Korektory pod oczy

Lovely Magic Pen Banana Bananowy korektor do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 marca 2022 o 0:22
    Niezły
    Jak na taniutki produkt, który naprawdę ma taki odcień jaki deklaruje producent, całkiem niezły korektor. Używany przeze mnie sporadycznie, konkretnie pod oczy i do rozjaśnienia konkretnych partii na twarzy. Nie do przykrywania niespodzianek. Wygodny w użytku, przekręcenie na końcu to doza produktu wyciśnięta przy pędzelku. Dla mnie to zawsze było za dużo. Plus mam wątpliwości co do higieny, bo to później tak sobie zasycha i używamy na tym kolejnej porcji produktu. Konsystencja idealna. Kremowa, ale jednak płynna. Rozprowadzenie produktu nie sprawia problemu. Nie wchodził mi w zmarszczki ani się nie zbierał, ale bardzo staram się nałożyć zawsze jak najmniejszą ilość. Nie wypowiem się co do przykrywania/pigmentu. Dla mnie był wystarczający, w większości przypadków większe krycie wygląda u mnie źle i produkt finalnie jest bardziej suchy, a na to nie mogę sobie pozwolić ze względu na problemy skórne. Fajnie było sprawdzić ten produkt, teraz będę polować na coś nowego, ale jak najbardziej podobnego z innym opakowaniem.
    Zalety:
    • opakowanie z pędzelkiem, wydajność, kremowa konsystencja, nie wysusza
    Wady:
    • czy tam się nic nie mnoży jak używamy w ten sposób?
  • 10 marca 2022 o 21:42
    Naprawdę przyzwoity produkt
    Do zakupu korektora przekonała mnie cena a zmusiła potrzeba posiadania żółtego korektora. Mam okropny problem z sincami pod oczami, nic nie pomaga ani drogie kremy ani płatki pod oczy. Since przebijają przez każdy makijaż i cały czas wyglądam na zmęczoną albo chorą. No dramat po prostu. Na żywo jeszcze pół biedy ale najgorzej jest na zdjęciach. Nawet filtry z instagrama sobie z nimi nie radzą. Na próbę kupiłam ten korektor nie spodziewając się po nim większego efektu jednak pozytywnie mnie zaskoczył. Opakowanie ładne, wesołe, wakacyjne w postaci długopisu. Gdy go przekręcimy na pędzelek wydobywa się odrobina korektora. Konsystencja jest dosyć gęsta a krycie przyzwoite. Nie zauważyłam, żeby zbierał się jakoś mocno w zmarszczkach (które mam :-) ). Po nałożeniu podkładu sińce dalej są, jednak są niej widoczne. Efekt utrzymuje się przez wiele godzin. Produkt jest wydajny, gdyż nie wiele go trzeba żeby przykryć sińce. Reasumując cudow nie robi ale jak za tą cenę to działanie jest naprawdę spoko.
    • efekt
  • 15 maja 2021 o 23:44
    Nie kupiłabym ponownie.
    Czas na recenzję korektora Magic Pen Banana od Lovely, który kupiłam dawno temu, bo na zeszłorocznej majowej promocji w Rossmann. * Producent jedynie napisał na opakowaniu, że jest to korektor o żółtych tonach, a co mogę napisać Wam ja? Otóż... + produkt zamknięty jest w wygodnym opakowaniu z pędzelkiem, + ma jasny żółty odcień, który nie ciemnieje, (swatch na drugim zdjęciu), +/- w konsystencji jest bardzo lekki, wręcz taki wodnisty, - krycie jest słabe, delikatne, więc nie przykryjemy nim większych zasinień czy przebarwień, - nie jest zbyt trwały pod okiem, niestety zbiera się w różnych załamaniach czy zmarszczkach, a po kilku godzinach wygląda ciężko, często się waży i robi się efekt ciastka niezależnie od użytego pudru, + jego atutem jest to, że o dziwo fajnie sprawdza się do rozjaśniania środkowych partii twarzy, bo nie podkreśla rozszerzonych porów i ładnie łączy się z podkładami. * Podsumowując: nie kupiłabym ponownie tego produktu. Wzięłam go z ciekawości, aby zobaczyć czy polubię się z takim aplikatorem i tak, aplikator mi się podoba, ale sam korektor już nie do końca. Jego cena regularna to 11,99.
  • 3 maja 2021 o 15:25
    Mega słaby
    Jedynym plusem jest fajny żółty kolor. Produktu jest niewiele (praktycznie co widać w części przezroczystej), pędzelek jest cienki, przez co trudno produkt rozprowadza sie po twarzy. Szybko zastyga, roluje się pod oczami. Słabizna.
    Zalety:
    • Kolor z żółtymi odcieniami
    Wady:
    • Ilość produktu
    • Aplikator
    • Szybko zastyga
  • 2 kwietnia 2021 o 22:49
    Polecam
    Jest to korektor w pędzelku i co prawda nie mam nic do opakowania, aczkolwiek wolę jednak standardowe aplikatory. Ma lekką konsystencję o ładnym żółtawym kolorze. Posiada delikatny zapach, który jest przyjemny. Jeśli chodzi o krycie to powiedziałabym, że jest lekko średnie, ale da się budować. Mocnego krycia nie uzyskamy, ale moim zdaniem i tak bardzo dobrze wygląda pod okiem. Skóra pod okiem po aplikacji wygląda na rozświetloną i wypoczętą. Cienie są zakryte, w miarę zadowalającym stopniu. Jeśli chcecie zakryć cienie na maksa to nie tym korektorem. Nałożony w niewielkiej ilości nie wchodzi w zmarszczki i długo utrzymuje się na twarzy. Dodatkowo tani i wydajny kosmetyk w sam raz na co dzień. Polecam.