Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Re-Loaded Velvet Rose Eyeshadow Palette Paleta 15 cieni do powiek

notino.pl
Makeup Revolution Makeup Revolution Re-Loaded Paleta Cieni Velvet Rose MUR-2739
Makeup Revolution Re-Loaded Paleta Cieni Velvet Rose

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mkvxsas
    28 kwietnia 2023 o 15:32
    Jest okej
    Kolory przekonały mnie do kupienia tej paletki, ponieważ potrzebowałam odcieni nude. Kupiłam tę paletkę w promocji i jak za cenę, jaką dałam, to paletka jest okej - nie ma niestety szału. Cienie się osypują, ciężko przenieść je pędzlem, lepiej mi poszło palcem, ale to nie o to chodzi :) Dodatkowo bardzo słaba pigmentacja. Za tę cenę nie oczekiwałam nic lepszego, raczej dla początkujących, dopiero uczących się adeptów, natomiast dla bardziej zaawansowanych polecam wziąć coś z wyższej półki cenowej.
    Zalety:
    • kolory nude
    Wady:
    • słaba pigmentacja
    • osypują się
    • nie trzymają się pędzla
    Medea05
    1 kwietnia 2023 o 10:49
    Kolory ok, ale zapach to rodem z PRLu
    Szczerze mówiąc mój standardowy makijaż to krem BB + tusz do rzęs. Ale czasem chce zaszaleć i trochę podkreślić oko - wtedy sięgam po cienie. Jakiś czas temu w moje ręce wpadła ta właśnie paletka - kolorystycznie bardzo mi się spodobała ale w użyciu... :) W palecie znajdują się: ✔️ 9 cieni matowych ✔️ 4 cienie metaliczne ✔️ 2 cienie brokatowe Co do paletki: ????fajny set kolorów, przynajmniej mi się podoba - oprócz złota i brązu jest też kolor czarny, który przyda się do smokey eye ????przystępna cena - ok. 30zł ????wysoka dostępność - znajdziemy ją w każdym Rossmanie Minusy: ❌dość słaba pigmentacja, zwłaszcza matów ❌dość mocno się osypują ❌zapach - paletka pachnie tak samo jak palety mojej mamy 20 lat temu - dla mnie ni jest to przyjemny zapach a wydaje mi sie, że są teraz cienie które pachną przyjemniej :) Nie jest to najgorsza paleta, z którą miałam styczność. Ba - wiele osób będzie pewnie z niej zadowolonych. Bo da się nią zrobić fajny makijaż, tylko trzeba się bardziej namęczyć. Ale w porównaniu do kultowej "czekoladki" tejże marki wypada słabo. Czekoladka przyjemniej się blendowała, mniej osypywała i chyba tak bardzo nie śmierdziała :D
  • 26 stycznia 2023 o 10:05
    Paletka cieni Reloaded Velvet Rose od Makeup Revolution.
    Paletka zawiera 15 różnych cieni do powiek, matowych oraz brokatowych. W paletce znajdziemy kolory beżowe, brązowe, złote, różowe oraz kolor czarny. Cienie mają delikatną konsystencję, łatwo się je nakłada, są również łatwe w blendowaniu. Wszystkie cienie dobrze wyglądają na powiece i świetnie się ze sobą komponują, dzięki paletce możemy stworzyć wiele różnych stylizacji. Paletka nadaje się na co dzień, jak i na specjalne okazje. Niestety, jeśli zrobimy mocny makijaż oka, to po pewnym czasie, ciemniejsze kolory widocznie się osypują i trzeba je z dolnej powieki usuwać. Polecam do robienia delikatnego makijażu, który wyjdzie bardzo naturalnie.
    Zalety:
    • pasujące do siebie kolory
    Wady:
    • cienie się osypują
    Elizeum
    21 kwietnia 2022 o 10:00
    Paletka nie zrobiła rewolucji w moim makijażu
    Paletki Revolution są tak bardzo zachwalane, że musiałam mieć choć jedną w swojej kolekcji. Ten wariant spodobał mi się najbardziej, ponieważ uwielbiam barwy nude, są uniwersalne, bo mogę ich używać na co dzień, jak i bardziej szaleć w makijażu wieczorowym. Tutaj mam do czynienia z 15 różnymi kolorami, z czego kilka z nich jest brokatowych, reszta matowa. Można tu znaleźć zarówno delikatne brązy i róże jak i ciepłe rudości. Idealnie nadają się uwielbianego przeze mnie smokey eyes, choć w ciągu dnia zdarza mi się używać tylko jednego koloru. Przyznam, że błyszczące lepiej prezentują się po kilku godzinach. Niektórych z nich używam jako rozświetlacza czy różu i spełniają swoją rolę. Matowe cienie są według mnie trochę za suche, osypują się. Ciężko też je rozblendować, by nie zlały się w jeden kolor. Trwałość wszystkich odcieni jest raczej niska, niestety odbijają się na górnej powiece, a czasem nawet całkowicie znikają, gdy nie nałoży się bardzo dużo warstw. Wydajność za to jest całkiem przyzwoita. Oczekiwałam więcej , a okazało się przeciętnie. Choć innym może to odpowiadać, odcienie paletki są dla mnie za ciepłe. Cienie kupiłam w większej promocji za około 15 zł i dlatego nie jestem tak bardzo zawiedziona. Być może wypróbuję inne paletki z tej serii i będę bardziej zadowolona.
    • wybór kolorów
    • brokatowe kolory można używać jako różu lub rozświetlacza
    Wady:
    • matowe cienie się osypują
    • ciężko się je blenduje
    • cena regularna
  • 15 listopada 2021 o 21:38
    kolory absolutnie w moim typie. ale jakość...
    Ta paleta to mój ulubieniec ostatnich makijaży. Jeśli chodzi o kolorystykę. Jej właściwości, to inna kwestia. Czy nie wygląda na typowo jesienną? Aż chciałoby się ją nazwać Jesieniara :) Te brązy i zgaszone róże to ideolo dla ciepłych karnacji. W sam raz dla takiej, jak moja. Ciepłym karnacjom powinna się spodobać, również mi wpadła w oko. Kolory wydają się żywe, cienie dobrze napigmentowane no i oczywiście świetnie dobrane. Bo mamy tu zgaszone róże, brązy i złotka. Wydawałoby się, ze dużo można nią wyczarować. Ale jak jest w praktyce? Błyski i perły nie są najgorszej jakości, ale maty spełniają swoją funkcję kiepsko. Faktycznie ciężko się transportują na pędzel, a potem na powiekę. O blendowaniu już nie wspomnę. Do tego wszystkiego się osypują. Perełki aplikuje się nieco łatwiej, ale łatwiej wcale nie znaczy szybciej. Prosty makijaż oka wymaga czasu i multum cierpliwości. Mój ulubieniec? Brokatowe złoto. Pomimo że drobiny są duże i czasem niekomfortowe, to podoba mi się ten efekt. Typowo sroczkowy a jednocześnie nieprzesadzony. Chciałabym powiedzieć, że chyba ten cień ratuje całą paletkę, ale oczywiście tak nie jest :) Ode mnie mocna trójeczka bo nie jest to najgorsza paletka, z jaką miałam styczność. Ale mam apetyt na więcej i czas chyba sięgnąć po coś bardziej profesjonalnego :)