Kredki do brwi

BeneFit Brow Contour Pro Kredka do konturowania 4 w 1

• 3 marca 2021 o 1:08
    Słabiutka
    Mamy tutaj dwa odcienie produktu do brwi jeden ciemniejszy, drugi jaśniejszy oraz dwa rozjaśniające . Szczerze ja użyłam chyba z raz tych rozjaśniających, bo po prostu mija mi się to z celem, ponieważ zawsze używam korektora pod łuki brwiowe. Te dwa rozjaśniające odcienie mają stosunkowo twardą konsystencję i ciężej je się rozciera. Jak się tego używa? To proste wybieramy sobie kolor i zaczynamy kręcić i wtedy wysuwa nam się produkt. Można zauważyć, że tego produktu wcale nie ma tak dużo, bardzo szybko się łamie, kruszy, kiedy próbujemy przyłożyć go do brwi, więc radzę za dużo go nie "wyklikiwać" ponieważ tego procesu nie da się cofnąć i nie da się tej kredki schować, jeżeli wysuniemy jej zbyt dużo. Jak jest jej dużo to na pewno się złamie. Jest to tak nieprecyzyjny kosmetyk do brwi, wydłuża czas robienia makijażu, czasem nawet 10 minut na same brwi nie wystarczą. Efekt paskudny jak u Karyny, a zazwyczaj nie ma czasu na poprawki. Produkty są woskowe, zbyt łatwo rozprowadzają się po brwi, co sprawia, że możemy nałożyć produktu na brwi zbyt wiele i wtedy mamy więcej roboty aby to wyczesać. Sam w sobie produkt bardzo kreatywny, fajny pomysł na opakowanie, jak kolorowy długopis z dzieciństwa. Lecz samo używanie produktu jest tak niewdzięczne, niechlujne i nieprecyzyjne i raczej nie polecam. Szczególnie przed jakimś ważnym wyjściem, gdy mamy mało czasu na przygotowanie, bo nasze brwi będą odrażające i będzie cały czas chodziła przy nas myśl aby je tylko zmyć. Cena mega wygórowana.
    Zalety:
    • 4 odcienie w tym jaśniejsze i ciemniejsze
    • sam pomysł na opakowanie i design
    Wady:
    • nie jest precyzyjna
    • szybko się łamie
    • zbyt woskowa
    xdadabx
    29 sierpnia 2019 o 0:56
    Mój numer 1
    Używałam już wielu kredek do brwi szukając tej właściwej i na szczęście trafiłam na Brow Contour Pro 4w1. Jest dostępna w 5 odcieniach, dzięki czemu każdy znajdzie odpowiedni dla siebie kolor. Kredka dysponuje dwoma odcieniami brązu, co pozwala na dokładne wycieniowanie brwi. Dodatkowo zawiera korektor i rozświetlacz, które doskonale nadają się do konturowania. Kredka jest bardzo ława w użyciu, wykręca się powoli, nie łamie się, daje bardzo naturalny efekt. Jest bardzo trwała i się nie rozmazuje. Przy codziennym użytkowaniu starcza na bardzo długo (w moim przypadku ponad pół roku). Cena jest dość wysoka, ale patrząc na wydajność i jakość kredki, uważam, że jest jej warta, poza tym, zawsze można wyhaczyć jakąś promocję, bądź kod rabatowy dzięki któremu cena troszkę spadnie :) Mogę tylko polecić, gdyż jestem z niej zadowolona w 100% :)
    • Łatwe użycie
    • 4 produkty w 1
    • Łatwe cieniowanie
    • Naturalny efekt
    Sann00
    27 grudnia 2018 o 21:56
    Niesamowita ale droga ;p
    Swoją kredke wygrałam w konkursie. Pewnie nigdy bym jej sama nie kupiła tym bardziej się cieszę że ją mam. Kredka posiada 4 przyciski jak w kolorowych długopisach ;). Dwa odcienie do konturowania oraz wypełnienia brwi a także rozświetlacz. Bardzo łatwo można nią wyrysować odpowiedni dla nas kształt. Trwałość jest niesamowita. W ramach konkursu otrzymałam 5 sztuk 4 z nich podarowałam siostrą które także są mega zadowolone.
    Zalety:
    • 4w1
    • Rozświetlacz
    • 2 odcienie
    • Jakość
    • Łatwość aplikacji
    Wady:

Zobacz także inne Kredki do brwi