Maseczki w płachcie

Mediheal Teatree Care Solution Essential Mask EX Maska kojąco-ujędrniająca `Drzewo herbaciane`

• 25 marca 2025 o 0:10
    Polecanko
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kolejna przetestowana maska z Mediheal z mojej listy. Tym razem płachta bawełniana - uwielbiam! Świetne dopasowanie dzięki licznym nacięciom. Maseczka daje przyjemnie uczucie chłodzenia przez cały czas trzymania na twarzy. Zaczerwienienia zniknęły, cera wydaje się czystsza, wyciszona i na tyle nawilżona że nałożyłam już tylko olejek.
  • 16 grudnia 2024 o 21:28
    Super maseczka !
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Po przeczytaniu opinii na temat tej maski (i calej firmy Mediheal ) postanowilam i ja przetestowac . Maseczka sama w sobie jest bardzo cieniutka , ale dobrze nasaczona . Bardzo dobrze przylega do skory , nie zsuwa sie , nie slizga po twarzy . Bardzo przyjemnie nosilo sie ja na twarzy . Maseczka ma bardzo delikatny ziolowy zapach , ale po chwili juz go praktycznie nie czuc . Cera po sciagnieciu jest bardzo miekka , zaczerwienienia lekko zlagodzone , napieta i nawilzona . Na pewno jeszcze nie raz wroce do tej maseczki !
  • 11 sierpnia 2024 o 18:27
    otulenie i nawilzenie dla podraznionej skory
    moja cera: mieszana ze sklonnoscia do niedoskonalosci, czesto mam podrazniona cere plachta: dobrze nasoczona, esencja jest dosc gesta, maska nie slizga sie na twrazy. Sam ksztalt jest ok. Ja jedynie nacinam maske poziomym cieciem miedzy oczami aby idealnie lezala na twrazy :) Dzialanie: przede wszystkim to jest dawka nawilzenia z otuleniem cery, ktora jest podrazniona. Lubie stosowac ja w pielegnacji 1x w tyg, mycie -> tonizacja-> maska -> krem z ceramidami Czuje,ze moja cera jest ukojona i ladnie nawilzpna. Ocena: 5
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • duza, ladnie wycieta plachta
    • dzialanie
    Wady:
  • 2 listopada 2023 o 16:51
    Maseczka w płachcie drzewo herbaciane jest absolutnie wspaniała! Po jej użyciu skóra odzyskała zdrowy blask i stała się niesamowicie miękka. Dodatkowo, jej delikatny zapach działa relaksująco na moje zmysły. Polecam ją wszystkim poszukującym natychmiastowego nawilżenia i odświeżenia skóry!
  • 24 września 2023 o 22:59
    Dobrze łagodzi zaczerwienienia
    Całkiem niezła maska w plachcie, dobrze nasączona i skrojona. Kształt dopasowuje się do buzi, nie jest za ciężka. Jeśli chodzi o efekty, to dobrze łagodzi zaczerwienienia, trochę zwęża pory i oczyszcza. Co ważne nie klei się, nie pozostawia dużego uczucia lepkości. Po masce można nałożyć podstawowy krem, dzięki któremu lepiej się wchłonie. Przynajmniej u mnie tak zadziałało to połączenie. Rano buzia ładnie wygląda, zaczerwienienia złagodzone.
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Maseczki w płachcie