kwas hialuronowy co rewelacyjnie nawilża skórę. A zawartość BIO ekstraktów z miłorzębu japońskiego, kwiatów kocanki i cytrusów, wzmacniają naczynka, działają naprawczo i rozjaśniająco. Pomimo zawartości w składzie olejów krem jest lekki i szybko się wchłania, absolutnie nie pozostawia lepkiej warstwy. Za to sprawia że skóra jest otulona cytrusowym zapachem, szybko ukojona jeśli jest podrażniona, doskonale nawilżona, miękka i gładka w dotyku. Krem idealny pod makijaż a najlepszy na noc do regeneracji skóry w czasie snu. Już po kilku zastosowaniach widać różnicę w kondycji skóry, jest bardziej promienna, odżywiona, niedoskonałości mniej widoczne a koloryt jak by bardziej wyrównany. Przy dłuższym stosowaniu efekty są jeszcze lepsze i bardziej widoczne a sam produkt jest mega wydajny. Opakowanie z pompką ułatwia aplikacje odpowiedniej dla nas ilości produktu. Ma ładny minimalistyczny desing.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Szybko koi
    • Regeneruje
    • Odżywia
    • Wyrównuje koloryt
    • Pięknie pachnie
    • Wydajny
  • 30 lipca 2021 o 14:48
    Mój HIT!
    Jak w tytule-HIT! Krem uratował moją skórę :) Po dwóch miesiącach stosowania twarz przestała się świecić, jest nawilżona, promienna. Wysoka cena może odstraszać jednak zdecydowanie warto przetestować ten krem zwłaszcza jeżeli zmagasz się z cerą trądzikową, mieszaną, potrzebującą nawilżenia.
    Zalety:
    • cudowny pod każdym względem - zapach, konsystencja, działanie
    Wady:
    • trochę zbyt wysoka cena jednak warto
  • 5 lutego 2021 o 10:39
    Super zaskoczenie
    Krem kupiłam sobie na święta, z założeniem do stosowania go rano pod makijaż lub solo. Na pierwszy rzut oka, aplikuje się go przyjemnie z uwagi na wyważoną, lekką konsystencję. Bardzo podoba mi się jego świeży, zapach, szczególnie że aplikuję go praktycznie chwilę po przebudzeniu się. Miłe uczucie. Kosmetyk dobrze nawilża skórę, na czym najbardziej mi zależało. Miałam też uczucie, że zawiera w sobie sporo "wartościowej treści", która nie znika po kilkunastu minutach jak w przypadku niektórych również nietanich kosmetyków. ZALETY + nawilżenie skóry + nie roluje się i nie wchodzi w małe bruzdy, mikro-zmarszczki + świetny naturalny skład + ekologiczne opakowanie wg producenta + do tej pory jestem zadowolona z wydajności, kremu jeszcze sporo zostało (prawdopodobnie wiele ponad połowa) + spełnia swoje zadanie WADY - brak (cena trochę wysoka, ale za tą jakość wg mnie warto)
  • 1 czerwca 2020 o 18:59
    Moc olejów
    Krem ma fantastyczny skład i zawiera kompozycję trzech olejów: wiesiołkowego, winogronowego i z lnianki siewnej. Produkt idealnie nawilża skórę twarzy i świetnie się wchłania. Bardzo ładnie pachnie. Duże, bo 100 mililitrowe opakowanie kremu wystarcza na bardzo długo.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 18 listopada 2019 o 20:37
    Zapychacz dla cer trądzikowych/mieszanych
    Przyzam szczerze, że baardzo liczyłam na ten krem. Po podjęciu decyzje o stosowaniu świadomej pielęgnacji, ten krem był moim pierwszym naturalnym produktem. Przeczytałam wiele pozytywnych opini zarówno o skłądzie tego kremu, jak i działaniu. Niestety, dla mojej mieszanej i skłonnej do zapychania cery kompletnie się nie sprawdził. Po kilku dniach stosowania na mojej cerze pojawiały się bardzo brzydkie, podskórne niespodzianki. Początkowo nie zwaliłam winy na ten krem - przecież to moja pierwsza, naturalna perełka. Odstawiałam go zapobiegawczo, by po wygojeniu twarzy ponownie do niego powrócić (byłam wówczas przekonana, że zapchało mnie coś innego). Niestety, sytuacja się powtórzyła, długo musiałam doprowadzałam swoją twarz do stanu używalności. Krem bardzo mnie zapchał. Poszerpałam później w internecie i nie byłam jedyna, więc utwierdziło mnie to w przekonaniu, że to jednak ten krem. Jednak zapychanie to kwesia bardzo indywidualna, więc po prostu najlepiej sprawdzić próbkę na swojej skórze . Bardzo żałuję, ponieważ zarówno konsystecja, i zapach baardzo mi odpowiadał, taki pobudzający, cytrusowy. Oddałam go mamie, przynajmniej ona skorzysta.
    • lekka konsystecja
    • widoczne nawilżenie
    Wady:
    • zapycha!!!