Kremy na noc

Herla Hydra Plants, Intense Hydrating Day Cream SPF15 Intensywnie nawilżający krem na dzień SPF15

Herla Hydra Plants

• 17 marca 2025 o 13:07
    Cudooo
    Miałam problem z nawilżeniem cery, podczas stosowania podkładów cera zabierała blask. Gdy zaczęłam stosować ten krem ten problem zniknął. Ogólnie mam cerę mieszaną, która jak okazało się nie potrzebowała tylko matowienia. Dodatkowym plusem jak dla mnie jest to ,iż ma piękny zapach przez co można cudownie zacząć dzień oraz SPF. Mimo że SPF nie jest jakiś ogromny na takie pory roku jak zima jest idealny. Przez długie czasy szukałam idealnego kremu i właśnie go znalazłam. Polecam wszystkim ten krem można go dostać w Hebe.
    • Nawilżenie cery
    Wady:
  • 7 maja 2024 o 23:22
    Dla mnie super
    Jak dla mnie to idealny krem na dzień. Bardzo dobrze nawilżani koi skórę odwodnioną. Szybko się wchłania i perfekcyjnie sprawdza się pod makijaż. Konsystencja, zapach opakowanie wszystko na plus. Ochrona przeciwsłoneczna dodatkowy atut. Bardzo dobrze mi się go używało i kupię ponownie.
    Zalety:
    • Działanie
    • Idelany pod makijaż
  • 7 marca 2024 o 12:32
    Zbyt bogaty dla mieszańca, zbyt lekki dla cery dojrzałej
    Chyba jak wiele recenzentek dałam sie skusić jakiś czas temu na magiczną promocję w Hebe,kiedy kremy Herla były w bardzo obniżonej cenie i klientki wręcz rzucały się na nie jak Reksio na szynkę. Znam markę Herla ze świetnego olejku rozświetlającego czy oleju do demakijażu,czy kremów gold więc raczej spodziewałam się samych dobroci . Niestety krem w wersji dziennej nieco mnie rozczarował. Co do opakowania nie mam zastrzeżeń,zapach kosmetyku też jest ok, ładny choć mnie osobiście kojarzy się trochę babciowo. Mam za to zastrzeżenia do konsystencji,moim zdaniem lekko tłustej, która niekoniecznie polubiła się z moją mieszaną cerą. No jakoś nie było po drodze z makijażem, nawet to nawilżenie nie było tym na co liczyłam. Po kilku razach się poddałam i oddawałam krem mamie,dla niej z kolei (cera sucha 70+) był za lekki. Moim zdaniem nie zawsze warto rzucać się na promki;)
  • 8 stycznia 2024 o 14:31
    Rewelacja!!!
    Ten krem poleciła mi koleżanka, która nie wiedziała o moim problemie z alergiami i AZS. I w sumie miałam go nie kupić bo generalnie na wszystko moja skóra reaguje nadmiernie w postacie czerwonych suchych plam i ogólnie koszmar. I trafiła mi się bardzo dobra promocja na ten krem - jak nie do twarzy to skończy jak krem do stóp. Podchodziłam do niego jak do jeża z obawy, że zaraz moja delikatna równowaga na twarzy zostanie zachwiana (delikatnie to określiłam, naprawdę). Krem ma delikatną konsystencję, dobrze się rozprowadza. I co najważniejsze - nawilża naprawdę na tak długo i tak idealnie, że chyba pożegnam toporne gęste kremy apteczne bo ten krem przywrócił mi wiarę, że mogę wyglądać super i się przy tym nie świecić tłustością innych kremów. Stosuję go na Cetaphil dermoprotektor i tak jak wcześniej musiałam się dosmarowywac w ciągu dnia żeby mi naskórek płatami nie odpadał, tak teraz nie muszę nic robić. Skóra jest miękka, naprawdę nawilżona, efekt pozostaje na długo. Tylko w oczy mi wchodzi i tam sie nim smarować nie mogę bo zaraz łzawię. Jedyne co mi nie odpowiada - nie wiem czy to moja autosugestia, czy może krem za długo czekał w szafce na swoją kolej - to zapach. Niby delikatny, prawie niewyczuwalny czyli faktycznie mało składników zapachowych w sobie ma. Ale czasami mam wrażenie, ze pachnie mi - uwaga - wymiotami niemowlaka po wypiciu zbyt dużej ilości mleka. I oby to bylo faktycznie spowodowane tylko trzymaniem za dlugo kremu w szafce (ale jeszcze jest dużo przed datą przydatności) bo za chwilę chcę kupić kolejne opakowanie. Opakowanie to słoiczek - trochę nie lubię grzebać palcem, odzwyczaiłam się od takiej firmy kremów, wolę pompki, ale trudno, wybaczam. Jeśli ktoś ma tylko suchą cerę to szczerze polecam jako must have w codziennej pielęgnacji
  • 11 grudnia 2023 o 16:52
    Idealny krem na dzień!
    Krem świetnie mi się sprawdza. Szybko się wchłania i nawilża skórę. Dobrze współgra z moim kremem z filtrem. Ma bardzo ładny, lekki zapach. Konsystencja dość gęsta, ale szybko się rozsmarowuje i wchłania. Nakładanie go podczas porannej pielęgnacji to czysta przyjemność :)
    Zalety:
    • lekki
    • nawilża
    • delikatny zapach
    • szybko się wchłania
    • dobrze wygląda na nim makijaż
    Wady:
    • cena, warto czekać na promocję

Zobacz także inne Kremy na noc