Mydła

Balea Ginger & Lemon Creme Seife Mydło w płynie `Imbir i cytryna`

• 9 kwietnia 2024 o 18:06
    Mydło o świeżym zapachu.
    Mydło pięknie pachnie cytrusowo. Dodatkowo zabiera imbir, który bardzo lubię w perfumach i ogólnie kosmetykach. Jest w miarę gęste. Nie powoduje wysuszania skóry dłoni, co mnie cieszy. Nie mam zastrzeżeń co do tego mydła (może tylko to, że jest dostępne wyłącznie w DM, jako że jest to produkt marki własnej drogerii).
  • 10 listopada 2023 o 1:50
    Mydło dobre, chociaż zapach mi nie pasuje
    Nie dziwię się, że mydła Balei mają tyle fanów. Są bardzo tanie a do tego mają duży wybór pięknych zapachów, każdy znajdzie coś dla siebie. Testowałam już wersję z owocami leśnymi, teraz przyszła pora na imbir i cytrynkę. Najważniejsze jest dla mnie to, że mydło w ogóle nie wysusza mi rąk (w przeciwieństwie do rossmanowskiej Isany) a mam bardzo wymagające. Mimo częstego mycia są gładkie i nie wymagają nawet użycia kremu. Do tego mydło dobrze myje ręce, nie mam zastrzeżeń. Jedynie ten zapach mi nie pasuje, nie przepadam za cytrusowymi nutami i do tego jeszcze ten imbir....aczkolwiek zapach jest BARDZO delikatny i praktycznie niewyczuwalny na dłoniach, więc przymykam na to oko. Mydła z tej firmy napewno kupię ponownie, ale tej wersji już nie.
    Zalety:
    • dobrze myje ręce
    • nie wysusza!!!
    Wady:
    • dostępność (tylko DM)
  • 22 marca 2023 o 15:23
    Super pachnie
    Te mydła to petarda zapachową . .. Cudownie pachnie świeżutki zapach wyczuwalna i cytryna i imbir Kremowa nie wodnista konsystencja. Mega się pieni jest wydajne. Myje nie wysuszając skóry. Do tego cudna dla oka szata graficzna no cóż chcieć więcej Oczywiście opakowanie butelka 500 ml z nie zawodna pompka.
  • 4 września 2022 o 20:23
    Jest w porządku
    Mydło dostępne w cenie kilku złotych. Używałam go na wakacjach w miejscu zakwaterowania. Mydło spełnia swoją rolę, myje delikatnie, bez podrażnień czy wysuszenia skóry. Konsystencja raczej standardowa, przezroczysta, żółtawa. Zapach świeży, ciekawy. Wyczuwalna jest zarówno cytryna jak i imbir. Osobiście nie lubię imbiru toteż nie do końca zapach mi przypadł do gustu. Jeśli jednak ktoś lubi takie połączenia to będzie zadowolony. Ja nie kupię produktu, ale śmiało można wypróbować.
    Zalety:
    • Myje bez wysuszenia
    • Świeży zapach
    Wady:
    • Aromat imbiru (dla mnie wada)
  • 15 czerwca 2022 o 22:57
    Jest ok
    Mydło w plynie jest bardzo praktyczne bardzo w stosowaniu pięknie pachnie oraz pieni się. Cena jest niska więc wszystko na plus. Opakowanie jest bardzo praktyczne w użyciu super się sprawdza