Peelingi do twarzy

topestetic
Senelle Odnawiający peeling do twarzy 100 ml

• 14 października 2023 o 3:50
    Top
    Peeling bardzo delikatnie ale pięknie pachnie. Jest delikatny - mam wrażliwą cerę skołonną do podrażnień (normalna w kierunku suchej) i nie miałam z nim żadnych problemów. Ma drobinki ale są one dość delikatne. Peeling ma dobry naturalny skład a skóra po jego użyciu jest rozświetla miękka i przyjemnie nawilżona. Trudno mi określić czy równie dobrze sprawdzi się na cerach tłustych i mieszanych. Opakowanie mogłoby być lepsze - trudno wydobyć resztki produktu. Ogólnie uważam że jest to jeden z lepszych peelingow do twarzy jakich miałam okazję używać.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    • delikatność
  • 20 listopada 2022 o 23:10
    Peeling
    ????Senelle Odnawiający peeling do twarzy???? ????Lubicie peelingi do twarzy? Ja bardzo i to właściwie każdy ich rodzaj. Najbardziej odpowiadają mi te mechaniczne bo lubię czuć gdy coś na skórze się dzieje. ????I tu właśnie pojawia się on - odnawiający peeling do twarzy od Senelle. ????Jest to bogaty, naturalny kremowy peeling z łupinkami migdałów i kokosa oraz Oléoactif® DIAM niezbędny w pielęgnacji zachowującej młodość i witalny wygląd skóry. Dzięki regularnemu złuszczaniu dba on o prawidłowe funkcjonowanie bariery naskórka, przygotowując go do przyjęcia składników aktywnych. ????Peeling zamknięty jest w poręcznej, plastikowej tubce i naprawdę wystarczy mała ilość by dokładnie wypeelingować skórę twarzy. Jest to peeling drobnoziarnisty o przepięknym zapachu migdałów, który zawdzięcza zmielonym ich łupinkom. ????W składzie znajdziemy same naturalne składniki: Oléoactif® DIAM, masło shea, olej z pestek malin, olej z kukui i orzechów włoskich oraz złuszczających zmielonych łupin migdałów i kokosa. ????Peeling od Senelle pobudza skórę, wygładza ją wyrównuje koloryt a także odżywia i sprawia, że staje się ona delikatna i ujędrniona. Perfekcyjnie sprawdził się na mojej suchej i wrażliwej skórze. Dawno nie miałam w swojej kolekcji tak doskonałego i dobrze działającego kosmetyku z tej kategorii! ????Peeling stosuję regularnie 2x w tygodniu.  Gwarantuje Wam, że już po pierwszym użyciu będziecie nim zachwyceni!
  • 30 sierpnia 2021 o 17:41
    Dobry peeling
    Co prawda ostatnio jestem fanką peelignów enzymatycznych ale skusiłam się na ten. Produkt ma bardzo dobry skład i ładny zapach. Jest delikatny dla skóry, ale jednocześnie dobrze złuszcza. Nie podrażnia. Cera po jego zastosowaniu jest dobrze oczyszczona oraz wygładzona. Nie powoduje przesuszenia ani ściągnięcia skóry. Dodatkowo także dobrze odżywia cerę.
    Zalety:
    • złuszcza
    • nawilża
    • oczyszcza
    • nie podrażnia
    • delikatny
    • skład
    Wady:
    • cena mogłaby być niższa
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Ameety
    23 marca 2019 o 16:40
    Must-have
    Całkowicie się w nim zatraciłam. Bardzo lubię peelingi, które czuć pod palcami podczas stosowania - i ten właśnie taki jest. Nie podrażnia skóry na żadnym etapie stosowania. Jestem 40 - latka i moja skóra potrafi płatać figle - tu niezależnie kiedy stosowałam peeling zawsze miałam taki sam - dobry efekt. Uwielbiam i polecam!
    Zalety:
    • konkretny a zarazem delikatny
    • miękka skóra po aplikacji
    Wady:
    • nie ma wad chyba że za taką uznac że nie można go kupować na litry :)
  • 17 grudnia 2018 o 16:20
    Bardzo dobry peeling do twarzy
    Świetnie oczyszcza, nie podrażnia, zawiera naturalne zmielone łupiny. Pozostawia delikatnie pielęgnującą warstewkę, a cera jest odświeżona i wygładzona. Odrobinę bardziej wolę wersję Summer (która jest moim hitem), ale ten też jest bardzo dobry. Bardzo wydajny, wystarczy niewiele produktu.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta